Gezond Avocado Wellness Voordelen

De avocado is een super voedingsmiddel geladen met multi-natuurlijke vitaminen, hart-gezonde vitaminen en mineralen en ziekte frustreert chemische verbindingen die het een bijzonder van de meest voedzame groente op de aarde te maken. Geen wonder dat de beroemde avocado heeft vele welzijn extra voordelen!

Avocado’s, ook erkend als ‘avocado’ of ‘alligator peren’ simpelweg omdat hun-peer gevormde samenstelling, werden aanvankelijk geteeld in Midden-en Zuid The usa. Deze gezonde vrucht heeft een dikke groene leerachtige huid en een eenzame significant zaad.

Vitaminen en mineralen Waargenomen in Avocado’s

Avocado’s zijn vol met een multi-load van vitaminen samen met fyto-vitaminen en mineralen, flavonoïden, anti-oxidanten zoals carotenoïden onder anderen. Hier zijn de belangrijkste vitamines ontdekt in de voedzame avocado:.

voedingsvezels Dit is cruciaal in de stoelgang regelgeving en voorkomt verstopping en in de uitgebreide werken, intestinale meeste vormen van kanker. Een kopje avocado, gepureerde fijn of gesneden, bevat ongeveer nine.seventy acht gram vezels.

Kalium. Een kopje avocado bestaat uit 708 mg kalium, die is een stuk meer dan uw gewone banaan. Kalium kan helpen bij het verminderen hogere bloeddruk en helpt bij het vermijden van niersteen en botaandoening.

Calcium. Een avocado bevat 18 mg calcium. Calcium is essentieel in het hele lichaam voor gezondere botten en tanden vorming.

vitamine K. Een kopje gesneden avocado heeft thirty.sixty zes mg van vitamine K. Vitamine K is betrouwbaar

voor de ontwikkeling van bloedplaatjes die ondersteunen bij het stollen van bloed.

Foliumzuur Voor de violetkleuring bloedcellen en het voorkomen van anemie. Een kopje van avocado is opgebouwd uit 118.26mcg van foliumzuur / foliumzuur.

Vitamine C Een kopje avocado heeft fourteen.60 mg vitamine C. Vitamine C is verantwoording voor therapeutische en is belangrijk voor bindweefsel, huid en botten.

Vitamine B5. is belangrijk voor de voortgang en het genereren van hormonen. Een kopje avocado gelijk aan two.03mg.

Vitamine B6 Hiermee kunnen in de vorming van anti-lichamen en voor standaard zenuwen werken. Een kop, gesneden avocado bestaat uit 0,1 mg vitamine B6.

Vitamine E Vitamine E is belangrijk beheren huid problemen kunnen helpen in mobiele regeneratie en verbetert poriën en hydratatie van de huid. Een avocado is samengesteld uit ongeveer 4.16mg van vitamine E.

Is Avocado Significant in vet? Is het Fantastisch voor mij?

Tuurlijk, avocado is groot in vetten en zeker, het is zeer zeer goed voor je! Veel mensen worden verrekend door de goed-erkende simpele feit dat avocado’s overtollig vet in hen. Mooi, doet avocado in feite extra vet, maar wist u dat dit lichaamsvet is ‘mono-verzadigde vetten’? Avocado bevat mono-verzadigde vetzuren geïdentificeerd advertentie oliezuur, die de belangrijkste vetzuur in avocado. Oliezuur verbetert hart welzijn door het omgaan met ontstekingen op de partities en slagaders van het hart. Ook blijkt uit onderzoeken op avocado klanten uitgevoerd hebben ontdekt dat de normale avocado shopper is in feite in het gehele lichaam lichaamsgewicht en hele body mass index verminderd dan de avocado niet-koper!

Tien Gezond Avocado Welzijn positieve aspecten

een. Avocado’s voor gezond hart. Avocado’s zijn een briljante verpakking van chemische verbindingen, vezels en vooral kalium. Al deze effectieve vitaminen en mineralen zijn zeer fantastisch voor het houden van een evenwichtig uitvoeren hart. Avocado’s hebben ook een natuurlijke anti-inflammatoire huizen die helpen genezen ontstekingen in de wanden en de slagaders van het hart veroorzaakt door hart-en vaatziekten. Ook avocado hulp verwijderen plaque die blokken slagaders in het hart waardoor de productie van gevaarlijke hart-problemen, zoals hartaanvallen en andere cardiovasculaire aandoeningen.

twee . Avocado’s voor cholesterol. 1 van de significante avocado welzijn voordelen is dat avocado’s hebben helemaal geen cholesterol, naast het verkrijgen van een lagere-carb voedingsmiddelen en veilig als snack worden gegeten. Daarnaast is onderzoek gedaan naar de relatie tussen avocado’s en cholesterol, de suggestie wekt dat een avocado lager cholesterolgehalte in slechts een week kan ondersteunen door jezelf! De mono-verzadigde vet in avocado’s kunnen helpen verminderen cholesterolgehalte in het gehele lichaam zo perfect strijd van de verschrikkelijke LHL cholesterol uit het lichaam, waardoor coronaire hartkwaal blokkeren als perfect.

3. Avocado’s voor bloedsuiker regulatie. Een zeer krachtig in de vele welzijn winsten van avocado’s is dat het een lage suiker en een kleine-carb voedingsmiddelen. Een kopje gesneden avocado heeft minder dan 2 gram suiker. Wisselen de verzadigde extra vet in je eten plan met mono-verzadigde ongewenst vet. Mono-verzadigd vet wezen zal daling cholesterol helpen door het bestrijden van de negatieve LDL-cholesterol. Significante carb voedingsmiddelen zijn rijk aan verzadigde overtollig vet en suikers die is destructief voor diabetes problemen patiënten en zelfs personen die gevoelig zijn voor diabetes. Avocado’s hebben aanzienlijke-carb gevechten huizen die helpen verminderen bloedsuikerspiegel aanzienlijk.

vier. Avocado’s voor de meeste vormen van kanker. Een krachtiger avocado algehele gezondheid voordeel is dat het bestaat uit fytonutriënten die kunnen strijd tegen verschillende vormen van kanker met name prostaat meeste vormen van kanker. Een studie uitgevoerd in 2005 leerde dat avocado’s gegeten in salades gemachtigde staat medewerkers te genieten van de belangrijke carotenoïden die schild van het lichaam van onveilige gratis radicalen, die zuurstof te stelen van evenwichtige levendige cellen, dus ze verzwakken en produceren ze kwaadaardig worden. Oliezuur die de primaire vetzuur dat in avocado helpt beveiligen tegen eierstokkanker meeste vormen van kanker in gals.

vijf. Avocado’s voor een beroerte. Een bijzonder van de meest vitale avocado wellness voordelen is het kan helpen beschermen tegen beroertes. Door zijn superieure inhoud van kalium, voedingsvezels en magnesium, avocado’s zijn goed voedsel ter voorkoming van deze dodelijke kwaal. Een analyse op veel meer dan veertig, 000 heren die een aanzienlijke inname van kalium hadden in hun eten plan in vergelijking met mensen die een kleine inname van kalium ervaren in hun dieet regime bevestigden dat de vorige set werden 38 voor elke cent kosten-vrij van lijden aan de dodelijke beroerte.

zes. Avocado’s voor prachtige huid. Heeft u ooit gelezen van een avocado deal met masker? Deze avocado deal met masker worden steeds ongelooflijk goed bekend in de pracht aarde biologisch. Een gemiddelde avocado bestaat uit four.16mg vitamine E, die 21.nine per cent van de aanbevolen dag tot dag Allowance. Vitamine E voedt en voedt de huid waardoor het stralend en gezond. Bovendien, avocado’s een overvloedige bron van carotenoïden, antioxidanten en flavonoïden die verjongen en vullen verzwakte en schadelijke huid. De voedingsvezels in avocado’s is ook ongelooflijk voordelig in het houden van de juiste stoelgang dus blozen gifstoffen die later kunnen worden onthuld in diverse bolvormige zits.

zeven. Anti-inflammatoire eigenschappen in avocado’s. De verschillende flavonoïden, carotenoïden, zoals beta-caroteen en luteïne en omega drie vetzuren waargenomen in avocado geven deze verbazingwekkende voedsel normale anti-inflammatoire eigenschappen. Waaronder avocado om uw standaard regime dieet kan echt effectief is in termen van het tegenwerken van inflammatoire aandoeningen die als zowel van die reumatoïde artritis en osteoartritis. De goed erkende carotenoïden dit soort alfa-caroteen, beta-caroteen en luteïne, onder anderen alle uit te voeren belangrijke rol bij het beheer van ontstekingen veroorzaakt door artritis en coronaire hartziekten.

8. Avocado voor overgewicht watchers. Als je toevallig op zoek naar voedzame voedzame maaltijden die u kunt eten wanneer functionerende uit, kiezen voor avocado! Avocado had gezonde vetten die indien gebruikt als substituut met andere vet, kan bieden aanzienlijk extra goed-avocado’s zijn verpakt met een enorme belasting van voeding vitamines, anti-oxidanten en flavonoïden. Bij het bakken, kunt u avocado lichaamsvet te gebruiken als een geweldige vervanger voor het dier ongewenst vet om te genieten van de kilo daling avocado welzijn voordelen veel meer! Bovendien, omdat avocado bevat paar energie (ongeveer vijftig energie voor een ieder 0z. Avocado) is het eenvoudig te integreren in uw pond vermindering dieet programma programma zonder dat het krijgen van te benadrukken over calorie-verbruik.

9. Avocado’s voor de gezondheid van het oog . Een zeer bekende carotenoïde waargenomen in avocado’s geïdentificeerd als luteïne, is belangrijk voor de fantastische gezondheid van het oog en fitness, zo perfect als het blokkeren van macula-degeneratieve aandoeningen die invloed hebben op mensen in oude tijden, zelfs de productie van blindheid. Luteïne vermindert ook het risico op cataract, daarom formuleren van duidelijke oog visie zelfs in oude leeftijd.

tien. Avocado’s voor bloeddruk. De primaire nutriënten in avocado’s waarmee reguleren grote bloeddruk kalium. Een kopje vers gesneden avocado’s is samengesteld uit 708mg kalium! Kalium helpt reverse nadelige resultaten van natrium in het lichaam. Hogere hoeveelheden natrium zeer onveilig het systeem en veroorzaken bloeddruk stijgen. Voedingsvezels in avocado’s is ook van cruciaal belang bij de bestrijding van hoge bloeddruk kracht. Een verminderde dieet plan in natrium maakt het ook mogelijk significante daling bloeddruk. Een kopje avocado bevat slechts 10 mg natrium!

Hoe kan avocado’s bevatten om je elke dag eten plan

In dit artikel zijn een aantal vindingrijke methoden voor het genereren van een aantal exotische hartige gerechten met avocado’s. U kunt nu avocado’s toe te voegen aan uw ontbijt, lunch of diner menu’s!

  • Toss in een tropische salade . Gooien in een paar vers gesneden avocado in uw veggie of zelfs fruitsalade de komende tijd je hebt een rauw voedingsproduct plan voor extra toegevoegde dieet!
  • Maak een fruitige salsa. Combineer vers slash mango, poot poten, avocado’s en nog veel meer voor een pittige salsa. Voeg een sprint of twee van zout en bestrooi met zwarte peper voor een voedzame maaltijd.
  • Yummy smoothie. In Indonesië, en sommige elementen van India, een verrukkelijke smoothie of milkshake is ontworpen door het mengen van pure avocado met wat melk en suiker naar smaak. Meng de avocado met een aantal bananen voor het ontbijt en liefde voedzame energieke vroege ochtend!
  • avocado sandwich . Gebruik een royale totaal avocado puree als een te verdelen voor sandwich en knabbelen weg, zich bewust van het totaal heel goed de opmerkelijke avocado wellness voordelen!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.