Gezondheid en fitness spa’s in India

Wellness Spa Wat doen ze?

De eerder kuuroorden waar grotendeels gelegen in de buurt van warmwaterbronnen en minerale h2o bronnen. Maar in de nieuwste gevallen het principe is veranderd en de hedendaagse spa’s zijn overal gevestigd. Deze hi tech spa’s zijn effectief afgestemd met alle conditioning gadgets om verzending en levering therapieën.

In India het meest geliefd medische behandeling is de Ayurvedische behandeling methode en massage. Het programma van de geneeskunde ontstond in India een flink aantal 1000’s van vele jaren terug. Gericht op puur natuurlijke dingen deze methode bevat de unieke soorten remedies en therapieën nuttig om wellness.

Moderne Spas zijn uitgebreid door moeder natuur en omvatten alle algemene gezondheid nuttig faculteiten. Deze kunnen worden opgevat als natuurlijke schoonheidssalons, maar dit is een misvatting. Het wellness-spa’s goed zijn uitgerust gezondheids-en fitnessfaciliteiten die een verjongende ontmoeting die is holistisch leveren.

Deze wellness-faciliteiten in het algemeen zijn verbonden aan het luxe resort terrein. Zij leveren eenvoudige toegang voor vakantie uitje gebouw, terwijl op de gezondheid vooruitgang klasse. De spa’s omvatten meestal de sauna faciliteiten, een fitnessruimte, jacuzzi, goed gecontroleerde zwembad, yoga dek, massagetafels en randapparatuur. De therapie omvat alle elementen en elementen van het hele lichaam uitgevoerd door ervaren contactadvertenties.

Behandeling plannen

Hoewel Ayurveda behandeling plannen zijn ongelooflijk goed bekend, de westerse principes worden momenteel ook in geïntroduceerd India. De introductie van ozon en zuurstof oplossingen door Sohum Spa biedt nieuwe mogelijkheden voor verjonging therapieën in de regio.

De cursussen zijn in de diepte waarin wellness remedie, een fysieke fitheid en voeding regime, therapeutische massage, yoga en meditatie op te nemen . Het menselijk lichaam behandelingsmogelijkheden bestaat uit:

balneotherapie
Lichaamspakkingen
Hydrosoak Remedy
gewichtsreductie
Aromatherapie
Facials
Skin verfijning
Anti-aging therapie
Conditie sessie
Haar therapieën
Massage
lichaamsbouw envelopment

Manicure Pedicure
poriën en de huid exfoliëren
Remedies Eye
Waxen
overgewicht verminderen

De best beoordeelde gezondheid en fitness spa’s in India ook aanwezig counseling en gezondheid sessie sessie aan hun klanten.

Major Beoordeeld Kuuroorden in India

Madhubhan Spa Resort: in het midden van de wijk van Anand in de nabijheid van Ahmadabad stad van Gujarat, Madhubhan is en chique luxe vakantie resort en spa. De perfect uitgerust wellness-centrum staat bekend onder de reizigers voor zijn therapieën en behandeling plannen.

Het kuuroord heeft de voorkeur locatie voor filmster bruiloften als zeer goed. .

Madhubhan beschikt over uitgebreide pakketten voor all inclusive expertise van de boutique resort in India

Ananda Spa : Temidden van de achtergrond van pittoreske besneeuwde Himalaya bereiken deze super luxe spa is een van een soort. Het is gemaakt op uitgestrekte landgoed van de Maharadja’s, waardoor het een geschikte plek om te mediteren maakt. Het hart beschikt over vele welzijn therapieën vooral gebaseerd op Ayurveda

Maya Spa :. Gelegen aan Kerala Backwaters deze spa indruk met zijn rustige omgeving en groene groen. Het welzijn spa levert zowel oosterse en westerse vormen van behandeling plannen aan de consument. Het kuuroord heeft bij voorkeur gevonden Yoga en Meditatie Hart op de rug laten vallen of Kerala Backwater op Vembanadmeer

Serena Spa :. Gelegen aan een rustige strand van het prachtige panoramische pracht van de zeezicht omgeving heeft de neiging om het betoverende maken. .

Dit luxe Goan vakantie resort en spa levert grote verscheidenheid aan remedies en massage

Amatrra Spa : Gelegen in een New Delhi chique kolonie van Chankyapuri dit boutique resort blinkt uit in Astroayruveda een mix van oude Indiase astrologie en Ayurvedische wetenschap. Het is gegeven een flink aantal awards en door Forbes tijdschrift wordt beschouwd als een van de belangrijkste tien kuuroorden in India.

Er zijn een heleboel andere Indiase kuuroorden die zich op wellness markt. De klassieke behandelingsmogelijkheden op basis van Ayurveda zijn de meest voorkomende in India. De spa’s zijn goed uitgerust met de stand van de technologie kunstwerken en moderne voorzieningen. De life style boutique resorts zijn ook veel voor bij vakantiegangers en als belangrijkste gewaardeerd Indian huwelijksceremonie locaties.

Rassen van Massages toegankelijk in India

Bovendien Ayurveda nogal wat voorkeur massages zijn direct beschikbaar in de Indiase kuuroorden. De reden hiervoor is om de spieren te ontspannen en verjongen even het intellect en het hele lichaam.

Swede Massage

Zweedse massage maakt gebruik mix van oliën te leveren diep ontspannende en helende ervaring. Het is bij voorkeur geschikt voor het verminderen van spierpijn en het stimuleren van het bloed vasculaire techniek.

Indiase Massage

Indische of Ayruvedic massages worden gekenmerkt bu het gebruik van lange slagen met warme kruiden geïnfundeerd sesamolie. Dit is handig in plezierig de spieren, verjongende hoofd en het systeem. De kruidenthee ondersteunen ook bij het reinigen van diverse interne organen.

Franse Massage

Dit wordt gekenmerkt door aroma oliën uit wereld bio-reserves, die worden gemengd met anti-oxidant geladen basisoliën. Dit geeft een zachte troostende deskundigheid waarmee uw spierweefsel ontspant en kalmeert de zenuwuiteinden.

Shirodhara

Dit ayurvedische therapie maakt gebruik van medicinale plantaardige oliën die subtiel worden uitgegoten op het voorhoofd. Dit duurt meestal om een ​​diepe rustige punt uit het hart verwant aan meditatie Shirodhara verbetert het geheugen, vermindert zorgen, vermindert sinusitis en migraine.

Champi

Dit is een oude scalp therapie werkzaam in India. De slagen op het voorhoofd wankelen in hun diepte snel tot een milde massage. Champi verbetert de bloedcirculatie, voedt de hoofdhuid en verlicht mentale rigiditeit.

Sohum Handtekening Therapeutische massage

Sohum handtekening massage integreert massage met acupressuur methoden. Deze massage beïnvloedt diepe spierweefsel, gezichtsbehandelingen en spierweefsel. Geadviseerd alleen voor personen die betrokken diepe carrosserie om spiermassa te knopen ongedaan te maken en los bindweefsel.

Oosterse Hand of Voetreflexologie dertig minuten / Rs 999

45 minuten / Rs 1499

Beschouwd door de historische beschavingen van Egypte, China en India en geperfectioneerd door de genezers van Siam, geniet van deze stress-vrij en verwennerij behandeling voor gedraineerde handpalmen en voeten waar door toepassing van stam stadium therapeutische massage stimuleert de reflex factoren op je vingers en tenen die overeenkomen met de verschillende inwendige organen. Efficiënte zelfs tot op de dag om spiermassa uitputting verlichten na een lange reis of een vermoeiende werkdag.

Meru dertig minuten / Rs 999

Dit verhelpen afhankelijk van oude Indiase therapeutische wetenschap maakt gebruik van de expertise die een veelzijdig en stijfheid kosteloos weer is het weer bot voor lichamelijke uitlijning. Smelt in totale rust als onze professionele therapeuten los de stijfheid opgeslagen in de spieren van het weer en laat je energiek en fris ervaren.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.