Gezondheid en fitness Voordelen Pineapple – Voeding Bijzonderheden en maakt gebruik van of Contemporary ananas

janderson99-HubPages

Het welzijn voordelen van ananas zijn glashelder te zien in de lijsten van voedingsstoffen en voeding bijzonderheden.

Clean ananas is schatkamer van de algehele gezondheid onderschrijven voeding, mineralen en natuurlijke vitaminen en het is zo functioneel in zijn gebruik maakt van. Het is zeer best gegeten schoon, maar de bewaarde fruit en sap is ook vrij evenwichtig.

De vrucht smaakt zoet wanneer rijp, maar is relatief lager in energie met slechts vijftig calorieën per honderd gram nieuwe ananas ( over exact dezelfde als 100 gram appel of sinaasappel), bestaat geen cholesterol of verzadigd vet. Ananas heeft een kleine GI en is een rijk aanbod van vitamine C en van onoplosbare en oplosbare voedingsvezels deze als pectine . Ananas en ananassap hebben heel wat uitzonderlijke welzijn extra voordelen in vergelijking met andere vruchten deze soorten appels en oranges.This schrijf-up benadrukt deze extra voordelen en aanbod en de tafel van voeding bijzonderheden en vitrines het veel van de werken door gebruik te maken van ananas vruchtvlees en het sap. Ananas gegeten als een schone fruit in desserts, en wordt gebruikt in een wijde reeks van primaire meel gerechten en het sap is ook vrij goed bekend. Ananas kan worden gebruikt als een dieet voedingsmiddelen en als aspect van een vol etenswaren voedsel plan.

Achtergrond van ananas Bomen en Biologie van de Fruit

De ananas plant is afkomstig uit Paraguay in Zuid-Amerika. De plant werd door de lokale indianen uitgevoerd en in Midden-Amerika, en uiteindelijk naar West-Indië. Vanaf daar is was in Spanje geïntroduceerd en verspreid in de loop van Europa. De ananas behoort tot de familie leden van bromeliaceae.

Ananas vruchten hebben een wit of geel vruchtvlees en een stekelige buitenste poriën en de huid die opties ruit gevormd monster. Ananas is aa aantal vruchten soort het mengsel van honderden bloemen die te verwerven in een soort spiraal rond een as. Elke bloem maakt een enkel individu vruchten, welke mix gezamenlijk aan een persoon belangrijke ananas fruit te leveren. Sappig vruchtvlees varieert van geel tot romig wit en heeft een overvloedige mix van taart en zoete smaken op basis van rijpheid. In tegenstelling tot andere vruchten die beginnen reserves worden omgezet in suiker als geplukt fruit rijpt hebben alle suiker ontstaan ​​door de stengel van de plant. Als gevolg van de ananas heeft op de piek rijpheid worden geoogst, toch de eco-vriendelijke schaduw verandert in geel en het vlees zoet als de geplukte ananas rijpt. Ananassen beschikbaar zijn schoon, in blik of gedroogd en ananassap wordt breed aangeboden.

Wellness Voordelen en Vitaminen en mineralen in Ananas Fruit

 • Ananas is gemaakt van een speciaal enzym genaamd bromelaïne dat is een organische tenderizer en zal helpen met de spijsvertering van voedsel door het afbreken van eiwitmoleculen. Bromelaïne is ook geïdentificeerd een anti-inflammatoire en anti-stollingsmiddel zijn. Voor dit motief normaal consumeren van ananas kan helpen bij het minimaliseren indigestie en helpt bij de genezing van artritis.
 • Zoals het bureau evalueren ananas met appel een sinaasappels vertoont ananas heeft de beste voedingskundige eigenschappen van beide even van deze andere vruchten. Het is de beste van al even werelden.
 • Pineapple is een geweldige bron van vitamine C (100 g levert en ongeveer 80% van de dagelijkse hoeveelheid) en overeenkomt met de concentratie van vitamine C die in sinaasappels. Vitamine C helpt handhaven verzet van infectieuze agentia (ondersteunt immuniteit) en is ideaal voor de ogen en de huid.
 • Het bestaat ook uit zeer goede concentraties van vitamine A (er zijn achtenvijftig Intercontinental Modellen voor elke honderd g ) en beta-caroteen bedragen. Vitamine A en beta-caroteen verbindingen beschouwd antioxidant huizen. Vitamine A wordt ook gevraagd het houden van gezonde huid, slijmvliezen en is essentieel voor het gezichtsvermogen.
 • Ananas is een groter aanbod van ijzer dan appels en sinaasappels.
 • Daarnaast Ananas is nogal overvloedig in-B ingewikkelde groep van natuurlijke vitaminen zoals foliumzuur, thiamine, pyridoxine, riboflavine.
 • Het is ook een geweldige bron van mineralen die mangaan (veertig% van de dagelijkse hoeveelheid in een honderd gram) bevat, koper , ijzer en kalium. Kalium is ongelooflijk belangrijk elektrolyt in het lichaam en helpt ook omgaan met het hart prijs en bloed spanning.
 • New ananas is een meer gezonde beslissing met veel minder dan 40% van de calorieën van de gezoete ingevroren en ingeblikte variëteiten , waaraan suiker is opgenomen.
 • nuttige voedingsstoffen in ananassap

 • Clean ananassap heeft minder dan veertig procent van de energie (50 cal per 100 gram), die in de gezoete ingevroren en ingeblikte versies, het creëren van ongezoet ananassap de grootste voedingswaarde prijs. Het kan worden samengevoegd met andere verfrissende en conserven Ananassap is weinig vezels en belangrijke aan koolhydraten en energie (met uit extra suiker), verdienen zij een mooie minst opvallende selectie. Industriële ananassap heeft ook tal van conserveringsmiddelen extra aan.
 • Acht ounce glas ananassap is ook opgebouwd uit ongeveer twintig% van de dagelijks aanbevolen toelage van thiamine, een persoon van het B-team van vitaminen.
 • 8 gram ananassap bestaat uit ongeveer vijfenzeventig% van de van dag tot dag geadviseerd hoeveelheid van vitamine C.
 • Ongeveer 8 gram van ananassap heeft ongeveer twintig% van de voorgestelde dagelijkse vergoeding voor Kalium.
 • Acht ounce glas ananassap is opgebouwd uit ongeveer twaalf% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van vitamine B6.
 • Veel van de werken door gebruik te maken van Ananassen

 • Ananas is een geliefd onderdeel dat wordt toegevoegd aan fruitsalade, gebak, ijs product, taarten, stoten, yoghurt, stoten, en een aanzienlijke assortiment van andere desserts. Verse ananas is gezonder dan in blik te wijten aan het feit dat het heeft kleine calorieën en zeer weinig suiker (vergelijkbaar met appels en peren (zie tabel)
 • ananasschijven Verhoog om fruitsalades en stukken als ananas aan salades met walnoten, cashewnoten of amandelen.
 • ananassap is een uitstekend ingrediënt voor gebruik als een marinades. Bromelaïne enzym tenderizes ruw vlees en biedt een exclusieve stijl aan het vlees dat heel goed met de andere kruiden en soorten gebruikt in de combinatie marinade ..
 • Pas op dat dit vergelijkbaar bromelaïne enzym kan leiden tot gelatine te falen op te zetten, en zuivel producten onafhankelijk. Dus het loont niet om te experimenteren, maar vast te houden aan recepten. Koken en conservenindustrie vernietigt het enzym.
 • Pineapple zal ook vrij goed te werken in grote assortiment van hartige gerechten en roerbakgerechten. Pineapple gaat uiterst effectief met varkensvlees, maar is ook heel goed bij gevogelte, ham en zeevruchten.
 • meeste zoete en zure recepten stukjes ananas of het sap.
 • Hoe Pineapple

  Krijg

  Ananas is verkrijgbaar eigentijds, gedroogd, in blik en gekristalliseerd. Bij het selecteren van nieuwe ananas, kies er een die groot voelt voor zijn grootte, is geel, niet bruin, is makelaar en heeft een gezond pluim van nieuwe groene bladeren. De schil kan donker zijn milieuvriendelijk, geel of roodachtig geel (afhankelijk van de rijpheid en zoetheid voorkeuren) . Aan de andere kant weg te houden van fruit dat eventuele blauwe plekken of substantiële bruine plekken toont. Een rijpe ananas zal een wijk hebben, als alternatief solide geurige geur. Blijf uit de buurt van eco-vriendelijke vrucht die zeer weinig of geen geur heeft. Ook alle ananassen die een verdorde visuele aantrekkingskracht of mensen met bladeren in de top die bruine hebt ingeschakeld.

  Hoe te Ananas en ananassap

  Hele hedendaagse ananas Keep (onversneden) kan bij kamertemperatuur worden bewaard voor vele dagen, gebaseerd op rijpheid, maar het moet zo snel als waarschijnlijk worden gebruikt Compleet ananas kan in een geperforeerde plastic bagage te zetten en in de koelkast bewaard voor ongeveer 4 -.. vijfmaal Verse nieuwe ananas kan worden geschild, gesneden of in blokjes en vervolgens opgeslagen in luchtdichte containers voor twee tot drie keer in de koelkast. plakjes of blokjes ananas onderdelen kunnen in luchtdichte plastic bagage of containers badend in haar eigen sap worden bevroren. Bevroren ananas verliest een deel van zijn smaak, tenzij het in suiker wordt bevroren siroop.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.