Gezondheid en fitness Beloningen en het reglement van Tai Chi

De legenden zeggen dat een beroemde taoïstische priester en magiër, Zhang San-Feng, werd geopenbaard de weg van Tai Chi (zoals het ontwikkelen tot de volksmond erkend) in een mystieke verlangen. Dicht bij de hele wereld tegenwoordig, miljoenen mensen beoefenen Tai Chi als een beginnen en eindigen om hun dagelijkse activiteiten.

Tai Chi fysieke oefeningen zijn geformuleerd meer dan eeuwen en zijn deel van een traditie die is geoefend in China voor bijna 3000 jaar. Dit is de vergelijkbare traditie dat gaf ons de nu sterk benut systeem van acupunctuur en de aanpak van het krijgen van puls van een patiënt om hun gezondheidszorg ellende meten.

De extra voordelen van Tai Chi zijn een stuk moeilijker te beschrijven dan de anders supersnelle en spectaculaire successen van acupunctuur. De meeste mensen in het Westen hebben overwogen Tai Chi een slis vorm van dans, handig voor rust, die gewoonlijk wordt onderwezen op het werk uit lessen voor senioren. Dit alles verandert zo veel meer en meer personen ontdekken over de niet-gemeenschappelijke holistische welzijn therapieën die betalen kennisgeving aan de harmonie en de harmonie van de specifieke.

Een holistische techniek

Tai Chi behandelt de hele getroffen individu, niet alleen de tekenen of symptomen. Chinese artsen zijn meestal studenten hen zelf en zal regelmatig voorschrijven Tai Chi fysieke oefeningen als onderdeel van hun behandeling, of als behandeling voor herstellende mensen. Tai Chi wordt gebruikt om hoge bloeddruk, reuma en slapeloosheid helpen en wordt ook gepromoot als een manier om te herstellen van een blessure en ziekte. Het is gerapporteerd aan de sinus-en longproblemen uitdagingen te verlichten en te behandelen zwakke bloedsomloop, artritis gewrichten, grote bloeddruk en complicaties.

Tai Chi wordt gepromoot als de ideale workout voor chaotische executives en als een risico-vrije en harde training software voor de ouderen. Het wordt toegepast op de geest te concentreren voor andere sportieve activiteiten concurrenten en wordt ook gebruikt als een warming beneden werk volgende didactische sessies. Op prime van dit alles, zijn aanhangers zeggen, kan het psychologische druk te verminderen en te verminderen zorg-relevante psychologische kwalen.

creëren van elektrische energie

Tai Chi wordt voornamelijk onderwezen als een lichamelijke workout plan te maken en het vergroten van de bodys energie. De bewegingen zijn verbonden naast elkaar in sequenties in krijgen om de beweging van energie of qi via het systeem te verbeteren.

De levensduur kracht

Deze term qi (ook erkend als uitgesproken chee) wordt normaal vertaald naar intrinsieke kracht impliceren, maar in de Chinese medicijnen en filosofie van de strategie van qi brengt veel extra. Het kan gebruik worden gemaakt van het bestaan ​​en vitaliteit beschrijven kan noodzakelijkerwijs de lucht die wij inademen, of de levensduur schijf die stroomt ten gevolge van het gehele lichaam. De primaire uitvoeren van Qi is de functionaliteit van het menselijk lichaam te harmoniseren. Als de qi is niet robuust dan zal het systeem geleidelijk werken naar beneden, maar als we het verbeteren van de qi, zal het lichaam in harmonie en vitaliteit en gezondheid zal observeren. In een gezonder lichaam, de qi stroomt vrij en onbelemmerd.

Qi stroomt door het gehele lichaam langs geselecteerde paden beschouwd als meridianen. Acupunctuur maakt gebruik van naalden ingebracht op bepaalde kritische punten in het gehele lichaam om de circulatie van qi te promoten. Dit laat de bodys kracht om het verkeer ongehinderd door deze meridianen en, net als een vloed van drinkwater zal een rivier schoon te vegen, zodat deze deblokkering van de rivieren van vitaliteit in ons lichaam kunnen afwezig ziekte en ziek welzijn vegen. Dezelfde principes die handleiding het gebruik van acupunctuur om gezondheid te stimuleren ook richtsnoer de uitoefening van Tai Chi.

In het Westen geven we in de richting van bacteriën, virussen en microben als de wil oorzaak van de ziekte. In de Chinese geneeskunde is de afwezigheid van de harmonie, het tekort aan elektrische stroom of qi, waarin wordt opgemerkt als de voorsprong naar ziekte.

Chinese artsen kunnen snel af te geven aan voorbeelden van individuen die zijn blootgesteld aan ziektekiemen , maar die niet schuiven vooral onwel omdat hun qi was in harmonie. Tai Chi maakt gebruik van specifieke en concrete menselijk lichaam houdingen en bewegingen om deze stroom van kracht via het lichaam te bevorderen en om bij uitblijven van de blokkades die onwel wellness en ziekte veroorzaken vegen.

Martial kunstwerk

Tai Chi was ook zo snel een historische krijgskunst die werd onderwezen slechts een uitzoeken en grondig gewenste weinigen die aangetoond had overwonnen dodelijke geheimen en technieken voeden gesloten deuren. Het was de mogelijkheid op te roepen en zenden deze ongehinderde stroom van vitaliteit die gaf Tai Chi zijn formidabele naam in China als een martial kunstwerk. Tai Chi, die doorgaans wordt vertaald als opperste finale boksen, was een soort voorkomen dat was bekend om zijn dodelijke reacties op aanval. Deze krijgskunst erfgoed wordt in het schaduwboksen van de Tai Chi studenten als ze gaan via hun acties. Er zijn een hoeveelheid van Tai Chi vermogens die zelfs nu richten op de bestrijding van variaties van Tai Chi, maar de meeste leraren beweren dat de component zelfbescherming is ondergeschikt aan het welzijn beloningen die streamen van Tai Chi.

De bewegingen

Wanneer je ontdekt Tai Chi, een selectie van houdingen en acties die gezamenlijk zijn verbonden in een formele reeks dupliceren. Dit soort zoals bekend is als, wordt gewoonlijk vernoemd kort na de Tai Chi meester die het bepaalde ontwerp en de stijl die steeds wordt getoond ontworpen. De nieuwe geleerde is bewezen de Yang Model soort of de Wu Ontwerp soort of een persoon van een honderd versies. Een van de meest populaire vormen van Tai Chi wordt erkend als de Beijing 24 Fashion. Deze variëteit is ontworpen door een team van vier Tai Chi leraren in China om make hulp Tai Chi toegankelijker en zijn voordelen te bieden aan de massa. Meer en meer, dit is de manier geleerd over de hele wereld.

Vrede en stream

Een enkele zaak die alle variaties van Tai Chi hebben vaak komt de nadruk op rustige en vloeiende bewegingen. Dit is het aspect dat trekt in het oog wanneer we zien Tai Chi gedaan de zachte verspreiding van de acties als de exponent verschuift het gewicht van voet naar voet met de glijdende bewegingen van de armen en polsen vormen cirkels en houdingen die lijken te zijn om als verdwijnen snel als ze worden gevormd. Als je klaar bent in groepen, kan Tai Chi fascineren. De officiële volgorde van de bewegingen wordt gedupliceerd door de deelnemers tot ze verscheidenheid een eenzame gehele lichaam van swish beweging.

Tai Chi brengt een hoge diploma van concentratie. Onderdeel van de onderbreking van de stress en spanningen van de huidige woon die fans claimen voor Tai Chi is de volledige absorptie nodig is om deze basisbewegingen rusten en te voltooien. Onmiddellijk na de oorspronkelijke strijd om rekening te houden met het krijgen van de houdingen, de student moeten richten op stress-vrij het systeem en blijf bewust van de manier waarop de ledematen en spiergroepen verhuizen, de manier waarop hun lichaamsgewicht is het veranderen van mond te voet, en de manier waarop zo elke houding wordt gevormd, het oplost en begint de beweging naar de volgende houding.

Versoepeling van het gehele lichaam en de hersenen

Vrede van het menselijk lichaam en gedachten is all-cruciaal in het observeren van Tai Chi, omdat het forceren van de acties zal de natuurlijke beweging van qi verstoren en versla de reden van de training. Veel studenten zeggen dat de uitdaging van rustgevende de totale lichaam en de hersenen, ook al verhuizen als gevolg van de houdingen is het moeilijkste aspect van het begrip.

Om een ​​eenvoudige opeenvolging van Tai Chi acties bestuderen vereist van 3 tot zes maanden, en de totale regime kan gewoon van 5 tot twintig minuten te bereiken, afhankelijk van het ontwerp dat u hebt gekozen om te voldoen aan. De meeste fans oefenen twee keer per dag. Studenten meestal vinden een aantal soorten, van tijd tot tijd vordert op het gebruik van gewone wapens die als de rechte tweesnijdend zwaard, of de angstaanjagende jacht sabel.

Alle Tai Chi rassen hebben een duidelijke focus en het gebruik van wapens is ontwikkeld om kracht en precisie verkeer bouwen. Gewoonlijk de student moet de eenvoudige of barehanded soort beheersen voordat u tot een van de wapen soorten. Tai Chi kan worden gedaan als stand op uw eigen workouts beschouwd als Chi Kung (Elektriciteit kunst) trainingen. Dit is wanneer een solitaire houding van de Tai Chi soort wordt gedurende een tijdsperiode, of terugkerende een bepaald aantal keren met versterkte gevolgen voor de specifieke elektrische kanaal dat de beweging of houding wordt gedaan ten behoeve.

Tai Chi beoefend in de ochtend wakker van het systeem en je voor te bereiden op de werkdag vooruit. Practised ‘s nachts, zal het los te komen en samen je voor een zeer goede avonden snooze. Met de stress en spanningen van het hedendaagse leven en hun indruk op de gezondheid, kan Tai Chi gewoon de geschikte combinatie van meditatie en oefening voor elk individu op jacht naar een niet-competitieve, absorberende lichaamsbeweging systeem om hun hele lichaam en de hersenen te vernieuwen en te verjongen .

Category: Dieten

Comments are closed.