Gezondheid extra voordelen van bosbessen

Welzijn voordelen van bosbessen

 

Bosbessen zijn erkend als een anti-aging ‘superfood’ te wijten aan het feit van zijn vele wellness extra voordelen en ze nemen ziekte -het voorkomen van eigenschappen. Bosbessen, net als een aantal andere voedingsmiddelen zijn een zuivere bron van antioxidanten. Bosbessen hebben ook een hoeveelheid op een natuurlijke wijze voorkomende anti-oxidanten waaronder Anthocyanen. Antioxidanten zijn belangrijk voor ons lichaam, omdat ze ons kunnen beschermen tegen de ongewenste gevolgen van een absoluut vrije radicalen en ondersteuning aan geleidelijke van het verouderingsproces methode. In simpele feit, bosbessen zijn geïdentificeerd om de optimale antioxidant mate van andere vruchten hebben. Anthocyanen, aan de andere kant, zijn betrouwbaar voor het verstrekken van moeder natuur zijn levendige kleuren en ze zijn in elke groenten en fruit die kleur heeft de bestaande. Anthocyanen zijn de fytochemicaliën betrouwbaar voor het verschuiven van de kleuren van de bladeren van milieuvriendelijke tot paars, oranje, paars, geel en meer. Bijgevolg, hoe donkerder de bes, hoe hoger de focus van antioxidanten

Hier vindt u een aantal algemene gezondheid positieve aspecten van bosbessen:.

Verbeter Eye Vision

Onderzoek heeft aangegeven dat bosbessen hebben hogere hoeveelheden anthocyanen, dat is wat biedt de vrucht zijn blauwe tint. Anthocyanen hebben een geweldige invloed op het menselijk lichaam van dit soort als het versterken van haarvaten en perifere circulatie. Dit zou impliceren dat het kan helpen om de bloedcirculatie in en dichtbij de ogen ondersteunen. Deze verbeterde bloedstroom misschien verantwoordelijk voor de vele claims van duidelijk verbeterde gezichtsvermogen en de vermindering van het oog verbonden irritaties. Japans onderzoek toonde aan dat bosbessen inname verminderde vermoeidheid van de ogen en versterkt zwakke gezichtsvermogen.

Fantastic Mind Dierenwereld

Bosbessen zijn een belangrijke bron van flavonoïden die diverse biochemische en hebben antioxidant voordelen. Verkenning is gebleken dat deze flavonoïden de middelen hebben om de barrière tussen de geest en de doorbloeding te steken. Korte-termijn en lange-zin-geheugen wordt gecontroleerd door weinig hersencellen, de neuronen. Onderzoekers denken dat de uitzonderlijke flavonoïden in bosbessen kan heel goed helpen bij het geheugen en het leren door enchancing de relatie tussen deze kleine neuronen. Door het verbeteren en het verbeteren van de communicatie van de neuronen zelf misschien kan regenereren. Zo kan versterkt flavonoïde verbruik een optimistische invloed op het geheugen.

Vermijd coronaire hartziekten

Bosbessen kan heel goed helpen bij de oprichting van het verminderen LDL, de & quotbad ‘cholestrol die bijdraagt ​​aan een beroerte en hart-en vaatziekten. Bosbessen kon bloedvaten tegen oxidatieve spanning die kunnen leiden tot hart-stoornis versterken.

Kan helpen Combat tegen bepaalde vormen van kanker

Sommige wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er zeker verbindingen in bosbessen kan eventueel helpen om uw risico op verschillende vormen van kanker verminderen van dit soort als de dikke darm en de dikke darm kanker.

Helpt Struggle urineweginfecties

Bosbessen bevatten stoffen gerelateerd aan veenbessen dat de binding van bacteriën om weefsel blaas kunnen remmen, en kan worden gebruikt bij het stoppen en het beheer van UTI.

Benaderingen Bosbessen nemen in uw eetplan

– Verse bosbessen:. Toen in de tijd, kun je frisse nieuwe bosbessen krijgen rechtstreeks van de boerderij huidige markt of het genereren van een deel van je buurtwinkel

– bevroren bosbessen: Delight in een paar ontdooide bosbessen in uw pannenkoeken of muffins

– Gedroogde bosbessen:. Je kunt liefhebben gedroogde blauwe bessen als een voedzame snack of als een aanvulling op uw vroege ochtend ontbijtgranen

– Bosbessensap concentraat. : Bosbessensap concentraat is een geconcentreerde manier om de pure krijgen welzijn positieve aspecten van deze vrucht

– Blueberry extract:. Blueberry voedingssupplementen zijn de meest handige en eenvoudige manier om de natuurlijke welzijn voordelen van bosbessen krijgen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.