Gezondheid en fitness Winsten van Tamarinde

. Alle juridische rechten voorbehouden.

Tamarinde Nutritional positieve aspecten

Tamarinde pulp is rijk aan niet-zetmeel polysacchariden, de voedingsvezels zoals tandvlees, hemicellulose, slijm, pectine en tannine.

Het is rijk aan wijnsteenzuur dat een zeer krachtige antioxidant.

tamarinde bevat verscheidene onstabiel fytochemicaliën zoals limoneen, geramol, safrol, kaneelzuur, pyrazine, methylsalicylaat en alkylthiazoles

Het is een zeer goede bron van verschillende mineralen zoals kalium, koper, calcium, ijzer, selenium, zink en magnesium.

Tamarinde ook uit echt grote hoeveelheden vitaminen van de B uitgebreide groep als thiamine en niacine, en sommige hoeveelheden pyridoxine. Het bestaat ook uit een aantal vitamine A.

Tamarinde Welzijn Voordelen

meeste stukken van de tamarinde zijn medicinale en presenteren tal van welzijn beloningen voor ons. De zaden, vruchten, bladeren, boeketten, schors hebben allemaal medicinale telt.

 • De voedingsvezels helpt bij het verlagen van cholesterol door het binden van de galzouten en het voorkomen van absorptie. Het is handig in het beschermen tegen constipatie, binden schadelijke stoffen in het spijsverteringskanaal en daarmee het verminderen van het risico op darmkanker.
 • De pulp wordt ingebouwd in een kompres en gebruikt op gezwollen gewrichten te verminderen.
 • Kalium regelt bekwaam bloeddruk ook al het ijzer in tamarinde houdt de hemoglobine concentraties.
 • Tamarinde bloedzuiverend maar het heeft ook de spijsvertering en laxerende gevolgen.
 • Een kompres geproduceerd uit tamarinde bladeren is nuttig bij de behandeling van steenpuisten, verstuikingen en sweeling van de gewrichten.
 • Tamarinde wordt gebruikt om geelzucht te genezen als het geneest gal aandoeningen.
 • Tamarinde schors is productief bij het verkrijgen ontdoen van een open up zweren terwijl de zaden kunnen worden geproduceerd tot een pasta en toegepast op kookt voor opluchting.
 • De bladeren hebben samentrekkende en antiseptische eigenschappen en een afkooksel van de bladeren is krachtig in het doden van wormen in kleintjes. Thee gemaakt van tamarinde bladeren verlaagt malariakoorts.

 • Sap van tamarinde bloemen wordt gebruikt om palen te behandelen.
 • Tamarinde pulp verlicht winderigheid, indigestie en braken.
 • gorgelen met tamarinde drinkwater verlicht keelpijn. De pulp voorkomt zonnesteek.
 • De polysacchariden stimuleren weerstand tegen infecties door het stimuleren en het stimuleren van de immuniteit. De bast wordt gebruik gemaakt van buik ongemak te verlichten omdat aan winderigheid.
 • Een pasta gemaakt van de zaden en toegepast op de website van een schorpioen brok trekt het gif en is een uitstekend tegengif voor beten schorpioen.
 • Tamarinde sap werkt als een tegengif bij vergiftiging ten gevolge van opium en andere bedwelmende middelen.
 • Tamarinde verbruik verwijdert fluoride van het gehele lichaam.
 • Sommige Ayurvedische therapieën met Tamarinde

  Fluorose gebeurt wanneer water met een overschot aan fluoride wordt gegeten. De snelle gevolgen worden bekeken in de enamel.It veroorzaakt email naar geel en verval als gevolg van emaille erosie geworden. Langdurige expressie consumptie van fluoride gekwalificeerde prospects om verkalking resultaten op de botten. De gewrichten en acties groeien worden beperkt en onaangenaam. De wervelkolom weg ook verandert in rigide en pijnlijke. De spiergroepen en ligamenten kan ook verkalken, veroorzaken pijn en laten hun kosteloze acties.

  Inname tamarinde water vernietigt de fluoride-ionen en dus stopt fluorose. Het toevoegen van zout aan water tamarinde enorm vergroot de mogelijkheid van dit water tot het afsluiten van de fluoride uit de H2O.

  Sommige Veiligheidsmaatregelen Met Tamarinde

  Tamarinde is veilig in gebruik op podia in dienst in maaltijden.

  Dat gezegd hebbende, het verhoogt de dreiging van bloedingen indien samen genomen met medicatie die een neiging voor het verhogen van de mogelijkheid van bleeding.like, aspirine, ibuprofen, anti stollingsmiddelen, anti bloedplaatjes geneesmiddelen en niet-steroïde anti hebben inflammatoire medicatie.

  Toch is er geen contra-indicatie beschouwd voor gebruik bij zwangere en borstvoeding meisjes, ze moet echt de begeleiding van een arts te nemen vlak voor de toepassing ervan.

  Het kan leiden tot verlaging van bloedsuiker concentraties. Vandaar dat diabetici moet echt gewoon kennis te nemen van dit.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.