Gezondheid Beloningen en Kwaliteiten van Black (niet kleverige of Sticky) Rijst

Zwarte Rijst

Zwarte Rijst extra acceptatie heeft verworven in de moderne jaren. Ook al Aziatische mensen zijn consumeren dit unieke ras rijst voor lange tijd, heeft westerlingen besefte haar toekomstige welzijn winsten de laatste tijd. Sommige wetenschappelijke studies hebben ontdekt dat zwarte rijst heeft enkele superioriteit boven andere rijst rassen of levensmiddel. Slechts een van deze vormen van onderzoek werd uitgevoerd bij de afdeling Food Science, Lousiana State University. Zhimin Xu, de onderzoekers leider bij de Afdeling stelt dat anthocyaan antioxidant die zorgt voor zwart of dieppaarse kleur in zwarte rijst ligt beter te zijn dan in bosbessen of bramen, de perfect erkende middelen van de anti-oxidant. Omdat zwarte rijst is goedkoper dan bosbessen of bramen, zo mannen en vrouwen misschien kan spiegelen naar zwarte rijst als bron van anthocyanine in de nabije toekomst.

Bovendien zwarte rijst ook blootgesteld aan bestaan ​​uit aanzienlijk minder suiker, meer vezels en vitamine E. Vitamine E is ook een antioxidant, dus zijn aanwezigheid in zwarte rijst met anthocyaan verbetert zwarte rijst antioxidatieve eigenschappen. Antioxidanten zijn over het algemeen voor zijn rollen werden beschouwd in de strijd coronaire hartaandoening, de meeste vormen van kanker, en andere belangrijke ziekten. Met veel minder koolhydraten suiker maar hogere koolhydraten vezels, zwarte rijst is een kans kracht aanbod voor mannen en vrouwen met diabetes. Het consumeren van zwarte rijst zal een snel verhoging van de bloedsuikerspiegel bedrag af te wenden, vooral omdat de koolhydraten het bevat wordt verteerd en opgenomen uit het spijsverteringskanaal geleidelijker dan gewone witte rijst.

Claims zijn ontworpen dat simpelweg vanwege de hoge antioxidant inhoud van zwarte rijst, evenals zijn andere opmerkelijke dieet attributen, kunnen zwarte rijst onze volgende superfood zijn.

Wat is Black Rice?

p Er is wat raadselachtig informatie via het world-wide-web over zwarte rijst waarin het vermengd met weer gluten of kleefrijst. Zwarte rijst en zwarte kleverige rijst zijn twee verschillende punten. Zwarte kleverige rijst is de kleverige ras van zwarte rijst, maar zwarte rijst alleen is niet kleverig. Het belangrijkste verschil tussen de niet-kleverige en kleefrijst legt in zijn zetmeel (een koolhydraat) inhoud. Er zijn twee unieke zetmeel: amylosa en amylopectine. In niet kleefrijst, zoals zwarte rijst meeste zetmeel biedt als amylosa. In kleefrijst, amylopectine domineert het zetmeel deel. De amylopectine heeft een kleverige eigenschappen, dat is de reden waarom gekookte kleefrijst is kleverig.

In achtergrond, zwarte rijst ervaren groter sociaal culturele waarden dan alledaagse witte rijst. Ook al witte rijst is het hoofdvoedsel items in Azië omdat vroegste tijdstip en opgegeten door absoluut iedereen elke dag tot uiteindelijk nu, dit is niet het geval voor zwarte rijst. In China omstandigheden werd Zwarte rijst geïdentificeerd als ‘verboden rijst, omdat het niet toelaatbaar voor de typische individuen te consumeren. Zwarte rijst was alleen voor de edele mannen en vrouwen. De belangrijkste verklaring voor dit was gewoon omdat zwarte rijst werd aangebracht in verschillende rituele ceremonies. Voor het beheren en respecteren de heiligheid en de heiligheid van deze rituele ceremonies, werd de zwarte rijst verboden elke dag te worden geconsumeerd door heersende individuen. In die tijd, zwarte rijst inname door gewone mensen vandaag werd beschouwd als de heilige waarden van rituele ceremonie verlagen. En iedereen was in dat gevoel en dus gehoorzaamde de regel.

Nu, in modieuze periode, zwarte rijst is verkrijgbaar in de industrie. Het is nu toegankelijk voor alle mensen om te kiezen voor als onderdeel van een evenwichtige voeding. Dus waarom niet controleren om te controleren of het?

Wees een deel van Hubpages. Het is echt helemaal gratis, spannend, en de moeite waard!

Category: Gezond eten

Comments are closed.