Gezicht gebied Items voor de droge, gevoelige, Acne-Kwetsbare huid

reinigen van de poriën en de huid te maken van gewone zeep en reinigingsmiddelen kan soms ook hard voor de droge, gevoelige huid. Gelukkig, droge huid die ook acne-gevoelig kan worden gereinigd moeiteloos werken met een aanpak die gebruik van olie voor het reinigen van de poriën maakt. Twee bepaalde oliën, ricinusolie en olijfolie, binding met de olie op de huid, samen met de gevangen vuil en onzuiverheden, en effectief spoelen van de poriën en het minimaliseren van acne. Om de olie reinigingssysteem grondig gebruiken, giet 1/2 theelepel van ricinusolie en en 1/two theelepel olijfolie in de palmen van je handpalmen en masseer ze dicht bij het gezicht gedurende ten minste twee minuten. Vervolgens lag een warme, vochtige handdoek boven de ontmoeting te laten de stoom om de openstelling van de poriën. Naar aanleiding van het doek volledig afkoelt, veeg de overtollige olie, samen met de onzuiverheden. Doorgaan tot twee keer meer om weg te nemen van de overtollige olie.

stoom en veeg het gezicht

Exfoliating de poriën en de huid kan helpen wegnemen nutteloze huidcellen en de poriën schijnbare vuiligheid en zits-creëren van ziektekiemen te houden. Werken met klassieke peelings, zoals alfa-hydroxy lotions of gemalen abrikoos, kan irriteren en beschadigen droge, gevoelige huid. Het goede ding is, havermout kan worden gebruikt als een pure en lichte scrub om de poriën van droge, puistjes geneigde huid te wissen. De toegepaste havermout moet ruwe steen-gemalen haver vastgesteld wthout eventuele additieven deze suikers en smaakstoffen. Damp het gezicht en gebruik maken van ongeveer een / vier kopje rauwe haver om de poriën en de huid, masseren ze rond het gezicht voor ongeveer 1 minuut. Spoel mooi met H2O.

Normaal, acne wordt behandeld waarbij een medicinale product met benzoylperoxide. Voor de droge, gevoelige huid die acne-kwetsbaar, kan benzoylperoxide crème veel te drogen en schadelijk. Gelukkig kan tea-tree olie benzoylperoxide product te vervangen door de identieke succes. Tea-tree olie kan worden gevestigd op ieder welzijn voedsel spullen op te slaan of op het net en wordt meestal verworven in een onverdunde vorm. In te kopen om tea-tree olie te gebruiken op de huid moet worden verdund. Dit kan gemakkelijk worden gedaan door dompelen een wattenstaafje in tea-tree olie, vervolgens dompelen het allemaal weer opnieuw in het drinkwater. Gebruik maken van de verdunde olie op het wattenstaafje op de energetische zits vlekken, effectief plaatst het beheer van de zits.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.