Gezondheid en fitness problemen in de loop van de puberteit: Hoe te bieden en ermee om te gaan?

Als we de ontwikkeling van ouder en beginnen onze adolescentie periode, worden we geconfronteerd met diverse uitdagingen of wijziging met betrekking tot onze wellness. Deze problemen functies in fysieke, sociale, mentale, psychische en zelfs wijzigingen.

In de adolescentie periode sommige zijn verbijsterd waarom ze ervaren dergelijke kwesties die leiden tot hen aan veeleisende bijzonder alle door de puberteit geworden. In de omgang naar welzijn problemen, moet adolescenten gezondheid en fitness angsten te vestigen in de loop van de puberteit, evalueren, mythen, misvattingen en overtuigingen in verband met welzijn zorgen adolescent en implementeren van zelfbestuur mogelijkheden in het werken met een aantal welzijn overwegingen in de loop van puberteit.

Welzijn Problemen in werkelijke fysieke Wijzigingen

Jongens en dames deskundigheid complicaties in zinnen van verbeteringen aan hun werkelijke fysieke facet. Het blijkt in ongelijke om de reden dat de buitenste elementen van het systeem dit soort als het hoofd, hand en voet verhoging eerste. Met betrekking tot veranderingen die mensen, kunnen ze komen het lastig om de reden dat zij hun armen en voeten lijken ook groot voor de rest van het totale lichaam. Adolescenten aan de slag met de puberteit verandert. Het is de fase waar de seksuele vooruitgang vindt plaats onder de adolescenten.

Dit probleem houdt de grootte en conditie van adolescenten van exact dezelfde leeftijd. Deze kwestie adolescenten maken bewust om op hun eigen als ze zich vergelijken met de andere mensen. Voor onderhavige geval, door de uitbreiding spurt, adolescenten of jonge volwassenen beginnen te groeien in een snel bedrag. Er zijn jongeren die langer zijn dan anderen zou ze voelen extra bewust naar hun hoogtepunt te groeien. Er zijn ook tieners die onderuit omdat ze niet worden gebruikt om de nieuwe hoogte en onderuit hun stoelen ze onderzoek.

Vrouwen die hun borsten verwerven ook zou kunnen ervaren bekend ze ook kunnen onderuit. Als jongeren zijn geneigd dit meestal doen, kunnen ze zeer slechte houding vast te stellen. Zij mogen niet het hele lichaam in lijn blijft en misschien niet bouwen en de steun van de botten en spiermassa op te blijven om adequaat te rijpen.

Lichamelijke verschillen tussen jongens en dames

We gaan via de variaties van de puberteit bij onze eigen prijs. Adolescenten had geen invloed op het exacte tijdstip. Ze konden deskundigheid het sneller of later dan de andere mensen

:. Elke jonge volwassenen tegenkomen deze verbeteringen. En deze veranderingen zijn vrij typisch, dus theres geen zal moeten vrezen, en de ervaring onhandig over. Daarnaast zal dit ongehoord en ongemakkelijk gevoel verdwijnen en verdwijnen als ze reguleren en omgaan met deze aanpassingen.

hele lichaam geur

Algemene lichaamsgeur is een persoon van de exotische uitdagingen van de individuele bij adolescenten. Gedurende adolescent periode, zweetklieren blijken extra actief te zijn. Speciaal wanneer zij zich aansloten bij of deelneemt aan atletiek of lichamelijke handelingen, en dat kan mogelijk resulteren in hen te overvloedig transpireren. En door dat, als ze niet controleren of bestaande deze uitdagingen, het zal bewegen om onaangename menselijk lichaamsgeur.

? Zweetklieren nogal wat en mooie unrare onder de armen. Het bevat microben, en dat bacteriën in onder armen kan misschien leiden tot een onaangename geur. Om te stoppen en te controleren dit soort problemen, moet u de juiste hygiëne toe te passen, het verwerven van een bad of douche dagelijks en gebruiken reinigingswater zeep en om mee te nemen bacteriën en overtollige olie op de huid. Meestal gebruik maken van deodorant of anti-transpirant, en brengen toegevoegde kleding te verbeteren wanneer gewenst. En dat zal je beschermen tegen het bezit van een

Dental problemen

Deze moeilijkheid is ongelooflijk populair om tieners. Dit dilemma bevat de cariës of tandbederf, de halitose of slechte adem, en gingivitis of zwelling van het tandvlees.

Dental cairies en gingivitis kan leiden en leiden tot halitose. Dit probleem gebeurt door niet te poetsen, zeer slechte tandenpoetsen vaardigheden en het nuttigen van koolzuurhoudende dranken en het voeden van zoete etenswaren. Die mensen procedures en leiden tot tandplaque de plaats van de kolonies van micro-organismen te zetten. Deze tandplaque kan verharden tot tandsteen als uiteindelijk niet uitgeroeid zo poetsen en te flossen dag-tot-dag kan nemen alle voedingsmiddelen deeltjes tussen het glazuur

:.

 • Neem bij gezonde levensmiddelen
 • Limit nemen in zoete en plakkerige etenswaren
 • Poets je tanden en flos tot het afsluiten van tandplak of tandsteen
 • Bezoek uw tandarts consequent.
 • Afwezigheid van sluimering

  Ons systeem heeft de mogelijkheid om snooze hoewel we slapen. Sommige onderdeel van ons systeem activiteiten traag naar beneden hoewel sommigen blijven energiek. Onze hypofyse releases ontwikkelen hormonen hoewel we in slaap ons menselijk lichaam cellen groeien en lossen op hun eigen snel. Dus, tekort aan slaap door adolescentiejaren, kan de geschikte uitbreiding en voortgang belemmeren.

  Om dit te reguleren, de tieners negen tot tien uur van rust nachts. Blijf weg van het zijn en het genieten van laptop videospelletjes of tv kijken ‘s avonds laat tijd om te voorkomen dat in een ruime en ongunstige op uw uitbreiding en vooruitgang.

  Algemene gezondheidsproblemen op sociale wijzigingen

  Alle p door adolescente fase, verbinden wij meestal onze tijd om onze vrienden. Ze komen voor ons essentieel te zijn. We zoeken of lookup mannen en vrouwen die ons heel erg goede en getrouwe vriend zal worden. Wij voldoen aan diverse personen en soort nieuwe interacties.

  een. Als u en een andere bepaalde persoon het niet eens over een ding, geef hem een ​​kans om te spreken en te zeggen wat hij wil zeggen en ook in staat stellen hem te leren kennen en te luisteren naar uw plaats. Dus, zal het verminderen verwerven miscommunicatie.

  2. Als u uit met uw vrienden, toestaan ​​uw moeders en vaders waar je ook bent en praat met toestemming om ze als je wilt blijven of rust over in je vrienden woonplaats. Die beweging zal laten zien dat je verantwoording adequaat en correct handelen.

  Health moeilijkheden op de mentale complicaties

  Jongvolwassenen verbeteren van de manier waarop ze voelen en waarnemen van het milieu. Ze komen op geavanceerde complicaties veel meer dan ze werden kleine kinderen. Hun overweegt deskundigheid ontwikkelen en erkennen van andere volkeren niveau van kijken

  Geestelijke welzijn problemen worden veroorzaakt door het volgende:.

 • Erfelijkheid
 • Head persoonlijke letsel
 • chemische onbalans
 • Stress uit gedachten van niet wordt goedgekeurd
 • Logeren zeer slechte of diverse
 • Abuse
 • Overlijden van adore een
 • Verlatingsangst
 • Heeft u op enig moment gaan voelen, wanneer je blij kom dan naar verdrietig voelen de volgende? Sommige tieners voornamelijk jongens kennis stemmingswisselingen. Zij ervaren triest en charmant, maar er is geen uitdaging en tevreden uit het trieste dan huilen. Dit humeur swing kan worden begrepen door goede vrienden of familie. Houd in gedachten, misschien humeurigheid bij de vrouwen worden ten gevolge van verbeteringen in hun oestrogeen niveau, terwijl bij jongens dankzij aanpassingen in hun testosteron podium. Die hormonen veroorzaken emotie vrij krachtig zijn en swing snel.

  Je moet erkennen dat psychologische veranderingen zijn normaal onderdeel van uw groei en verbetering. Het bezitten van kennis over hun wijzigingen zullen helpen om beter te begrijpen wat u last heeft van

  Enkele positieve strategieën om te gaan met dit probleem:.

 • Sportieve activiteiten
 • Dancing
 • Kunstnijverheid
 • Gezondheid problemen op seksueel aanpassingen

  Jongens hebben seksuele variaties dan dames verschilden. Jongens werkervaring is dit een manier om je ongunstige gunstige gevoelens veranderen. Sommige self-talk bewering, dat is handig om een ​​aantal veeleisende complicaties tegenkomen.

  A.Wanneer in een stressvolle omstandigheden

 • Ik weet dat ik het kan doen.
 • me gelukt met deze van tevoren
 • B.When

  geconfronteerd probleem of moeilijkheid

 • Ik doe mijn uiterste best
 • Het is oke om fouten te maken, niet een persoon is geweldig
 • ik zal het slowlystep door actie
 • C.When je in angst

  • Relax! Het zal eindigen
  • Heer, steun me!
  • I will survive.

  d.Self-felicitatie

  • Ik heb het gedaan!

  E.Affirmation

 • Elke werkdag in elke manier die ik rijpen sterker en veel beter
 • Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.