Gezondheid en fitness Angstgevoelens: Bent u een hypochonder?

Hoe kun je jezelf te bevrijden van Welzijn Panic

Een van de meest ernstige vormen van angst die ik heb ondergaan door meer dan de decennia is wellness nervositeit, of zoals het is over het algemeen een stuk meer gebruikelijk erkend – hypochondrie. Hypochondrie is een aandoening waarbij de patiënt werkelijk gelooft dat hij of zij een dodelijke aandoening. Ik niet in staat zijn uit te leggen aan u het aantal momenten die ik heb mezelf overgehaald Ik heb kanker, een geest tumor of aids. Aan een persoon die niet zullen verdragen van de algehele gezondheid nervositeit lijkt het echt belachelijk, maar om mensen die het doen is allemaal ongelooflijk echt.

Terugkijkend haar duidelijk dat ik onbewust doorstaan ​​van gezondheid nervositeit zelfs als een bescheiden baby. Als ik ervoer zelfs de geringste vreemde ervaring – een buikpijn, of een zere keel – ik zou krijgen ongerust over. Van het systeem, als baby ik niet over de informatie om situaties in mijn hoofd over de resterende dodelijk onwel te bouwen, maar ik waarschijnlijk ongerust veel veel meer dan een baby echt moet. Toen ik 8 of negen, de schrik over Mad Cow Voorwaarde kwam en was overal in het nieuws – ik snel begon te weigeren om te proberen om het even welk type van rundvlees eten. Ik was zeker paranoïde dat ik zou akkoord deze ziekte. Mijn vader en moeder speelden samen en gaf me wit vlees als ze rundvlees ervaren gekookt door zichzelf, maar zij waren bezorgd over mij geweest. Ik begon nadruk over water krijgen onhygiënische, over kiemen op deurklinken en over mijn eten resterende ‘onveilig’. Ik voel het hoogtepunt van mijn jeugd stress en angst was toen ik niet zou gaan zitten op bankjes op de hogeschool als ‘giftige bessen’ op om ze van struiken of bomen waren gevallen, en ik vroeg mijn moeder of het eten gaf ze me vergiftigd was. Ik had geboekt in met een beetje een psychiater, maar tegen de tijd dat mijn afspraak aangekomen all-around ik ervaren schijnbaar ‘gegroeid’ van mijn stress, en het was gewoon vastgelegd als een periode.

Wanneer mijn angstgevoelens eens als tiener raakte, hebben wellness angsten in de voorhoede geweest. Zowat elk klein ding geproduceerd me geloven dat ik doodging. Het duurde niet toelaten van het programma dat als gevolg van de angst ik te maken had met enorm veel bizarre tekens en symptomen in ieder geval – het werd als een vicieuze cirkel. Ik in gedachten waarschijnlijk de huisarts te houden om de reden dat ik ervaren bizarre bulten op het weer van mijn tong die gecreëerd mijn keel echt het gevoel beperkt. De arts onderzocht en ze bleek praktisch niets onveilig zijn. Ik krijg nog steeds die bulten als ik zenuwachtig ben -. Ze zijn vrij bekend voor mij nu, vrijwel een signaal dat ik nodig heb om serene neer

Een ander voorbeeld is toen ik 17 was deed ik mijn A Bedragen op school, en ik was nogal gestrest. Ik produceerde een lijden in de achterkant van mijn hoofd, laag neer rond de fundering van mijn schedel. Het klopte diep in, en ik bepaalde zelf dat het een geest tumor. Ik googled geest tumoren tal van malen, werd geobsedeerd met hen, en kwam zelfs naar omstandigheden met de waarheid dat ik ‘waarschijnlijk dood’. Het was allemaal zo echt voor mij. Die pijn duikt toch zo nu en dan – meestal wanneer ik ben vrij angstig over iets. Blijkt dat het een gevangen zenuw dat wanneer ik gespannen mijn kaak of nek spieren pijn doet -. Iets wat ik doe als ik zenuwachtig ben

Ongeacht even van deze eerder genoemde illustraties, ik nog steeds bezorgd te zijn over mijn gezondheid en fitness, maar niet naar de plaats die ik gebruikt om. Het was abnormaal om het op z’n zachtst gezegd, en ik erin geslaagd om het te kort te bewaren op afstand een kleine toeslag. Het is zelfs nu er, bruisende weg onder het gebied. Ik kan me niet voorstellen dat iedereen volledig kan veranderen wie ze zijn of hoe ze geloven, maar u zien aan het management specifieke gedachten, en dat is wat ik heb geleerd om te doen.

Ik weet uit ervaring dat in sommige gevallen gewoon uitzoeken je toevallig niet op je eigen kunnen de meest geruststellende factor zijn. En denk ik: je bent niet alleen. Zelfs wanneer het voelt alsof je het slechts een enkele die kunnen realiseren, zijn er altijd vele anderen die er zijn. Er is vrij veel absoluut een individu anders zorgen te maken over de vergelijkbare detail je bent. Ik neem aan dat op vrij een comfort en gemak bij perioden.

Dus wat kan je doen?

Piekeren over mijn algehele gezondheid is een ding doe ik regelmatig. Het is een zeer irritant vicieuze cirkel, omdat de stress de neiging over rare lichamelijke tekenen of symptomen te brengen voor mensen die lijden aan het slecht. Als ik behoorlijk zenuwachtig Ik produceer hoofdpijn, buikpijn, kaak pijn, ik heb echt lichtgewicht gevoel in het hoofd, onwel, duizelig, verbijsterd, uitgeput je het identificeren, zijn vrijwel zeker een symptoom.

Daarom zijn waarschijnlijk is dat iemand met deze verschillende schijnbaar onverklaarbare symptomen zou beginnen te benadrukken over hen. Ongeacht begrijpen diep dat de problemen zijn als gevolg van mijn paniek, ik zal toch dagen vinden waar door ik Google complicaties en beginnen te beïnvloeden mezelf Im sterven.

Dus wat kan worden uitgevoerd?

1 van de eerste methoden om het veroveren van welzijn angst (of minimaal het behoud van een semi-beperkte deksel erop) is om je paranoia herkennen. Accepteer dat u zorgen te maken veel te veel. Het is niet dom Dont overwegen over te halen op uw eigen haar dom om stress weet gewoon dat theres geen behoefte aan. negenennegentig% van de tijd dat uw symptoom zal niet zeggen youre sterven, gewoon omdat negenennegentig% van de tijd mannen en vrouwen niet hebben kanker (of een andere dodelijke ziekte, maar de meeste vormen van kanker was meestal mijn kwaal van de beslissing).

Met de algehele gezondheid paniek Google is uw meest effectieve buddy en je vijand. Je verandert naar Google wanneer een ongewoon verschijnsel verschijnt, op zoek naar geruststelling. Wat gebeurt er meestal? Je eindigen op Yahoo! Solutions, met een totale scala aan ongekwalificeerde mannen en vrouwen vertellen je punten die extreem zeer waarschijnlijk niet echt. Forums kunnen gevaarlijke gebieden veel te proberen te onthouden dat als de website youre jacht op is geen officiële klinische website, dan is het waarschijnlijk geschreven door mannen en vrouwen die niet zeker weet wat theyre spreken over. Herinner op uw eigen van.

Als je ontdekt je zeker niet kunt ophouden overweegt over het symptoom, door alle suggereert, niet zien een arts. Het is haalbaar dat het symptoom is niet stress en angst soortgelijke ziekten weet zelfs nu bestaan ​​natuurlijk. Vaak een medische professionals geruststelling kan zijn alles wat je nodig hebt om te voorkomen benadrukken. Van tijd tot tijd zal de arts bevestigen dat je in feite stress en hoeft alleen te moeten ontspannen naar beneden. Uitzoeken dat uw borden zijn angstgevoelens-vergelijkbaar en zijn niet gevaarlijk (gewoon vervelend!) Kan een aanzienlijke steun. Net na een tijdje youll beginnen te herkennen, die tekenen en symptomen komen vaak voor en als voorheen zolang ze kijken je zorgen wont. Ik heb veel van deze ze een knagende buik lijden dat ik ervan overtuigd was zelf een buik maagzweer, kaakpijn die ik overtuigde mezelf was lockjaw, tunnel zicht waar ik was gegarandeerd betekende dat ik een beroerte en pijn op de borst die nog steeds levert het bezit bevatten de paniek van een hartaanval zowat zo nu en dan totdat ik melden dat de tijd om te gaan!

Als u ontdekt dat er geen som van zelfhulp is het verhogen van uw tekenen of symptomen, die u wenst te kijk op andere behandelingen zoals cognitieve Conduct Remedy, Meditatie en Yoga. Uw medische professional kan u helpen met het krijgen van dit soort behandelingen. Ze kan echt handig zijn in het trainen van je geest om de obsessieve standpunten die worden weergegeven met welzijn angst negeren, en beginnen te leven opnieuw te waarderen.

Category: Supplementen

Comments are closed.