Gezond lichaamsgewicht reductie – Adopteer een wetenschappelijke tactiek om uw lichaam en dieet plan.

Im ervan overtuigd dat we hebben allemaal geluisterd naar de leeftijd excuses voor het krijgen van overgewicht. Op dezelfde manier hebben we gehoord van de behandelingen in minder, dan moet je extra werk hebben, enzovoort.

Oke, laten we eerst een kijkje nemen op waarom je mollig. De simpele waarheid is dat je voedsel inname komt niet overeen met uw bodysmetabolisme. In de meeste situaties is dit echt, maar je moet nemen is dit niet per se jouw schuld. Niet alleen het soort voedsel dat je te nemen, of de hoeveelheid heeft een invloed, maar het niveau waarop uw specifieke hele lichaam metaboliseert deze voedingsmiddelen in energie of ongewenst vet.

Moeder natuur heeft verordend dat de mens is een omnivoor en ons lichaam, spijsvertering procedure en de macht behoeften zijn gebaseerd op deze realiteit. Wij zijn niet herbivoren en degenen onder ons die niet te nemen in het vlees doen, in de eerste plaats, voor ethische motieven. Ze kunnen echt het gevoel dat de inname alleen normale groenten en vruchten zullen ze een gezonder systeem te geven, maar helaas factoren Arent zo makkelijk. Door niet te eten vlees, dat het menselijk lichaam verwacht en behoeften, zijn ze ontbreekt zeker mineralen, enzymen en vitaminen belangrijk voor de goede werking van het systeem. Alle kenners beschouwen voedingssupplementen om dit tegen te gaan, maar vaak is dit niet het scenario of de stijlen die zij gewoon zijn lukrake of gecentreerd op zwakke feiten. Aan de andere excessieve we niet carnivoren en schadelijke diëten van gebakken kip, vette hamburgers en warme honden en chips zullen ons proces overbelasten in het streven om te gaan met hen.

Vegetariërs moeten vinden het ingewikkeld om kilo’s te winnen door te veel eten, als we verschijnen op het nodig is om een ​​inname van 2000 energie die je zou moeten eten, £ 13 van broccoli of 10 kilo wortelen of £ 30 hebben bedragen. sla of £ 16 van bloemkool en ga zo maar moeilijk bedragen. Anderzijds voor omnivores ook een verbruik van 2000 calorieën ze zou slechts op te nemen, £ 1,25. kaas of. drieëntachtig kilo chocolate chip koekjes of £ 1,05. van rundvlees of 0,81 kilo varkensvlees maar echt grotere hoeveelheden, maar als je ook in frisdranken en snoep zijn echt eenvoudig te overschrijden.

Naast de som van extra vet gedragen wordt bepaald door het geslacht op het gemiddelde van de mannen draagt ​​15% en de vrouwen 22%. Dit is gewoon bepaald door onze genen geëvolueerd weer terug in de ijstijd als vrouwen gedragen veel meer vet om ze te ondersteunen door middel van de bevalling bij schaarste. Er is een voordeel om dit zover dat meisjes zijn afgeschermd door de meer lichaamsvet in tegenstelling tot hart-en vaatziekten en lijden hart aanvallen en beroertes slechts een derde zo algemeen als heren. Dit voordeel duurt tot aan de menopauze wanneer sommige 5-10 decennia later de mogelijkheid voor mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn identiek. De regel gebruik gemaakt van aan obesitas te bepalen is een totale lichaamsvet van 23% voor mannen en 32% voor vrouwen van alle leeftijden.

Dus laat nemen dat een uitgebalanceerd gezond dieet plan van zeggen gebraden haan of vette vis, aardappelen in de schil en een milieuvriendelijke groente is een goede start. Wij zijn 1 van de paar specie die actief op zoek gaat naar geraffineerde suiker en onze schaamte het eet te overdreven. Fruit, fruit suikers en honing is toch suiker, belangrijk voor kracht leveren, maar in overdreven, verandert snel schadelijke ongewenst vet. Honing is aanzienlijk minder groot probleem, maar alleen het gevoel dat de zuivere soort (niet Chinese honing waarin de bijen gevoed geraffineerde suiker siroop) omvat bepaalde nuttige enzymen en deze soorten honing Manuka heeft antibiotische eigenschappen.

Nu ik niet stel voor om te beginnen leveren recepten, zijn er talloze publicaties die dat doen, maar ik zal proberen en begeleiden u hoe u uw lichaam te realiseren kan ondersteunen een voedzaam vet, maar zelfs je nu leveren met royale sterkte graden.

In de eerste plaats die we nodig om te herkennen wat verscheidenheid van het menselijk lichaam dat je hebt. Als je aankomt van een mollige familieleden kan er mogelijk een genetische onbalans in de genen of misschien eindigden ze allemaal bank aardappelen en aten een ongezonde eten plan van junk food spullen. Dit is niet jouw schuld en je kunt het corrigeren.

Neem een ​​kijkje in uw eten plan en hoe en wanneer je het probeert te eten. Als u regelmatig grijpen snacks op de shift of overslaan van maaltijden zal het systeem protesteren. Het heeft zijn persoonlijke zelf-veiligheidssysteem en voedsel om te zetten om ongewenst vet en te houden voor wanneer het wordt uitgehongerd. Je moet een heerlijk ontbijt geen versnelling uit de deur met slechts een espresso. Je moet een mix van eiwitten, graan en vruchtensap hebben als een minimum bedrag dit zal uw lichaamsbouw efficiënt in staat te stellen doel en brand de maaltijden zoals vitaliteit niet winkelen als extra vet. Een evenwichtige zachte lunch met wat fruit dat je klaarstoomde voor de middag. Als je moet snack doen met een handvol noten of gedroogde vruchten, maar niet te veel, totdat u een actieve taak. Avondmaaltijd mag niet worden gehaast, wederom, een ding als een kleine biefstuk met aardappel in de schil nog eens (doen nemen in de huid is het hele van vitaminen en mineralen en vitaminen) en mogelijk proberen broccoli (is het eigenlijk compleet van alle dingen die je vereisen). Je moet uit de buurt van koolzuurhoudende dranken zijn ze vol van chemische verbindingen en brede hoeveelheden suiker te houden. Hoogwaardige h2o of wat vruchtensap is goed, maar als een verandering proberen kokosnoot h2o (geen melk) het rehydrateert prachtig, bevat geen suiker en is zo puur, dat wordt gebruikt als nood-plasma (in het bijzonder erg goed als je diabeet bent).

De oorzaak waarom sommige grondig divers dieet plannen werken is als ik van tevoren vermeld. Sommige mensen zijn vandaag de dag veel beter in het metabolisme van eiwitten en vele andere koolhydraten. Om succesvol te zijn op vergieten pond en, veel belangrijker, het behoud van het uit zijn, je moet hebben om je stofwisseling verscheidenheid leren. Dit kan worden aangevuld door te reizen naar www.metabolictesting.com

Voor lichamen die defect in het metabolisme van voedingsmiddelen in kracht die we moeten kijken naar wat er kan worden uitgevoerd te inspireren en te stimuleren het.

Onervaren Tea Verkrijgbaar in capsule vorm dit item is gerelateerd vetverbranding huizen te Hoodia (Hoodia Gordonii een cactus meestal gebaseerd plant, gecontroleerd om goed te functioneren, maar op dit moment niet beschikbaar dankzij uitdagingen licentie maar beschikbaar waarin je zou kunnen zijn). Proeven die in Zwitserland heeft aangetoond dat het gebruik van groene thee extract ongeveer 10 7 dagen interval resulteerde in omvangrijke en dramatische pond reductie.

CLA (geconjugeerd linolzuur) Trials hebben onthuld gebruik van dit gevolg in een gemiddelde van 20% reductie in het systeem ongewenst vet boven een 3 dertig dagen periode. Daarnaast verhoogt de spiermassa massa en verhoogt spier energie die is waarom het ook wordt gebruikt door bodybuilders. De werking regelt een flink aantal enzymen gebruikt in vet snelheid van de stofwisseling, waaronder lipoproteïne lipase die breekt het overtollige vetbolletjes in het bloed, ook al op hetzelfde moment het verminderen van de beweging van heparine afgeefbare lipoproteïne lipase die extra vet verandert in vet cellen. In andere zinnen het versnelt extra vetafbraak en blokkeert vetten opslag. Blijkbaar vraagt ​​het systeem om de overtollige vetreserves gebruiken als elektriciteit. In CLA is een vitamine-achtige voedingsstof aangeduid als L-carnitine die bepaalt hoe snel de spierweefsels kan verbranden overtollig vet. Van tijd tot tijd deze voedingsstof is apart verkrijgbaar als capsule.

Kombu Dit is een zee groente die de moeite waard voedingswaarde van andere levensmiddelen ontsluit. Het is zeer goed voor het gewicht achteruitgang en heeft de extra bonus van het verminderen van de meeste vormen van kanker tumoren, het ondersteunen van artritis, significante bloeddruk, lijster, reuma, prostaat-en eierstokkanker complicaties en het vasthouden van water. Het is verkrijgbaar in supplement vorm, maar als je de groente kan krijgen, is het effectief door te koken (een uur voor de kombu) met bonen die het zal tenderise en meer verteerbaar (zo perfect als het kappen van winderigheid).

Minerale voedingssupplementen De enzymen in ons gehele lichaam moeten worden verbonden met bepaalde mineralen om de juiste manier functioneren. De belangrijkste mineraal is zink maar magnesium en koper zijn ook belangrijk. Niet, anderzijds, overdosis minerale voedingssupplementen, de ideale hoeveelheid wordt verbeterd dan een overschot. De werkelijke bedrag zal variëren in overeenstemming met het systeem vet maar totdat is vastgesteld dat u lijdt aan een tekort aan mineralen zich aan de RDA.

Vitamine voedingssupplementen in wezen een goede hoge kwaliteit multi-vitamine is een goed uitgangspunt niveau, maar voor het lichaamsgewicht te reguleren we zullen ervoor moeten zorgen dat we een inname van vitamine B6, B3 en C.

Ten slotte het zinloos is het verkrijgen van een evenwichtige voeding plan als het hele lichaam deze niet nauwkeurig verwerken op een belangrijke fase. Als u last heeft van on-waarschijnlijk diarree dan wordt de dikke darm niet meer dan genoeg water extraheren uit de etenswaren en het gaat voorbij aan de hand van de lichaamsbouw veel te snel voor de vitamines op passende wijze worden geadsorbeerd. Als het meer dan een paar dagen heeft geduurd het moet worden gecontroleerd door een zorgverlener om ervoor te zorgen het wordt veroorzaakt door helemaal niets significant. Als een gemakkelijke irritatie of buik overstuur dan bekijk zachte therapeutische massage van de buik met massage olie die uit druivenpit provider olie met Romeinse kamille, Cypress, Eucalyptus, Lavendel, Neroli en Peppermint belangrijke oliën. Met een aanval van diarree de beste gevaar is uitdroging. Een van de ideale oplossingen om opnieuw te hydrateren wordt kokosnoot drinkwater verklaarde eerder vermeld.

Aan de andere kant als je worstelen van constipatie, niet alleen zijn je traag en onwel ervaren, maar uw dikke darm is het extraheren van veel te veel water uit het voedsel, waardoor de taaie, verdicht afval. Weer voedingsstoffen worden niet steeds geadsorbeerd en toxische verbindingen beginnen te verzinnen. Om dit probleem te verhelpen zeer lange periode therapeutische massage van de buik met een massage olie van zoete amandelolie vervoerder olie met marjolein, rozemarijn met compacte toevoegingen van Black Pepper of Venkel kritische olie. Als het is om uw smaak veel kopjes Venkel thee zou nuttig zijn.

Natuurlijk voldoende en geschikte training speelt een rol bij het verbranden ongewenst vet voor kracht, maar bij het vervangen vetten met spiermassa het zal echt wegen extra, zodat je lichaam lichaamsgewicht mag niet minimaliseren, maar het zal veel strakker en slanker lijken.

Conclusie

Als mensen communiceren over diëten meteen je gelooft van schoonheid factoren als de belangrijkste is voor wellness.

Niet verrassend lijners willen de grootst mogelijke pond daling in de minimale tijd en met een minimum aan werk .

De aanpak diepgaande hoger dan helpt om beide te pakken die cosmetische en wellness en echt moet resulteren in overtollig gewicht te verliezen, maar ook de algehele verbetering van de gezondheid ..

Category: Gezond eten

Comments are closed.