Gezondere tanden en tandvlees

Gebruik onervaren thee in de plaats van mondwater

Hier is een goedkoop keuze om het verkrijgen van mondwater. Ik maak een pitcher van groene thee elke dag te consumeren. Onervaren thee heeft anti-oxidanten en zal uw mond echt verfrissend gevoel. U kunt ook enkele groene munt thee bagage als u wilt dat mint smaak. Ik gebruik de eco-vriendelijke thee op mijn mond direct na het poetsen van mijn tanden spoelen en gorgelen. Vaak flossen vooraf borstelen. Het is uiterst belangrijk voor je over alle welzijn.

Superior Tandarts Bezoeken

De Oral B tandenborstel is low-cost. Het zal uit de plaque op uw tand een stuk veel beter dan een typische tandenborstel. Het kan eventueel vreemd voelen wanneer je eerste slag te maken van de Oral B, maar je werknemers om het te krijgen. Een fantastisch idee is om te investeren in een oplaadbare tandenborstel. Het is zo significant veel beter dan de spin borstels die je moet batterijen wisselen. Er zijn verscheidene verschillende vormen oplaadbare tandenborstels. U kunt een van hen overwegen voor een betere orale algehele gezondheid. Je kunt het maar een hieronder weergegeven door Amazon.

voedzame maaltijden voor Voedzaam tanden

Er zijn een aantal voedingsmiddelen superieur voor je glazuur en tandvlees. Je hebt gelezen ‘een appel per dag houdt de huisarts weg.’ Een appel per werkdag is ook uitstekend voor het behoud van de tandarts weg. Het is lastig om gezond met alle snoep en chips aangeboden op de marktplaatsen verbruikt. Normaal overwegen om een ​​evenwichtige vervanger over een schadelijke alternatief kiezen en uw volledige hele lichaam zal belonen. Hier is een overzicht van een aantal andere voedingsmiddelen voor gezonde tanden

  1. Groene thee -. Helpt verminderen slechte adem en vermindert de vooruitgang van de microben
  2. Melk en yoghurt – superieure bron van calcium
  3. Cheese – zal helpen evenwicht monden PH
  4. Fruits – citrusvruchten leveren vitamine C
  5. Groenten – wortelen en broccoli zorgen voor vitamine A superieur voor tandglazuur
  6. Uien – ongekookt uien hulp ontdoen je mond van microben, geweldig in salades of op sandwich
  7. Selderij – massages tandvlees en reinigt in onder tand
  8. sesamzaadjes – steun aan ontdoen uw tand van plaque en stellen tandglazuur
  9. Beef, haan, kalkoen, en eieren – zal helpen om glazuur sterker te behouden
  10. H2o – reinigt de mond

Kies voor evenwichtige voeding dan schadelijke voeding voor voedzame glazuur en tandvlees. Het zal je volledige menselijk lichaam zo effectief als uw tand te krijgen.

L-lysine voor Immune Gezondheid en fitness

neem ik L-lysine elke dag voor gezonder tandvlees. Ook, van cruciaal belang voor gezondere huid en lippen. L-Lysine is een essentieel aminozuur dat niet gemaakt door het lichaam moeten worden verkregen van voedsel plan. Aminozuren hulp celgroei en functionaliteit en vorm de basis voor eiwit.

Category: Dieten

Comments are closed.