Gezondheid en fitness voordelen van Linzen en sommige Gezond Linzen Recepten

Historische verleden en voedingswaarde van Linzen

Linzen zijn aspect van de peulvruchten familie. Linzen zijn zaden van een plant waarvan de botanische titel Lens ensculenta. Zij ontwikkelen in peulen die mogelijk voorzien van 1 of twee linzenzaad dat sferische, ovale of coronaire zijn hart gevormde schijven. Linzen zijn een goede aanvoer van eiwit, calcium, fosfor, magnesium, vitamine B en ijzer. Ze zijn superieur in voedingswaarde en zijn daar de hele jr en kan schoon, bevroren of uit blik worden besteld en worden meestal in salades en soepen. Linzen zijn in beide even de oplosbare en onoplosbare voedingsvezels die handig zijn in het stoppen spijsverteringsvoorwaarden en hart ziekten geladen. Ze zijn ook bijzonder nuttig zijn bij het verlagen van cholesterol en de controle bloedsuiker problemen omdat hun hogere vezel geschreven content voorkomt bloedsuiker concentraties van stijgende snel direct na een voeding.

Linzen worden verondersteld te zijn ontstaan ​​in Centraal-Azië en de geschiedenis van linzen is terug te voeren tot ongeveer 10 duizend jaren. De historische Grieken was opgenomen om linzen te gebruiken in een selectie van benaderingen, zoals voor het verdienen van brood. Ze worden ook genoemd in de Bijbel. Linzen worden ingedeeld in overeenstemming met, ongeacht of ze significant zijn of klein in afmetingen met tientallen soorten van elk individu op dit moment verbouwd. Wanneer de meest voorkomende vormen in de Verenigde Staten zijn zowel milieuvriendelijk of bruin, linzen zijn ook verkrijgbaar in het zwart, geel, roze en oranje kleuren. Ze worden volledig aangeboden of breken in twee helften. Sommige van de industriële producenten van linzen bevatten India, Turkije, Canada, China en Syrië.

Voordelen van Linzen

 • Linzen zijn minimaal in calorieën, extra vet en cholesterol en zeer gunstig voor deze op dieet.
 • Linzen zijn groot in eiwitten, ijzer en diverse andere vitaminen.
 • Het snel kunnen worden gekookt en hoeven niet in te laten weken op voorhand.
 • Linzen zijn groot in vezels en gebruikt om te beschermen tegen de bloedsuikerspiegel van de montage na een voeding en voor het afschaffen van cholesterol bedragen.
 • Linzen zijn zeer voordelig voor Diabetes individuen als de oplosbare vezel in linzen vallen koolhydraten die helpt om brede schommelingen in de bloedsuikerspiegel stadium gedurende de werkdag te voorkomen.
 • Sinds de superieure graden vezels linzen helpen om constipatie te veel spijsvertering ziekten te verlichten.
 • Experimenten hebben bleek dat de consumptie van linzen consequent helpt om het risico van borst meeste vormen van kanker en coronaire hart-en vaatziekten worstelen.
 • De mineralen in linzen deze als ijzer, fosfor, kalium en magnesium zal helpen bij het houden van kracht, een stevige zenuwstelsel en een adequaat werkende snelheid van de stofwisseling.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.