Gezondheid en fitness-n-Wellness

Hoe naar Hold Your Brain Sharp

Net als ons lichaam nodig workout te blijven stevig en voedzaam, dus veel te doen onze hersenen. De uitdrukking use it or lose it geldt voor beide even onze algehele lichaam en intellect als wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat een gebrek aan mastering zal resulteren in zenuwbanen te beginnen loskoppelen. Met een psychologisch werk hieronder en daar konden we zijn achtergebleven ervaring verveeld of zelfs gefrustreerd. Om uzelf te behouden mentaal scherp, gebruik dan de volgende strategieën om lichaamsbeweging je hoofd.

Get To

Operate

Geen onderwerp wat lijn van do de baan youre in, uw beroep zeer waarschijnlijk zal een soort van problemen de vaststelling, dat is prachtig mentale training te betrekken. Het begrijpen van een probleem en het krijgen van een resolutie vereist een uitstekend aanbod van mentale kracht, met name wanneer onder kracht, en kan je kritisch nadenken expertise te vergroten.

een nieuwe taal leren

Naast het verrijken van uw levensstijl cultureel, het beheersen van een nieuwe taal kunt u ook toelaten om uw hersenschors verbeteren. Dit is het deel van je hersenen dat uw redenering, visuele verwerking, geheugen en arrangeren, te midden van andere functies beheert. In waarheid, de universiteit wetenschappers in Zweden geleerd dat het vinden van een nieuwe taal kan echt verbeteren van de meting van je hersenen, met name de hippocampus, die aansprakelijk is voor je geheugen.

Als je zeker wilt geven je hersenen een hindernis, probeer het opleiden van Engels aan studenten die de taal spreken youre ontdekken.

Bury Your neus in een E-book … Of Weblog

Het lezen van is een geweldige manier om je psychologische sappen stromen. Ophouden in een bibliotheek of boekhandel, of download een nieuwe e-book om je pil en open uw intellect om een ​​beetje iets nieuws. Kijkend door fictie is een prachtige manier om uw creativiteit te stimuleren, terwijl het nieuws kan ondersteunen u op de hoogte van de politiek en hedendaagse gebeurtenissen te houden. Mijn grootvader, zoals vele grootvaders, is een erfenis buff en geniet tot epische verhalen van de oorlog bestuderen van honderden jaren vorige. Geen kwestie wat verscheidenheid van literatuur die je wilt, zoek via is uitstekend psychologische oefening, vooral wanneer door aanzienlijke gesprek aangenomen. Als dat laatste deel verschijnt als je kopje thee, overwegen deelname aan een reserve club.

Wrijf ellebogen met Intellectuelen

bezitten van een gesprek met intellectuelen en leraren kunnen echt je geest geven een een kijkje nemen op. We hebben allemaal een aantal zaken die we konden worden geacht deskundigen uit het bedrijfsleven in en waarderen gesprek over. Maar er zijn momenten waarop we onszelf ontdekken in discussies waar door de zaak een verschil is van meer dan ons hoofd. De up komende keer dat dit gebeurt, als een vervanging van het toestaan ​​van uw ogen glazuur boven en sierlijk uit buigen, kijk of je kunt houden op een greep van een paar factoren.

Acquire Lessen

Ongeacht wat youre geïntrigeerd in, er is een cursus die er zijn om je extra over het te trainen. Je kon een volwassen opleiding klasse overwegen bij uw plaatselijke hogeschool of universiteit, het signaal voor een on line systeem of genieten van audio-tapes in de auto. Geen enkel verschil uw aanpak, de cruciale kwestie te benadrukken alleen maar om iets te ontdekken.

Schrijf

draaien van uw gedachten in termen op papier is waarschijnlijk de meest hardcore psychologische training van allemaal. Het vervolg van het uiten van je zelf en veeleisende uw uitzicht is intellectueel moeilijk. Het maakt geen verschil als youre het produceren van een blog, een gedicht, of een hele ebook. Alles zal al die wielen te krijgen draaien.

Heb een hobby of twee

kip kijken, het repareren van eerdere auto’s, en portretteren kan alle moedigen mentale stimulatie. Hou je van puzzels? Kruiswoordraadsels, cryptogrammen en sudoku kan absoluut het verhogen van uw mentale behendigheid, afwisselend werk doen beide even de resterende en ideaal kanten van de hersenen. Het krijgen van een nieuwe passie kan plezierig en veeleisend zijn, en wanneer je een actie dat uw fascinatie pieken vinden de training van de geest zal een genoegen zijn. Zelfs hobby’s die je menselijke lichaam een ​​workout in de plaats, dit soort als joggen of tennis, zijn fantastisch voor je hersenen als hart gezondheid en fitness stimuleert geest gezondheid en fitness.

Get Your Splendor Slumber

Als we bij die diepe, REM snooze, onze hersenen ziften door middel van onze herinneringen, weggooien wat en het behoud van andere mensen. Een moderne studie onthulde dat als we niet krijgen voldoende slaap, eiwitten beginnen op te bouwen op synapsen in de hersenen, waardoor het veel moeilijker voor te stellen kon maken en genieten van nieuwe informatie en feiten

Dr Todd Kuether schrijft over hersenen algehele gezondheid en ongevallen om de geest en de wervelkolom. Hij heeft een neurochirurg in Portland, Oregon al veel meer dan twaalf jaar gespecialiseerd in het achterhoofd en spinale problemen

Category: Dieten

Comments are closed.