Gevaren van HCG injecties voor Overgewicht Reduction

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft niet geaccepteerd HCG injecties voor pond verlies. Hoewel artsen remedies kunnen voorschrijven voor niet-goedgekeurde of off-label gebruik, de FDA vereist reclame leveringen en etikettering van producten voor HCG te conditioneren dat er geen overtuigend bewijs toont enig succes van HCG voor vet verlies. Er is ook geen aanzienlijke bewijs dat HCG-injecties overtollig vet kan herverdelen of dat het vermindert de honger.

Vrouwen die in verwachting zou kunnen ontwikkelen, moeten echt voorzichtig zijn over het maken van het gebruik van HCG injecties voor overtollig gewicht te verliezen. Het hormoon kan drastisch verbeteren van de waarschijnlijkheid van een meervoudige zwanger, waardoor tweelingen, drietallen of zelfs meer. Talrijke zwangerschappen, met name deze met extra dan twee baby’s, kunnen hoog-risico voor zowel de moeder en de peuters, en meestal leiden tot vroeggeboorte en zeer lage levering gewicht. Op de top van dat, kan HCG kritische start afwijkingen kunnen veroorzaken. Vrouwen die gebruik HCG injecties te verzorgen onvruchtbaarheid te stoppen met het maken gebruik van het hormoon zo snel als ze ontwikkelen tot zwangere en vrouwen die gebruik HCG voor lichaamsgewicht afname moet ook doen.

HCG injecties worden verbonden met het ovariële hyperstimulatiesyndroom, een aandoening die dagelijks levensbedreigend kan zijn. Indicaties betrekken kritische bekken ongemak, zwelling buik, misselijkheid, braken, diarree, ontsteking van de handen of benen, ponden bereiken, moeilijkheid ademhaling en urineren minder dan normaal. Deze tekenen ontwikkelen tijdens het gebruik van HCG-injecties had moeten als een crisis in de gezondheidszorg moet worden beschouwd.

Zelden, HCG-injecties kan leiden tot een bloedstolsel. Tekenen of symptomen bevatten ongemak, zwelling, warmte, roodheid en verdoofd of tintelend gevoel in een arm of been. Een man of vrouw met een bloedstolsel ook kan duizeligheid en verwardheid ontmoeten en ontwikkelen van een intense hoofdpijn. Een steeds schaarser, maar haalbaar aspect resultaat is een allergische reactie op HCG. Indicaties zijn huiduitslag of netelroos, moeite luchtwegen, keel sluiten, en gezicht of mond zwelling.

HCG-injecties kan riskant zijn als het getroffen individu heeft een hormoon-soortgelijke meeste vormen van kanker of een ander probleem dat kan worden verergerd door verdere hormonen. Deze stijlen van kanker omvatten prostaat-, borst-, eierstok-, baarmoeder-, hypothalamus en de hypofyse. Vrouwen met een eierstok cyste en iedereen met een schildklier of bijnier dysfunctie moet echt niet gebruiken HCG-injecties.

Category: Gezond eten

Comments are closed.