Gezondheid en fitness beloningen van het bezitten van een kat

Do Cats Assist verminderen de druk?

Trots bezit van een huisdier niet alleen levert u tevreden, zou het huisdier mogelijk bieden u ook met spanning en angst opluchting ook. Talrijke experimenten zijn uitgevoerd over dieren en hoe ze hebben een goede invloed op het welzijn voor mensen die zeer ze bezitten.

Als ik beweer niet dat een gekwalificeerd te zijn, krijgen leefde met en observeerde verschillende huisdieren het hele vorige 25 + jaren. Ik wil delen wat ik heb waargenomen en ervaren. Puppies, vissen, knaagdieren, slangen en vogels kunnen worden gevestigd in mijn eigendom in verschillende combo’s .. Ik zal het creëren over katten in unieke en hoe optimaliseer ik de rest leveren we zowat elke andere.

Voor sommige reden ik gegroeid stille dol op katten. Potentieel is het hun koppige onafhankelijkheid of zelfvoorziening. Misschien is de maintanace om genot verhouding iets te maken heeft met het. Misschien is dat hypnotiserende spinnen lijken ze maken. Misschien wel alle van de eerder genoemde en extra, mogelijk manier katten hebben blijken aan mijn voorkeur harige vriendjes zijn.

Pay Focus

Simpelweg bekijkt een katten is fascinerend en een grote zorg verloopstuk voor mij. Ik heb ontdekt dat dit echt rustgevende zo mooi. Toen mijn verstand is gericht op slechts een van mijn katten en hun spullen om al mijn zorgen en ongemakkelijk ideeën doen zijn uitgeschakeld. Zelfs als de kat slaapt gewoon willen bij hen een of andere manier geruststellend en hun vreedzame staat lijkt om over te dragen aan mij.

Wetenschappelijke studies hebben ontdekt dat aaien van een kat je hart prijs kunnen verlagen en direct naar een kalme , rustige toestand. Ik vind dit juist zijn, en op zoek naar een redelijke handel voor de sereniteit mijn kleine metgezellen bieden me Ik wil ervoor zorgen dat ze zijn even blij met mijn aandacht. Hoe gelukkiger ze zich voelen, het een stuk comfortabeler ik kom te zijn.

Inderdaad Thats The Spot!

Toen kinderboerderij mijn katten om hen te kalmeren eerste behouden ik mijn bewegingen zacht en traag gaan samen met de all-natuurlijke manier van hun vacht. In dit artikel zijn de een paar aanwijzingen schijn ik voor om te weten of mijn kat is blij met de manier waarop ik ze aaien

Hoewel ze liggen:.

 • beweging van de staart is wat ik verschijnen voor om mee te beginnen. Niet zoals honden die kwispelen als ze opgewonden, kunnen katten hun staart kwispelen als ze angstig zijn. Geen staart beweging alsof je ze aaien zullen suggereren dat ze zijn vrij materiaal. U vindt uw kat favoriete bestemmingen om te worden geaaid gewoon door te zien hoe veel van hun staart beweegt.
 • zo mooi als het observeren van hun staart in hun ogen ik ook verschijnen. Als ze gesloten zijn of wat ik contact opnemen met slaperige ogen waar ze zijn gedeeltelijk open dan de kat voelt zich behoorlijk veilig

Hoewel ze staan ​​of zitten:.

 • Als ze maken het grootste deel van het proces van de kinderboerderij die u in dienst van de kat zal neigen naar uw hand.
 • Ze hebben de neiging om weg te sluipen als ze niet in het belang van de tijd of niet zoals de locale je aaien.

Tuurlijk gelegenheden kan heel goed controleren beter voor uw kat aaien. Als mijn kat is in het eigen onderhoud wijze ik uitchecken zo onopvallend uitvoerbaar te zijn, totdat ze zijn afgerond en aan de slag te slaperige ogen krijgen. Als je ze ergeren veel te sterk, terwijl ze reinigen dan de kat zal opstaan ​​en verplaatsen naar een locatie de plek waar ze kunnen hervatten met uit gehinderd.

Blij Cat = blije eigenaar

Op het moment dat ze worden uitgevoerd met het onderhoud en blij dat de plaats waar ze geselecteerd eerste klas voor een dutje zal zijn, zal ik beginnen om ze te aaien. Ik begin langzaam en geleidelijk en lichtzinnig kinderboerderij met zeer lange bewegingen de kop, oren, samen de kin en kaak, en de bovenste bovenlichaam en rug.

Hun ontspanning is besmettelijk voor mij. Als de kat slaapt Ik zal proberen om de hoogste kwaliteit plaatsen huisdier dit soort als de super mals buik bont. Katten gewoonlijk verafschuwen iedereen raken hun magen en achterpoten. U kunt afwezig met dit u beginnen op een locatie waar ze het niet erg als veel. De truc is om alleen proberen een aantal malen vooruit te concentreren op een plek waar ze plezier in helemaal opnieuw.

Ik controleer ook niet om de concentratie op een kleine plaats veel te lang, omdat katten lijken te zijn om krijgen rond gestimuleerd en kan groeien verontwaardigd te zijn als je niet ophouden het moment dat ze wordt geschud. Om deze reden beperk ik hoe langdurige ik ze aaien en daarna stop je voor een aantal minuten. De uitdrukking ook veel van een zeer goede factor om de hersenen te komen.

Terwijl ik mijn katten zullen plek op mijn bovenlichaam of schoot huisdier hen is het niet een goede strategie om hen onder druk te blijven voor zeer lang als ze willen verhuizen. Je wilt niet dat uw kat aan te sluiten onaangename beproevingen met een verblijf dicht bij je.

Ontvang een voorsprong in de oorlog tegen Vlooien

U krijgt de tijd van uw dagelijkse levende het uitvoeren van uw favoriete actie wanneer alle van een onverwachte je been jeukt. Je wordt wakker te erkennen dat je zijn met een groot verlangen. Voor sommige reden al is je been blijven jeukt. U overwegen een lijken en ontdek de dader. Een vlo! En om uw afschuw de vlo heeft enkele vrienden. Uw goede verlangen wordt snel steeds een nachtmerrie.

Als huisdieren konden communiceren zouden ze vrijwel zeker eens vlooienbesmetting is geen onderhoudend. Voor het gemak van u en uw kat vlo beheren zal veranderen in een prioriteit. Tal van keuzes zijn beschikbaar ter ondersteuning van het overwinnen van deze zeer weinig ongedierte. Ik heb veel van de gruwelijke gevechten met vlooien in het verleden gevochten dus zal ik een aantal ideeën gericht op wat ik heb gevonden om te functioneren en niet het werk doen dat heel goed.

 • Terwijl vlooienbanden zijn vrij te delen low-cost ontdekte ik dat ze echt niet veel voor mij of mijn katten doen.
 • Cats hekel baden, als u op enig moment geprobeerd om een ​​kat baden van je dat je weet hoe traumatisch het geval kan zijn voor uw kat en hoe gevaarlijk het kan zijn voor u. Vlo shampoo zal helpen dood alle vlooien maar zij houden ze afwezig voor zeer lang. Uw kat zal ook ruiken als stoffen voor een aantal keer. Ik gebruik alleen shampoo en baden in het ergste scenario’s.
 • Handhaving van de plaatsen uw kat slaapt graag duidelijk, dit soort als huisdier bed zal hulp regelen de vlooien. Stofzuigen tapijten meestal helpt ook het behoud van de vlo invasie op een minimum bedrag.
 • Flea poeders kan nogal rommelig zijn en zou ondersteunen met de besmetting voor een tijdje. De vlooien komen terug maar toch.
 • Flea bommen (de spuitbussen die u uitroken een gebied met) zijn lastig te gebruiken. Je moet uitgeschakeld die ruimte voor enkele uren en verhuizen iets levend allen door die tijd. Ik ontdekt terwijl de vlo bommen doen vernietigen wat vlooien zal het niet allemaal te doden.
 • Voer Tijd

  Genieten met uw kat is niet alleen vermakelijk voor u, maar kan stimulerend voor hen als perfect. Er zijn een aantal onderscheidende keuzes die er zijn. Ik vind string en laser pointers zijn de gewenste speelgoed van mijn katten.

  Bij deelname aan met mijn katten vermijd ik bijna alles wat destructief voor hen kan zijn bij inslikken omdat ze graag kauwen op wat ze ooit kunnen vangen. Ook al meer volwassen katten kan mogelijk niet willen als typisch spelen, ze zelfs nu genoegen in de sensatie van de jacht als je hun aandacht vast te leggen. Kittens zijn helemaal klaar om deel te nemen op elk gewenst moment en zal zelfs lokaliseren komische manieren om te entertainen zelf als je niet deelnemen aan met hen.

  Nog een detail dat u wilt weg te blijven bij de verwerving van een aantal spannende met uw kat is dat veel te zwaar. De veel meer je ruwe uw kat tijdens het spelen, de veel agressiever zullen ze beantwoorden. Als ze beginnen te brok je hand echt hard of gebruiken hun klauwen een strenge NO zal ze normaal ophouden. Je wilt niet dat uw kat te stellen ruw spel is aanvaardbaar of je hand is absoluut niets anders dan een sparring partner.

  Als je met opzet schudden van de kat komen niet boos worden als ze weer terug te vechten. Ze zijn gewoon zichzelf verdedigen in deze zaak.

  Purrfect Ending

  Het opzetten van een katten vertrouwen zou een minimale tijd en moeite te krijgen op uw afdeling. Op het moment dat u bevoegd bent, zal de kat groeien tot een uitstekende partner, een vriend die is er om ondersteuning te krijgen je hersenen uit dag-tot-dag problemen en stress.

  Direct nadat ik win een kat meer dan alleen het bezit van hen kozen ervoor om rust te komen door mij is een vreugde in zichzelf … Een kalmerende ontspannen in een hele wereld van spanning en druk, een bijzonder dat maakt me gaan voelen ik iets deed goede.

  Hebt u Expertise delen?

  Als u informatie of beproevingen te delen met vele anderen en willen componeren, dan is dit het gebied. Indicatie nu op en beginnen verrijken het leven met uw hubs. Je zou zelfs wat respectabel inkomen op het facet.

  Als je genoten hebt van wat u onderzoeken in dit artikel en overwegen een persoon die je begrijpt kan eventueel ook kunt ervaren vrij om LIKE, TWEET , of deel deze webpagina met de knop onder. Mijn verbonden hubs kunnen worden waargenomen op hetzelfde vak. =]

  Alle eigen teksten, foto’s en filmpjes op deze pagina zijn Copyright Josh Noble 2011

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.