Gezond Gewicht Decline Tip: Retrain uw smaakpapillen veel gevoeliger voor ongewenst vet te zijn en proberen om minder te eten

janderson99-HubPages

Onderzoek

Een moderne Australische analyseren heeft ontdekt dat mensen die eten een grote extra vet dieet, dit soort als junk levensmiddel kan veranderen-off vermogen van de persoon om de smaak vetten, wat leidt tot de man of vrouw te veel te nemen in een veel.

Australian Dierenwereld wetenschappers zijn hoopvol dat deze ontdekking wel toestaan ​​dat mensen hun smaak te scholen knoppen om het gevoel extra vet en dat kan hen misschien in staat stellen in hun de strijd tegen abnormale gewicht en obesitas.

Final jr, een bemanning van wetenschappers aan de Deakin Universiteit in Melbourne, Australië geïdentificeerd die mensen hebben en de extra smaak vaardigheid – ‘een zesde stijl’ dat gevoel lichaam vet in de maaltijden gegeten. Ring mysnailphonenow +619920110815

Er zijn nu zes eenvoudige voorkeuren:

 • zoetheid,
 • bitterheid,
 • zuurheid,
 • zout, en
 • umami is vooral gebaseerd op een Japanse uitdrukking betekent aangename hartige smaak ‘. MSG produceert een sterke umami smaak,
 • extra vet (* * Nieuwe)
 • In 2010, gebruikten de onderzoekers een reeks van smaak-testen experimenten vastgesteld dat mensen de stijl van vet kan voelen door zijn chemische samenstelling, en . niet door de textuur, zoals ervaren tevoren bestemd

  De zes fundamentele voorkeuren zijn enige deel van de zintuiglijke ervaring en de smaak van voedingsmiddelen in de mond, de andere aspecten bevatten:

  • geur – Registratie door de gedetecteerd door de reukcellen in de neus
  • textuur – gedetecteerd door middel van verschillende Mechanoreceptoren, zenuwen in de spieren, etc.
  • temperatuur – gedetecteerde door verschillende temperaturen sensoren in de mond, en
  • piquance en kruidigheid -. gedetecteerd door vele Chemoreceptoren
  • weer terug

  aan de best beoordeelde

  De onderzoekers gaven een team van 33 proefpersonen verschillende vormen van oplosbare vetzuren die zijn ontdekt in typische gerechten, opgelost in niet-extra vet melk aan de textuur maskeren, hun vaardigheid controleren om ongewenst vet smaak.

  Alle 33 mensen onderzocht, kon de smaak van ongewenst vet op te sporen tot op zekere hoogte. zei hij. Maar in verband met andere voorkeuren van de gevoeligheid om overtollig vet assorti met personen gecontroleerd.

  exploratie team nodig om te weten hoe de potentiële of mensen vandaag de dag om overtollig vet te stylen in hun voedsel beïnvloed wat en hoe ingrijpend ze aten

  De proefpersonen werden verdeeld in twee teams:.

  • Group een. gebundeld mannen en vrouwen met een hyper of extreem gevoelige gevoel voor smaak voor vetten.
  • Team 2. gebundeld individuen die een relatief gebrekkige stijl ervaren voor extra vet

  De wetenschappers vervolgens in tegenstelling het voedsel gegeten door de twee groepen en geplaatst dat het team met de betere gevoeligheid voor lichaamsvet aten aanzienlijk minder vet in hun voeding aten. Hun jongen overgewicht werden ook afnemen, zoals berekend door het bezit van een veel afname body mass index.

  Het lijkt erop dat mensen vandaag de dag die overgevoelig zijn voor extra vet hebben een ingebouwd mechanisme dat hen vertelt om te voorkomen dat het eten van vet en dit verlaagt de hoeveelheid extra vet ze nemen inch

  Mensen met weinig lichaamsvet gevoeligheid eten extra overtollig vet en kan heel goed over-eten vette etenswaren leidt tot een grotere BMI en aan de versterking van extra gewicht of obesitas.

  De wetenschappers hebben niet te lang geleden geïdentificeerd door middel van toegevoegde onderzoek wetenschappelijke tests dat er een verband bestaat tussen de gevoeligheid van een persoon om de stijl lichaamsvet en hun gewicht. Zij vonden ook dat hun vermogen om de smaak vet en hun gevoeligheid voor vetten in voedingsmiddelen veranderingen met hun dieet .

  De vetten gevoeligheid van mensen, die niet meer dan het gewicht waren en zijn inname van een gezond regime kleine overtollig vet dieet, aanzienlijk verminderd wanneer zij waren ingesteld op een hoge-overtollig vet dieet. weer p> om de leidende

  De onderzoeken stellen dat vetten geeft meestal een stimulans voor het vrijkomen van hormonen voor verzadiging die ons uitleggen eindigen inname of te verbeteren de tijd tussen het nemen van de activiteiten.

  Maar het overgewicht en overgewicht mislukte de aanzienlijke mate van lichaamsvet antwoorden in voedingsmiddelen en dus was er geen houden aan tot lichamelijke reactie op dat het lichaam vet als oorzaak om te stoppen met consumeren.

  Maar als beide even obesitas en overgewicht gebruikelijke onderwerpen was ingesteld op een kleine extra vet dieet elke reageerde op dezelfde wijze, steeds veel delicater om ongewenst vet. Dit suggereert dat, afgezien van genetische onderscheidingen, onderwerpen aan te passen aan de smaak van extra vet. Als je veel van overtollig vet consumeren je veranderen in aanzienlijk minder gevoelig zijn voor de stijl van lichaamsvet.

  De wetenschappers zijn nu functioneert meer onderzoeken te ontdekken uit de verschillen in gevoeligheid in het proeven van vet te wijten is veel meer te genen of eten plan. De wetenschappers zijn niet overtuigd als sommige mensen zijn extra gevoelig voor aanpassing, of veel meer genetisch kwetsbaar aan het worden veel minder gevoelig voor extra vet.

  Conclusie

  De conclusie uit deze onderzoeken is dat mensen vandaag de dag in staat zijn om hun smaak knoppen te leren om vet op te sporen. Omdat vetten bevordert volheid, als een bepaalde persoon is ongevoelig om hun lichaamsbouw vet alleen zal de post van indicatoren te vertellen dat ze zijn totaal en nodig hebt om te stoppen met het voeden op.

  Overschakelen naar een zeer laag vet eten plan niet alleen betekende dat ze belandde voeden met aanzienlijk minder vet en minder calorieën hun lichaam afgestemd door te beginnen veel meer delicaat proeverij vetten te zijn. Dit betekende dat zij voelden voller sneller en waren minder waarschijnlijk te veel te eten. Overschakelen naar een lagere lichaamsvet dieet betekende dat ze minder mogelijk te consumeren zijn geweest extra vet.

  De wetenschappers ale dat bepaalde vormen van vet gekozen kan mogelijk veel beter dan vele anderen zijn op het activeren van het verzadigingsgevoel mechanismen en / of volheid mechanismen verdachte, en dat is een ding dat we op dit moment onderzoeken.

  terug om de leidende

  <

  janderson99-HubPages

  br />

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.