Gezondheid en fitness-PCOS

Wellness-PCOS

PCOS-polycysteus ovarium syndroom ook erkend als Stein-Leventhal syndroom is een wijdverbreid endocrien kwaal van de vrouwen van alle leeftijden de plaats van de hormonen uit balans zijn. Hormonen zijn chemische boodschappers die functioneren op de verschillende elementen van het systeem, dit soort als vooruitgang en elektriciteit. In PCOS gaan de hormonen uit te reguleren en het werk doen gebruikelijk niet doen. Ik ben bekend met deze ziekte als ik werd geïdentificeerd met het in mijn centrum tienerjaren.

De geslachtsgemeenschap hormonen zijn meestal uit stabiliteit vrouw-oestrogeen en progesteron en het mannelijke hormoon Androgen.The eierstokken gewoonlijk een kleine hoeveelheid van het mannelijke hormoon, maar PCOS u nog van het mannelijke hormoon wordt volgebouwd vinden. De veranderingen in de hormonen maken het moeilijker voor een vrouw eierstokken absoluut gegroeid eieren te lanceren. In PCOS de ervaren eieren niet onthuld uit de eierstokken, als vervanging kunnen soort cysten van de eierstok. Met de boost in het mannelijk hormoon vrouwen van alle leeftijden hebben een neiging tot stijging van het menselijk lichaam en gezichtshaar, pukkels hebben en ze misschien niet meer ovuleert. Nog een ander hormoon afwijking gezien is overdreven generatie van LH, die effectief is om de eierstokken te bevorderen om hormonen te ontwikkelen is. LH wordt onthuld uit de hypofyse in de geest.

Het lood om van PCO is niet bekend. Het wordt beschouwd als genetisch te zijn en kunnen worden doorgegeven door je moeder of aspect van de familieleden vader. Het kan worden geïdentificeerd bij meisjes in hun tienerjaren zo goed als elke dame in haar reproductieve vele years.There is niet te genezen voor PCOS want het is een levenslange kwestie en mannen en vrouwen moeten worden geïnformeerd over de tekenen en symptomen in staat te zijn te behandelen de aandoening. Studies tonen aan dat 1 op de tien meiden zullen PCOS krijgen en de meeste mannen en vrouwen weten niet eens de aandoening bestaat. Dus nu zullen we kijken naar de indicatoren. typisch getuige

 • menstruele stoornissen is de belangrijkste symptoom meeste vrouwen van alle leeftijden merken initiaal. In sommige gals zouden ze oligomenorrhoe-die minder dan gewone menstruatie. Het uitblijven van de menstruatie voor extra dan drie maanden die secundaire amenorroe. Anovulatie of oligovulation wat meestal betekent geen eisprong of het vrijgeven van een rijpe eicel elke maand van de eierstokken. Vele anderen kunnen zwaarwegende bloeden hebben. Bij mij kan ik getuigen van ongelooflijk groot bloeden. Het bloeden zou gewoon door te gaan voor meer dan een 7 dagen of extra en het enige punt van toepassing voor het beheer van dit was het begin controle capsule
 • Hirsutisme -. Die overtollig haar ontwikkeling is nog een ander symptoom. Vrouwen van alle leeftijden hebben de neiging om extra haar te krijgen op de lichaamsbouw en confronteren. Vaak is de extra haar is donkerder en dikker. Een proces om dit te behandelen is door het verwijderen van haar door elektrolyse-elektrische recent is gebruikt met een zeer fantastische naald gevormde elektrode, of stalen sonde in elke haarfollikel aan de wortel te slopen. Dit is de enige duurzame weg te nemen uit haar en het vereist veel bezoeken totdat de haarwortel wordt vernietigd.
 • Vruchtbaarheid problemen is een van de belangrijkste zorg. Veel meisjes met PCOS hebben problemen zwanger te ontvangen die groter is erkend als onvruchtbaarheid. Met PCOS sommige meisjes helemaal niet ovuleren. De motivatie om te bedenken en niet krijgen kunnen, heeft de neiging om een ​​meisje gaat door haar medische professional te worden gecontroleerd, wordt
 • De gewichtstoename over het algemeen gezien in de meeste gals. Het lichaamsgewicht te bereiken wordt meestal geconcentreerd op het midden gedeelte van het menselijk lichaam-buik, dijen, heupen en billen. In PCOS is geconstateerd vrouwen moeite hebben met het verliezen van de overtollige gewicht. Dit wil niet zeggen dat vrouwen die gewichtige PCOS. Veel dames met PCOS eet een gezond eten plan en zelfs nu moeite wegwerken van lichaamsgewicht hebben. Als slechts een verlangens te helpen met vet te bereiken en te verliezen, in gedachten te bespreken met uw arts. Meestal is het vinden vrouwen van alle leeftijden met de aandoening hebben een moeilijke tijd het wegwerken van het gewicht.
 • insulineresistentie-is waar door het menselijk lichaam niet zo mooi antwoorden als het insuline moet om, dat is de belangrijke hormoon gebruikt om glucose en suiker in het lichaam beheersen. Dit kan leiden tot diabetes twee. Niet alle vrouwen met PCOS dit produceren. Die mensen die zijn over het algemeen een behandeling aangeboden aan bijstand frequent de concentratie suiker in het systeem.
 • Agonizing krampen tijdens je menstruele cyclus. De krampen kan zo intens dat vrouwen moeten medicijnen gevraagd aan hun arts te hebben. Ik kan getuigen van deze krampen dat verschilt dan de dame die niet PCOS doen zijn. Wanneer de krampen zou optreden het was zo intens en de pijn zou verlammend. Het was een regelmatige kramp dat erg zou duren hele werkdag. Zeer weinig nam ik zou helpen, totdat uiteindelijk kreeg ik een recept van de medische professional. Vrouwen die opgemaakt met van die krampen hebben om te chatten met hun arts om wat hulp te krijgen.
 • Vermoeidheid-zelfs met 8 uur slaap ‘s nachts je toch wakker wordt afgevoerd.
 • Temper schommels / prikkelbaar
 • Acne bij PCOS is een veel meer rond de kin en kaaklijn geconcentreerd.
 • grote LDL-cholesterol lousy varieert samen met kleine HDL zeer goede cholesterol graden.
 • Hoe wordt de diagnose PCOS? Het wordt gewoonlijk gediagnosticeerd op tekenen en symptomen die worden geïntroduceerd. De zorgverlener zal dan doen assessments uit te sluiten andere kwalen met de zeer dezelfde indicaties van dit soort als hypothyreoïdie-die zeer lage concentraties van schildklierhormoon in het lichaam. Tumoren van de eierstokken of bijnieren zal ook extra mannelijke hormoon.

  bloedstadia worden gecontroleerd. Serumspiegels van testosteron zal worden verhoogd. Niveaus van enorm verhoogde testosteron is niet ongebruikelijk in PCOS en nog meer analyse wordt meestal afgewerkt. Ook verhoogde zal het hormoon LH die vrijkomt uit de geest. Er is nu een nieuw bloed controles die veel artsen werken met bekende anti-Müller hormoon te ondersteunen met een diagnose. AMH is een eiwit gelanceerd door de cellen die betrokken zijn bij de groei van een follikel ei elke maand. AMH niveaus gaan hand in hand met Antral follikel beroepen die de rustende follikels die zijn geïdentificeerd op de eierstok telt. Belangrijke stappen van antral follikel afhangen en hogere niveaus van AMH betekent dat een dame heeft een enorme selectie van eieren die nog in haar eierstok en vaak PCOS.

  Uitvoeren van een echo om het kort voor cysten op de eierstokken niet maken diagnose. Er zijn dames die niet PCOS hebben, dat cysten op de eierstokken. Dus vandaar echografie wordt gewoonlijk niet voltooid om een ​​bevestiging van de kwaal te geven. De prognose van PCOS is vaak een medische een bepaalde die vooral gebaseerd is op het historische verleden van de patiënt, lichamelijk assessment, en laboratoriumtesten.

  De behandeling omvat de behandeling van de symptomen. Het meest belangrijk punt is om te proberen om het overtollige gewicht te verminderen als je ouder bent dan gewicht. Door het minimaliseren van energie en zeer eenvoudige suikers en verhogen vezels en eiwitten samen met het uitvoeren typische oefening, dit kan bijstand het systeem om het insuline in het menselijk lichaam te controleren. Voor meisjes niet denken van het maken van een poging om zwanger te worden het verkrijgen van een grote menstruele cyclus of zelfs een meisje die heeft afwezige menstruatie, de geboorte beheer capsule zal controle hulp van de cyclus. De tablet vermindert androgeen productie en biedt uw lichaam een ​​split uit de resultaten van gestage oestrogeen onthuld. Dit helpt uw ​​kans op endometrium meeste vormen van kanker te verminderen en corrigeert onregelmatige bloeden.

  Als je op zoek bent om blijken te verwachten u eventueel moet een medicijn om u te helpen ovuleren hebben. Clomid is een oraal anti-oestrogeen geneesmiddel dat u overwegen het om te beginnen met component van je menstruatiecyclus. Als Clomid is gewoon niet productief, kan uw arts misschien nemen metformine te helpen ovulatie veroorzaken. Als je zelfs niet nu niet ontwikkelen tot zwanger uw medische professional kan heel goed pleiten toepassen gonadotropins follikel stimulerend hormoon (FSH) en luteïniserend hormoon (LH) geneesmiddelen die worden toegediend via een injectie. Als al deze oplossingen niet helpen groeien zwanger te zijn dan chirurgische ingreep is de daaropvolgende selectie. De operatie wordt genoemd laparoscopische ovariële boren.

  Als je PCOS hebt of onlangs gediagnosticeerd met het, vraag uw zorgverzekeraar vragen om extra over de ziekte te ontdekken. De veel beter geïnformeerd een bijzonder indien het veel beter is om te gaan. Check out een goede houding en gewoon leven dagelijks leven ten volle te behouden. Vergeet niet dat je niet langs en er zijn support teams die kunnen ondersteunen.

  Category: Dieten

  Comments are closed.