Gezondheid Beloningen van Kale

Kale is een hoofdbestanddeel van de Noord-Europese dieet regime al honderden jaren. Dat gezegd zijnde de algehele gezondheid toegevoegde voordelen van boerenkool zijn enige extra juist de laatste tijd opgenomen worden in de VS en elders. Boerenkool, een bladgroente van tijd tot tijd geïntegreerd in salades, is in wezen niet een deel van de sla of spinazie mensen. Het is een kruisbloemige groente veel meer zoals broccoli en kool.

Ook bekend als boerenkool, boerenkool voorkeur aan koelere klimaten en in feite smaakt veel beter snel na een lichte vorst. Dat is waarom het extra populair in Europa traditioneel. Zozeer zelfs, dat de Schotse uitdrukking voor het verkrijgen van een buikvirus steeds van zijn boerenkool. In de VS, het is in de tijd en aangeboden in leveranciers gedurende het winterseizoen en het vroege voorjaar.

Zelfs met alle micornutrients, boerenkool zou een goede selectie voedingswaarde zijn. Elke individuele beker heeft slechts 36 calorieën en geen ongewenst vet. Maar de goede zaak is voor ons allemaal, het is ongeveer net zo dicht als je een superfood kan krijgen. En je hoeft niet te investeren in dure flessen sap of voedingssupplementen in tablet variatie om het te krijgen. In werkelijkheid is het een indrukwekkend weer werf of balkon achtertuin presenteren. U kunt zelfs uitbreiden boerenkool binnen, omdat dit korte artikel beschrijft

Gezondheid en fitness Beloningen van Kale:. Vitaminen en mineralen

Boerenkool bevat een ongelooflijk grote focus van voeding vitamines K, A, C, B6 en E. 1 iemand zal ontslagen over in boerenkool vitamine K K wordt een vaste anti-inflammatoire, waarbij wij ons richten op meer eronder. Vitamine C is uitstekend voor de duur van de koude en griep periode, die toevallig ook boerenkool tijd. Het laat immuunsysteem strijd virussen het lichaam en verhoogt je stofwisseling te ondersteunen zich te ontdoen van het lichaamsgewicht. Vitamine A is belangrijk voor de ogen wellness. Het kan helpen verminderen en stoppen maculadegeneratie zo perfect andere oogziekten.

mineralen zoals koper, mangaan, calcium, kalium, magnesium en ijzer worden ook waargenomen in geweldige hoeveelheden kool. Er is echt meer ijzer per calorie in boerenkool dan is er in rundvlees. Die de neiging heeft om het een vrij belangrijke aanvoer van ijzer voor veganisten en vegetariërs maken. Ijzer kan helpen bij het verminderen van de kans op vaststelling van bloedarmoede, en is van vitaal belang in hemeglobin generatie. Een regelmatige bron van ijzer helpt je bloed hebben voldoende zuurstof voor je hele lichaam te gebruiken. Voor veganisten en mensen met lactose betreft, boerenkool heeft ook veel meer calcium dan melk, en is minder ingewikkeld te verteren.

Een een kopje boerenkool heeft ongeveer 30 procent van uw dagelijks aanbevolen inname van de Omega drie vetzuren ALA. Dit kan helpen je angstige methode behouden alleen, is ongelooflijk belangrijk (samen met het foliumzuur in boerenkool) voor zwangere en zogende gals, en maakt je poriën en de huid te beschermen door zichzelf en herstellen van UV stralen vernietiging.

Antioxidant algehele gezondheid Voordelen van Kale

Slechts een van de bronnen van de gezondheid en fitheid van boerenkool is de ongewoon focus van anti-oxidanten. Zelfs in tegenstelling tot andere groenten en eigen kruisbloemige broers broccoli en kool, het heeft een ton van de antioxidanten luteïne en beta-caroteen. Controles hebben uitgewezen dat het voeden op boerenkool direct potentiële klanten om grotere concentraties in het bloed van die anti-oxidanten in boerenkool eters. Dit is niet altijd de situatie met andere voedingsmiddelen en speciaal voedingssupplementen.

Fiber artikelen van Kale

Fiber vermindert cholesterol en vermindert de som van galzuur uw lever heeft om te functioneren te ontwikkelen . De vezels in kale extra voordelen u twee manieren: aanvankelijk het bindt met de galzuren in de darmen en de extra vet individuen vetzuren hecht zich aan. Met de belangrijke vezel informatie dieet plannen, wordt deze uitgezet in uw ontlasting alternatief dan krijgen geabsorbeerd terug in je techniek. Vanwege het feit al die galzuren en extra vet (die cholesterol bevatten) zijn het verwerven uit met je ontlasting uitgevoerd, heeft uw lever niet de galzuren opnieuw verwerken. Enigszins, het maakt nieuwe gal uit de cholesterol die momenteel in uw systeem. Dus, vezels helpt uw ​​cholesterolgehalte in het bloed naar beneden gaan.

Het is belangrijk om niet te glasvezel direct te verhogen en in uw dieet plan. Ook veel veel te snel kan je gasvorming maken. Er is zeker een motief bonen, met hun persoonlijke significante vezelgehalte materiaal, worden genoemd het muzikale fruit.

Ontstekingsremmende attributen Kale’s

Zwelling is een wortel leiden tot van veel effecten ziekte. Artritis, auto-immune ziekte en Alzheimer alle partijen hun vernietigende gevolgen induceren via de ontstekingsreactie van het lichaam. Vitamine K in boerenkool is een zeer effectieve anti-inflammatoire, en boerenkool is een geweldige bron van. Dat gezegd hebbende, grondig worden waarin veel te veel vitamine K-bevattende maaltijden aan uw dieet als je op bloedverdunnende behandeling.

Boerenkool bevat ook ongeveer 40 flavonoïden, die Kaempferol en Quercetine bevatten. Deze verschijnen van felgekleurde greens. Flavonoïden (zoals vitamine P in de jaren ’50 en eerder genoemd) niet in te voegen anti-oxidanten en anti-inflammatoire hen zelf, maar vrij uw menselijk lichaam om stoffen die anti-oxidant en anti-inflammatoire ontwikkelen induceren.

Anti-Cancer Gezondheid en fitness positieve aspecten van de Kale

De micronutriënten in Kale is aangetoond dat zij hulp verminderen de kans op borstkanker en remmen de groei bij vrouwen die nu hebben. Indool-3-carbinol helpt metaboliseren oestrogeen op een manier die is voorlopig geopenbaard aan borstkanker groei en hulp met lupus te verminderen. Andere nieuwe wetenschappelijke tests hebben ook aangetoond dat deze chemische stof in boerenkool minimaliseert de prijs van de ontwikkeling in de huidige darmkanker.

Hoe om extra Kale opnemen om uw dieet programma

De meest productieve manier om voegen veel meer aan uw dieet is het vergroten boerenkool jezelf en oogsten meteen vooruit van het hebben of het opnemen van het naar recepten. Boerenkool en vooral de flavonoïden in het echt bederfelijk, dus het verhogen van het in je eigen achtertuin zal toelaten krijgt veel extra van de wellness-voordelen van boerenkool dan te kopen bij een supermarkt.

Als u ingedrukt voor huis of wilt beginnen met boerenkool hoewel u klaar voor uw gewassen te rijpen bent, zoeken naar diep gekleurde bladeren en bedrijf textuur. Ze moeten echt cool in de winkel worden weergegeven, omdat warme temperaturen maken boerenkool verwelken. Oogopslag voor bundels met kleinere bladeren omdat deze zijn extra zacht en gematigd proeverij. Eenmaal huishouden, zullen behouden ze in de koelkast vijfmaal. Voor een langere periode dan dat het zal krijgen bitter.

Was uw dealer gekocht boerenkool heel uitgebreid. Commercieel wordt ontwikkeld niet-natuurlijke en biologische boerenkool hebben de neiging om een ​​misplaatste van pesticiden. Breed en krullende bladeren boerenkool zijn een compleet bounty zeker bugs, dus industriële bedrijven gebruiken meestal een groot deel van bestrijdingsmiddelen om hun gewassen te beschermen.

Mix je boerenkool voorbereiding variaties. Rauwe boerenkool in de salade is verbeterd voor de anti-oxidanten en anti-meeste kankers attributen. Toch licht gestoomde boerenkool is veel beter voor het vrijgeven van de gezondheid fiber voordelen. Koken, roerbakken of braden boerenkool zal vrijwel elimineren winst die je kon krijgen. Dus je moet je niet doen.

Kale kan ook worden opgenomen om smoothies of sappen. Zorg ervoor dat de moeilijke centrum stam, die een groot aantal mensen nooit willen voor zijn harde textuur en bittere smaak te verminderen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.