Geweldig Home Oplossingen voor acne breakouts

Dus de donderdagavond, de uitlaten zijn gesloten en je net ontdekt een puistje de kop opsteekt. Niet erg goed als je een enorme vrijdagavond coming up! Wat te doen? Mooi zijn er een paar zaken meeste huishoudens hebben bij de hand-tandpasta, yoghurt, honing, citroenen, bi-carbonaat van soda of zelfs, in een pitch van wanhoop, spiritus. Elk van deze kan productief huismiddeltjes voor acne in een snuifje.

Als je poriën en de huid is op zoek naar een beetje gestrest en kwetsbaar voor outs, kan deze gebruiker een uitstekende confronteren maken masker te maken van een eetlepel yoghurt met een eetlepel honing. Was uw gezicht met een delicate gebied van gezicht reinigingsmiddel vouw de yoghurt en honing mix over je hele gezicht gebied en nek. Laat het gedurende tien of vijftien minuten voor het spoelen met warmte water. U kunt ook verhogen sommige gemalen haver aan de yoghurt en honing voor een extra kalmerende invloed. Deze is geweldig voor mensen die vandaag zijn in een veel meer all-natuurlijke schoonheid oplossingen of die een gevoelige huid. Je kunt zelfs je lippen likken als je honger krijgt!

Citroenen kan ook worden gebruikt als u opnieuw en schouders splitsen in puistjes op je. Spoel een ontmoeting stof minder dan warmte (of zo warm als je het kunt staan) water en wring het uit. Gebied de hete doek op de invloed regio en gaan weg voor een aantal minuten. Dit is gewoon het openstellen van de poriën, dus je kunt ook de volgende procedure te testen net na je uit de douche. Verminder een citroen in vieren en gelijkmatig lopen het over het getroffen gebied. Het zal steken voor een moment, maar het doden van alle bacteriën. Staat stellen om te drogen en maak uw beddengoed gegarandeerd en shirts worden vaak gereinigd om de clearing systeem mogelijk te maken. Nog een ander gebruik voor citroenen is een zalf met een mengsel van bi-carb van soda en citroensap te maken, en gebruik dit om een ​​probleem plaats, waardoor het op meteen om uitdrogen van de regio mogelijk te maken.

Als u geen gebruik van een van deze therapieën, maken gegarandeerd een fantastische poriën en regime huid behandeling volgen en blijven je poriën en de huid gehydrateerd met een goede gezichtscrème houden. Gezondere huid zal minder meest waarschijnlijk besmet met de bacteriën die puistjes veroorzaken. U kunt ook nagaan veel meer over hoe zich te ontdoen van puistjes op mijn andere webpagina.

Category: Gezond eten

Comments are closed.