Gezondheid Dekking Uitgangspunten voor niet-Married Associates

binnenlandse deelnemingen worden het vaakst gedefinieerd als twee onafhankelijke en ongehuwde volwassenen van exact hetzelfde of andere geslacht in een speciale, unieke verbinding. Zij zullen ook de zeer hetzelfde huis delen en gezamenlijk economisch verantwoordelijk voor woning rekeningen. Sommige bedrijven bescherming van de binnenlandse metgezellen om soortgelijke seks medewerkers te beperken, daarbij verwijzend naar dat tegenover geslachtsgemeenschap partners hebben de plicht om te trouwen. Dit is een zorg die verder in rechtszaal om uitgedaagd te worden. Sommige staten, die Washington omvatten, die zijn mandaat gezondheid en fitness dekking voor binnenlandse deelnemingen vereisen registratie van het partnerschap.

Zorgpolissen dekking voor niet-getrouwd metgezellen verschilt. Californië was het eerste punt naar wetgeving die gelijke dekking eisen voor de binnenlandse metgezellen vaardigen. Veel staten hebben nu gelijkwaardige wetgeving. In de meeste staten met dit soort wetten, binnenlandse partners komen in aanmerking voor de identieke positieve aspecten als getrouwde vrouw of man, zo lang als zij voldoen aan de overige voorwaarden van een binnenlandse vennootschap. Geen enkele werkgever is verplicht om de gezondheid en fitness verzekeringsdekking voor medewerkers, hun partners, echtgenoten of afhankelijke jonge kinderen aanwezig. Toch is de keuze meestal gemaakt om over te gaan medewerkers met de inschrijving te stimuleren in de algehele aanpak gezondheid.

Zeer partners van hetzelfde geslacht worden niet verzorgd als echtgenoten onder de federale fiscale richtlijnen. Dit suggereert dat de zorgverzekering winst voor exact dezelfde geslachtsgemeenschap binnenlandse deelnemingen is de belastbare winst geen kwestie van wijzen binnenlands vennootschap regelgeving. Het personeel wordt belast op de beloningen gecompenseerd door de werkgever voor de algehele gezondheid van de dekking van de partner. Afhankelijke binnenlandse metgezellen zijn de enige uitzondering. Om te kwalificeren als een afhankelijke, exact hetzelfde geslacht binnenlandse echtgenoot, de unieke zal moeten extra dan 50 procent van zijn begeleiding van de werknemer te verkrijgen en permanent met de werknemer wonen.

Sommige werkgevers vragen om gedegen informatie over de binnenlandse vennootschap net voor de dekking uit te breiden tot associate van een werknemer. Met de nieuwe gezondheids-en fitness zorg hervorming, zijn de verzekeraars gevraagd om extra voordelen voor de nabestaanden te verlengen tot aan de leeftijd van 26 jaren. Deze wetten zullen eindresultaat in een geloofden negen pct in gezondheid en fitness zorgplan uitgaven van 2011. Nogal wat verzekeraars zullen veeleisend bewijs van geschiktheid. Dit kan heel goed bevatten beëdigde verklaringen of ander bewijs dat het bewijs van de binnenlandse partnerschap.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.