Gezondheid en fitness Risico Van Chips

Chips zijn de hoge calorische waarde. In overeenstemming met Calorie Count internet site, de gehele raad, chips nemen 150-honderdzestig calorieën (90-99 mensen uit lichaamsvet) voor elk grammetje. Tal van aanbieders nu gebakken chips, aangeprezen als een gezonde keuze om gemeenschappelijke, gebakken chips, en deze werden beschreven door Calorie Depend internet webpagina als met honderdtwintig calorieën, 18 van die mensen van ongewenst vet in de exacte portie dimensionering ontwikkelen . Hoge calorische inname, wanneer samengevoegd met een passieve levensstijl, kunnen toevoegen aan overgewicht, hypertensie en perifeer vaatlijden, wanneer mogen ongebreideld stijgen.

Chips vaak voorzien van substantiële stadia van natrium, zoals producenten proeven ze met zout en andere additieven bevatten natrium. Volgens Calorie Depend internet site, meestal praten, een portie afmeting van 1 ounce van chips bevatte van honderd en zestig tot honderd en tachtig mg natrium. De zogenaamd gezonder gebakken chips, volgens Calorie Vertrouw webpagina, onder meer een honderd en tachtig mg natrium in dezelfde portie meting. Deze bedragen variëren van 7% tot acht% van de dagelijkse aanbevolen uitkering gericht op een twee, 000 calorie dieet een prachtig totaal, na te denken over een ounce meestal bestaat uit minder dan 15 chips, een hoeveelheid die de meeste mensen groter zijn dan in een bepaalde zitten . Aanzienlijke niveaus van natrium verluidt bijdragen tot het ontstaan ​​van aandoeningen zoals hoge bloeddruk, wat kan leiden tot een verbeterde dreiging van een hartaanval.

algemeen gebakken, chips nemen meestal grote hoeveelheden vet en verzadigd vet. Volgens de Calorie Count webpagina, in een ounce van chips, overal 10-11 gram lichaamsvet werden bestaande, 3 van al die uit verzadigd overtollig vet. Deze waarden verbeelden soort vijftien% tot zeventien% van de dag-tot-dag geadviseerd prijs afhankelijk is van een 2000 calorieën dieet programma. Gebakken chips, in overeenstemming met de vergelijkbare internet website, bestaan ​​uit slechts 2 gram van ongewenst vet, geen van individuen uit verzadigd vet, slechts drie% van de raden van dag tot dag prijs voor extra vet gebaseerd op een 2000 calorieën eten plan. De aanzienlijke extra vet geschreven inhoud kan een ernstig gezondheidsprobleem mogelijkheid opleveren, als belangrijke extra vet inname kan leiden tot de bouw van plaque in de slagaders, waardoor de neiging tot een hartaanval en beroerte. Op dezelfde manier, consumeren extra lichaamsvet op een gemeenschappelijke basis kan het gevaar van diabetische problemen en obesitas verhogen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.