Gewicht-daling gekwalificeerd Jonathan Bailor debunks De Calorie Mythe

Lichaamsgewicht-reductie gekwalificeerde en best-aanbod schrijver Jonathan Bailor suggereert kunt u proberen om aanvullende en lichaamsbeweging veel minder te eten en blijven om kilo’s te verliezen als je laat gaan van de al lang bestaande calorie dogma verantwoordelijk voor de landelijke gewichtsproblemen epidemie.

In een uitzonderlijk sollicitatiegesprek 19 december, Bailor beweerde onze obsessie met het tellen van calorieën als een alternatief van zich te concentreren op de maaltijden van goede kwaliteit is wat heeft bijgedragen aan de alarmerende epidemieën van diabetes, hart-en vaatziekten en overgewicht in de Verenigde Staten.

‘Stop overweegt over calorie hoeveelheid en zoeken naar voedsel topkwaliteit als u zou kunnen worden geïntrigeerd in ponden verval en wellness,’ zei Bailor, auteur van The Calorie Myth. ‘Gebruikmakend van calorieën als een leidraad voor wat je moet proberen te eten is als het gebruik van top om intelligentie te beoordelen.’

Jonathan zei voeden op geheel natuurlijke voedingsmiddelen en trainen veel minder, maar slimmer is het belangrijk om verbranding van vetten , balanceren hormonen, het stimuleren van de vetverbranding capaciteit en ervaring blijvend gewichtsverlies.

Bailor onderstreept dat het eten van plan is goed voor 80 procent van de manier waarop we lijken en ervaring, en zei dat de makkelijkste manier om in evenwicht worden gebracht is te doen het volgende:

1. Neem in maaltijden ontdekt in moeder natuur . ‘Als het niet ontdekt in karakter, het is echt niet eten,’ legde Bailor. ‘Het is werkelijk een eetbare producten.’ Ter illustratie, broccoli is voedsel, terwijl een blikje Cola is een eetbare oplossing. Je hoeft niet nodig om calorieën te beperken, en geen (echte) voedingsmiddelen zijn off limits. Wat is eigenlijk extra, je bent niet beperkt tot een persoon voedsel plan, zodat u een vegetarisch, Paleo, veganistisch, of een omnivoor zijn.

Jonathan claimt een regelmatige bord eten echt dient te bestaan ​​uit voornamelijk niet-zetmeelhoudende groenten, een goed deel van voedzame eiwitten die als wilde vis, humane wijze opgeheven rundvlees of kip, en een aantal hele vette voedingsmiddelen dit soort als olijven, kokosnoten, chia zaden of macadamia noten. Als dessert, kunt u plezier te krijgen van minimal-fructose fruit dit soort als bosbessen, aardbeien of sinaasappels.

Als u verbruikt als dit, je nooit op enig moment moeten calorieën hangen en je kunt op geen enkele manier gaan voelen hongerig om de reden dat je lichaam krijgt wat het eisen totaal en gevoed.

2 te ervaren. Wees levendige . Verplaats all-around regelmatig bij een geleidelijk tempo van dit soort als een wandeling. ‘We zijn niet ontwikkeld om de hele dag te zitten,’ zei Jonathan.

3. Lichaamsbeweging slimmer, niet langere. Do 10 minuten van grote diepte, superieure weerstand opleiding van deze als interval onderwijs op een stationaire fiets twee of een paar periodes een 7 dagen. ‘Het doel van oefenen is niet om het verbranden van energie,’ legde Bailor. ‘Werk is over de verkoop van hormonale gezondheid en fitness.’

Jonathan beweerde te werken eventueel in verlengde intervallen van kleine diepte-motion (dit soort als wandelen) of korter, hoge intensiteit barst sets in beweging cruciale hormonale schommelingen die de snelheid van vetverbranding en er zeker van zijn beste metabolische wellness.

‘Biologie is niet alleen een kwestie van gevoel,’ beweerde hij. ‘Niet het sterven van ziekte is de makkelijkste probleem op elk moment als we voldoen aan deze moeiteloos gezondheid en fitness ideeën.’

‘De Calorie Fantasy’ komt 31 december. Het is echt beschikbaar voor aankoop op Amazon of op de website van Bailor’s.

Category: Gezond eten

Comments are closed.