Gewichtsproblemen drugs resultaat in een groter gewicht daling

Remedies gebruikt met leefstijlinterventies, leiden tot grotere suggereren pond verlies

Veel meer Foto

Perspective alle zeven foto’s

30-6% van de Amerikaanse volwassenen lijden aan obesitas en een aantal zijn niet in staat om voldoende kilo’s te verliezen aan welzijn met life style interventies op je eigen te verhogen.

Dr Susan Z. Yanovski, MD, Afdeling Maag-, Darm Ziekten en Voeding, Nationaal Instituut voor Diabetes en Maag-, Darm-en nieraandoeningen, en dr. Jack A. Yanovski, MD, PhD, hoofd van de afdeling op Advancement en Overgewicht in de System on Developmental endocrinologie en Genetica, van de National Institutes of Health voerde een systematische review van medicijnen op dit moment goedgekeurd in de Verenigde Staten voor gewichtsproblemen procedure in volwassenen. Ze verscheen ook bij off-label gebruik van geneesmiddelen onderzocht voor overgewicht en zorgen voor problemen voor gewichtsproblemen geneesmiddelenkosten in wetenschappelijke toepassing.

Een PubMed onderzoek van aanvang van september 2013 werd uitgevoerd om meta-analyses vinden, systematische reviews en gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studies voor nu toegestane overgewicht medicijnen langdurig op zijn minst een jaar dat een primaire of secundaire eindresultaat van lichaamsbouw lichaamsgewicht wijzigen ervaren, inclusief ten minste 50 deelnemers per groep, gemeld op zijn minst vijftig% retentie, en gedocumenteerde uitkomsten op een intention-to-zorgen van de stichting. Ook geïntegreerd waren drugs goedgekeurd voor andere aandoeningen maar getest voor overgewicht therapie.

Totaal alle systematische afweging bij 21 meldingen 15 op orlistat (Xenical, alli), vier op lorcaserin (Belviq) en twee op Qnexa (phentermine en topiramaat).

De bevindingen toonden aan dat obesitas middelen toegestaan ​​voor langere periode gebruik in combinatie met een gezonde levensstijl eindresultaat toegevoegd overgewicht verminderen ten opzichte van het traject van ongeveer 3% van de voorlopige lichaamsgewicht aan placebo voor orlistat en lorcaserin tot negen% voor prime-dosis (vijftien / tweeënnegentig mg) phentermine evenals topiramateâ € ‘verlengde afgifte op 1 kalenderjaar.

Het aandeel van de klanten te verliezen klinisch betekenisvolle reductie van het lichaamsgewicht ( ten minste 5% van de totale lichaamsvet) varieerde van 37% tot 47% voor lorcaserin, 35% tot drieënzeventig% voor orlistat en 67% tot 70% voor invoergeleiders dosis fentermine naast topiramateâ € ‘extended release.

Alle 3 medicijnen ook geleid tot betere verbeteringen in veel cardiometabolic gevaar componenten dan placebo. Dat gezegd hebbende, geen problemen met het gewicht behandeling ervaren verminderde cardiovasculaire morbiditeit of mortaliteit.

De meeste recepten zijn voor noradrenerge geneesmiddelen op recept, ondanks hun goedkeuring alleen voor korte-zin gebruik en beperkte informatie voor hun lange-termijn bescherming en werkzaamheid. Noradrenerge makelaars zijn geneesmiddelen die concentraties van een neurotransmitter noradrenaline in het menselijk lichaam bedoelde controleren. Noradrenerge agenten gebruikt om te gaan met mensen met autisme bevatten antidepressiva, medicijnen voor significante bloed kracht, en drugs op de behandeling te verhogen.

In hun conclusie van de gezondheidswerkers te creëren ‘Geneesmiddelen aanvaard voor verlengde zin overgewicht te verhelpen, wanneer gebruik gemaakt van als een aanvulling op leefstijlinterventie, begeleiden naar grotere betekenen overgewicht verminderen en een versterkte kans op het verwerven van klinisch significante 1-kalenderjaar lichaamsgewicht reductie ten opzichte van placebo. Bij staken van de behandeling bij patiënten, die niet reageren met overgewicht verminderen van ten minste vijf%, kunnen clinici de blootstelling van hun patiënten om de gevaren en kosten van geneesmiddelen remedie verminderen wanneer er kleine vooruitzicht van langdurige-zin te krijgen. ‘

Dr Yanovskis merkt op dat elk medicijn heeft zijn eigen waarschuwingen die als orlistat die met verbeteringen in de schaal uit te voeren als gevolg van het niet-geabsorbeerde ongewenst vet. Fatty / olieachtige ontlasting, olieachtige spotten, intestinale brandstof met ontlading, een gevoel van om een ​​stoelgang weg te corrigeren, verhoogde hoeveelheid van de darm acties, of zeer slechte stoelgang te reguleren zou plaatsvinden.

Qnexa arriveerde met een dreigingsanalyse en techniek voor de vermindering (REM) simpelweg omdat links topiramaat om mogelijke beginnende problemen. De neurologische agent is erkend om het gevaar van palato-/cheiloschisis bij baby’s van moeders die zwanger worden, hoewel het verkrijgen van de drug te verbeteren. Ook nog een kwestie opgeheven was een kleine boost in hart bedrag voor het gebruik van de drug.

Belviq heeft momenteel geen REM, (een risicoanalyse en Mitigation Methode van merken om ervoor te zorgen dat de voordelen van een geneesmiddel of organische oplossing opwegen tegen de bedreigingen). Toch verwacht de Food and Drug Administration publiceren marketing experimenten op de drug omdat het geneesmiddel overeenkomsten met fenfluramine, het onveilige deel van Fen-Phen dat was gebonden aan coronaire hartklep complicaties. De nieuwe agent selectiever richt de 5HT2C-receptor, die niet wordt waargenomen in de hartspier, de 5HT2B receptor die was de aandacht van fenfluramine. Was

De onderzoekers onderzochten ook meer noradrenerge geneesmiddelen (die fentermine omvat, diethylpropion, fendimetrazine en benzfetamine) dat details over de lange termijn bescherming en werkzaamheid was beperkt als gevolg van het feit dat ze uiteindelijk wel een paar decennia ontwikkeld in het verleden.

De onderzoekers vastgesteld dat phentermine is op dit moment de meest goedgekeurde geneesmiddel in de VS, met 25,3 miljoen recepten voor six.2 miljoen mensen geschreven tussen 2008 en 2011.

Andere medicijnen die worden steeds onderzocht voor pond dalen extra voordelen bevatten liraglutide (Victoza), een injecteerbaar recept medicatie die bloedsuiker (glucose) bij oudere mensen met stijl twee diabetes problemen zou kunnen verbeteren wanneer het samen met voedsel plan benut en uit te werken en Contrave, een vastgemaakt-dosis combinatie van bupropion met vertraagde launch (SR) en Orexigen gepatenteerde SR model naltrexon, gecreëerd om drugs tolerantie te stimuleren. Contrave wordt gedacht aan eetlust, hulp regelen hunkeren, stimuleren de vetverbranding capaciteit en verbetering van de controle rond het nemen in gedrag.

De wetenschappers concludeerden dat orlistat, Belviq en Qnexa de kans vergroten dat een cliënt zal realiseren klinisch betekenisvolle gewichtsverlies wanneer gebruikt als een aanvulling op interventie life style.

Dit analyseren lijkt in de Journal of the American Clinical affiliatie.

Citation

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.