Gewoon Onregelmatige Respiratory en snurken & ndash of iets extra?

Toen we met onze echtgenoot wonen (ongeacht of echtgenoot / echtgenote / significante andere, enz.), zijn we op weg naar die man of vrouw slapen op een bepaald moment te observeren. Als u onregelmatige ademhaling en snurken, het kan goed gemiddelde theres extra rubriek op dan beide een van jullie realiseert.

Mijn compagnon en ik heb samen woning voor nu ongeveer zes jaren. Ik vond een lange tijd in het verleden dat hij snurkt niet alleen (en we niet te roken), maar heeft ook onregelmatige ademhaling terwijl hij slaapt. Ik eerlijk gezegd niet serieus denken dat een groot deel van het en erkend als wie hij is. Een van de redenen waarom ik geenszins echt veel aangenomen te wijten aan het feit voelde ik bijna niets ongeveer te alarmeren als ongeacht de onregelmatige ademhaling, I geenszins destijds gemerkt hem luchtwegen stoppen. Als ik ervaren, dan wouldve bracht ik het onderwerp snel, zodat de juiste medische interventie af kon beginnen. Ik had, kort na-all, weet van de gezondheidszorg situatie die een scala aan personen hebben en wat ze moet doen in te kopen om effectief te rusten.

Gezien het feit dat we even het gevoel was er geen aanleiding om ongerust, hij sliep zo regelmatig met de onregelmatige ademhaling, hoewel luid nacht ademen door de lange tijd die is, totdat nieuwe symptomen gemaakt. Eerder deze 12 maanden, begon hij te verkrijgen moeite wakker door de dag en vrijwel ervaren uitkomsten bij functie voor momenteel getuige knikken er af. Hij voelde ook bijzonder uitgeput volgende wakker zowat elke werkdag en zijn kleine-zin-geheugen is teruggelopen van gebrek aan goede slaap. Omdat we vermoeden dat narcolepsie op dat niveau zou kunnen zijn, gingen we naar ons huishouden arts zodat mijn minnaar zou worden geëvalueerd. Hoewel de arts het eens met dat risico, nam hij ook misschien de andere kwaal die we op de hoogte waren van zijn. Daarmee werd een sluimer analyseren besteld.

Resultaten van de Sleep recensie

De sluimer analyseren wist bloot te leggen wat het probleem door de jaren heen en dat ervaren is het was de andere kwaal (niet narcolepsie) dat we beide even bewust van zijn geweest: rust apneu

Slaapapneu is een aandoening waarbij de persoon die het heeft niet alleen. onregelmatige ademhaling en waarschijnlijk snurken hoewel slapen, maar ook periodes waarin ze voorkomen dat de ademhaling, hoewel met slapen. Dit komt vooral omdat hun luchtwegen kan instorten op gelegenheden al zijn ze in slaap. Gezien het feit dat die mensen die slaapapneu hebben Arent bewust geïnformeerd van dit, is er een kans dat ze zelfs zouden kunnen sterven. De kans neemt toe als mensen die ervaring uit deze sluimering op hun weer. En omdat deze met slaap apneu in staat zijn om een ​​geschikte avonden rust zonder de juiste hulp krijgen, kunnen ze moeiteloos bouwen verhogen overdag tekenen of symptomen die als moeite wakker blijven voor de duur van de werkdag.

Wat kan helpen

Omdat we nu weten wat de situatie ervaren is, maakt hij gebruik van een CPAP-machine (toegankelijk alleen op recept verkrijgbaar). Werken met een CPAP-machine is een vrij typische interventie en maakt een snooze apneu patiënt om extra veilig en veilig slapen. Het motief is het veiliger is voor de reden dat het een continue beweging van de lucht al is de man of vrouw slaapt. De voortdurende luchtmacht helpt om de luchtwegen open te houden omhoog. Gezien het feit dat het hele lichaam de essentiële zuurstof wanneer de snooze apneu patiënt tijdelijk stopt met ademen (apneu), die man of vrouw begint met meer herstellende rust. De consistente luchtdruk ook enorm verkleint de kans op overlijden door de apneu.

De cpap (continuouspositiveairwaypressure) apparaat heeft zeker geweest bij mijn wederhelft. Niet alleen is hij slaapt meer, maar hij is extra te melden gedurende de dag en voelt zich niet zo gedragen tijdens de werkdag. Omdat hij net is begonnen toe te passen, we geloven dat we zullen nog veel meer verbeteringen zien naarmate de tijd vordert. Het is ook een enorme steun voor niet alleen weten wat de oorzaak was van zijn indicatoren, maar ook (en extra belangrijker) om te weten dat hij is een stuk veiliger, hoewel slapen.

Blijf toepassen in No Subject Wat

Het doel was ik me bewust van snooze apneu vlak voor mijn compagnon werd gediagnosticeerd is te wijten aan het feit dat ik heb met andere mensen die het hebben meegemaakt gesproken. Ik heb ook zo snel gewerkt voor een reservering kamp organisatie waar deze met CPAP-apparatuur wilde de beperkte selectie van elektrische internetsites behouden omwille van professionele medische noodzaak (ze zelfs in staat om handicap web-sites om deze reden behouden als die web-sites ervaren stroomaansluiting op hen). Het is vanwege de interactie met deze mensen die ik heb ontdekt niet iedereen die een cpap eist regelmatig gebruikt het los van de resterende bewust van de zeer ernstige gevaren.

Waarom niet iedereen die het nodig heeft gebruik het regelmatig? Heel goed, ze hebben de neiging om een ​​bedrijf van problemen:

 • Awkward maskers
 • Geluid
  • Zal niet in staat zijn om snooze in een ontspannen positie te wijten aan het feit van het masker
 • stoort hun metgezellen
  • Bezorgdheid van het dragen van het masker (zelfs verstikkingsgevaar)
 • En andere ‘verklaringen’
 • Ondanks deze en andere motieven aan het CPAP apparaat niet gebruiken, mijn man of vrouw en ik niet herkennen waarom mannen en vrouwen hun leven wagen. Er zijn manieren die kunnen worden genomen om de irritatie in verband met CPAP apparaten te verlagen. Mijn substantiële andere heeft inmiddels geëxperimenteerd met diverse maskers, totdat hij ontdekt een die werkt voor hem en heeft losgemaakt clips veranderd. Hij oefende ook het aantrekken van het masker tijdens de dag, zodat hij kon krijgen toegepast op het dragen van het masker dat een heleboel de paniek verlaagd. Gezien het feit dat hij een masker dat echt heel goed zal werken voor hem, hij niet deskundigheid snooze positie kwesties beide. Naast dat, zijn er een selectie van CPAP apparatuur soorten die er zijn en met al de verbeterde technologie, is het goed te doen om soorten die eigenlijk niet maken geen onmiskenbare geluiden helemaal bloot te leggen. Ik kan u individueel vertellen dat de enige keer dat ik hoor zijn machine maakt geen geluid bij allen is wanneer hij of verwijdert of zet zijn masker op en het geenszins verstoort mijn snooze.

  Dus, met alle mogelijkheden die er zijn, stellen wij op zoek naar de juiste CPAP apparatuur die effectief voor je is. Waarom bedreiging uw bestaan ​​als er alternatieven zijn voor het gemak daar?

  Bovendien zijn sommige verzekeringsplan bedrijven controleer je gebruik door middel van een afneembare info kaart en als er Arent genoeg uur in slechts een bepaalde periode geregistreerd, dan is de dekking firma wont vork uit voor het apparaat voor u. Dan zou je zeker uw dagelijks leven in gevaar te brengen als je kon besteden uit eigen zak!

  Andere ideeën

  Omdat CPAP machines zijn zo essentieel voor het welzijn en veiligheid van de rest apneu patiënt, rekening houden met het krijgen van een terug-up elektriciteitsvoorziening. De vorige detail een van jullie wil is om de elektrische energie onbewust uit te gaan in het midden van de avond als alleen dat heeft gebracht op snooze apneu sterfgevallen door jezelf.

  U kunt uw elektrische bedrijf melden dat elektrische energie gewenst voor klinische factoren. Dit waarschuwt de hulpprogramma onderneming die ze moeten hebben om uw elektrische provider een prioriteit te maken.

  Ook niet vergeten om de CPAP-apparaat gebruiken voor dutjes (en op ons rekenen metgezellen te duwen je wakker als je begint te vallen in slaap verstoken van het)!

  Is Your Lover Heb onregelmatige ademhaling?

  Als een persoon in uw huis heeft onregelmatige ademhaling en / of snurkt, rekening houden met het spreken met de arts over. Dit is vooral de situatie, indien de betreffende persoon normaal voelt moe de hele werkdag. Ik kan individueel overbrengen aan jullie dat ik wou dat ik ervaren is meer gealarmeerd meer dan de enkele jaren als hij had kunnen worden geïdentificeerd 5-6 decennia in het verleden als alleen ik ervaren duwde de situatie. Zorg ervoor dat je niet te wachten, want als het rust apneu, iemands leven op het spel. Probeer te onthouden dat ik me realiseerde van snooze apneu (maar alleen van het einde ademhaling deel) nog steeds niet werd gealarmeerd om de reden dat ik alleen gevonden onregelmatige ademhaling en snurken maar het duurde de rest studie te onthullen hij doet in feite eind ademhaling op momenten die ik onder geen beding besefte hij af en stopt met ademen. Alsjeblieft, niet te wachten zoals ik deed.

  Als u of iemand die je kent heeft slaapapneu, vergeet niet om uw verhaal onder delen in het segment adviezen!

  Category: Dieten

  Comments are closed.