Gezondheid en fitness Aanbevelingen: Ik stel rubriek Bananen

Nee, de titel is niet een stijlfiguur! De letterlijke eigenlijk. Ik niet wil dat je belachelijk gaan, noten. Ik voorstander van dat je schandalig gaan of ga bananen met wat anders, maar … bananen!

MM del Rosario schreef een hub over bananen (http://hubpages.com/hub/fruit-banana) . Ik vertelde haar dat Ive het regelen van een banaan bericht zo goed en vroeg om aan url met haar hub.

Deze hub zal dus herhalen wat ze geschetst over bananen en ik steek mijn individuele krijgen op bananen, zodat we kunnen .. . ga bananen!

Waarom Go Bananas?

Mijn antwoord daarop is, waarom niet? Bananen zijn fantastisch voor uw gezondheid en goedkope manier ook! Daarnaast zijn alle aangeboden jaar sferische

gelooft u dat in het adagium -. Een appel per dag houdt de dokter afwezig? Je doen? Nou, superieur voor u.

Onmiddellijk na het lezen van deze hub al, kan je goed bepalen om dat te veranderen in een banaan een werkende dag houdt de dokter weg!

Serieus nu? Serieus! Gewoon onderzoeken op ….

Kijk eens wat ik van Wikipedia over de voedingskundige inhoud van bananen en appels. Ik plaatste de kennis in een eenzame bureau voor een stuk eenvoudiger vergelijking. http://en.wikipedia.org/wiki/Banana http://en.wikipedia.org/wiki/Apple

Wikepedia trouwens geen enkele keuze niet geven voor de hoeveelheid geld van drinkwater in bananen.

Banana wint! Passende

Oh, herinnering -? Niet winkels bananen in de koelkast! Waarom? Ze zetten bruin en zal zo onsmakelijk verschijnen

Extra over bananen -!

http://whatilikeabout-anything op all.blogspot.com / kijken voor / label / bananas.latundan

Nu, let op wat Harry Belafonte heeft te zeggen over bananen …

Bananas of Appels?

Dus, direct na op de uitkijk aan de balie, bent u zeker toch over de uitzonderlijke dieet prijs van bananen in tegenstelling met appels?

Bent u nu bereid om te transformeren het ‘een appel per werkdag behoudt de huisarts afwezig’ naar ‘een banaan per dag houdt de dokter weg’?

Als u niet, maar helemaal klaar om te verbeteren, schijnbaar de Japanners zijn. Vanwege het feit 2008, hebben zij alle bananen producerende landen over de hele wereld (zoals de Filippijnen!) Blij om de reden dat van de toename van hun bananen use.Why gebouwd?

Nou, ze kwamen omhoog . met de vroege ochtend banaan eten plan of eigenlijk MBD

Controleer de volgende webpagina:

http://morningbanana.com/

De pracht van dit dieet regime is, kunt u zogenaamd eten bijna alles wat je normaal gesproken eet zo uitgebreid als u zich houdt aan een voedsel plan van bananen in de ochtend.

Talrijke trashing deze banaan eten plan en verklaren het kan nog een rage. Maar veel zijn ook bij stond het. Dus om u te helpen uw beslissing te nemen, onderzoeken uit de achtervolgende website.

http://morningbanana.com/what-the-morning-banana-diet plannen-is-en- niet

Veel meer Oorzaken to Go Bananas

Gefrustreerd

– Eet een banaan! Kom op, wat bananen gekocht te maken met melancholie?

Zeer goed, bananen bevatten bananen? Individuen enkele zijn kritiek voor het regelen bloeddruk.

Kalium speciaal is zeer belangrijk omdat kalium-natrium evenwicht is essentieel voor het voorkomen van hart-ziekten. De harmonie in stand te houden is hoger Kalium-klein Natrium

Hangovers -.? Een banaan milkshake is het antwoord

Een inname spree put je hele lichaam. voeding en drinkwater. Om snel te herstellen van een kater, samen een banaan milkshake en zoeten met honing. Banaan kalmeert de spijsvertering methode. Melk zal helpen bij het hydrateren van uw systeem, terwijl honing kunt herstellen van uw suiker bedragen.

En die is opgegeven een banaan als hij / zij last van vrije stoelgang? Banaan helpt uw ​​spijsvertering procedure stabiliseren evenals aids herstellen de schuur Kalium.

Waarschijnlijk Bananas is de weg te gaan!

Nu is het niet meer verwonderlijk waarom atleten specifiek tennis spelers snack op bananen elke keer dat ze een pauze nemen.

Bananas niet alleen geven ze energie, maar ook steun te herstellen kalium en andere mineralen die ontbreken in het zweet.

Dus, laten we ga bananen!

Category: Supplementen

Comments are closed.