Gezondheid positieve aspecten van Copper Armbanden

meeste koperen armbanden zijn ontworpen om niet helemaal te sluiten. De kleine opening waarbij de uiteinden van de armband maakt goede en ongunstige magnetische velden die worden verondersteld om elektrische stroom bewegen helpen door de lichaamsbouw. Bovendien, het menselijk lichaam absorbeert compacte hoeveelheden koper in de bloedstroom wanneer de armband wordt gedragen.

Het menselijk menselijk lichaam heeft koper naar doel. Onderzoekers hebben ontdekt dat het lichaam behoefte heeft aan een gezondere verhouding van koper tot zink in de bloedstroom. Als er te sterk zink en niet adequaat koper, veel diverse algemene gezondheidsproblemen kan uitkomst. Het dilemma is dat het lichaam niet wil ingrijpend koper en zelfs lagere doseringen van een koperen aanvulling op de gezondheid kan veel te ingrijpend zijn. Ook kan koper supplementen die oraal worden ingenomen schade aanrichten op het spijsverteringsstelsel. Om deze reden, koperen armbanden zijn een superieur alternatief voor mensen vandaag met een tekort aan koper. De koper onmiddellijk geabsorbeerd in de bloedstroom en in kleinere doses assisteren van de fragiele stabiliteit van zink tot koper in het lichaam te behouden.

In het bloed, koper bindt samen met enzymen. Deze enzymen worden toegepast om te helpen bij de vorming van hemoglobine. Hemoglobine is noodzakelijk voor het lichaam te herstellen en te helen. Hierdoor koper een essentieel onderdeel van het lichaam immuunsysteem. Verstoken van het, is het immuunsysteem niet uitvoeren om zijn uitgebreide mogelijk. Het dragen van een koperen armband kan helpen om een ​​gezondere immuun proces.

Een tekort van koper is verbonden met hoge bloeddruk kracht. Significante bloeddruk resulteert in tal van uitdagingen, die schade aan de slagaders en aneurysma’s omvat. Het dragen van een koperen armband is bevestigd aan een verminderde bloed kracht mogelijk te maken. Natuurlijk kan een hogere bloed spanning niet worden beheerd door gewoon het dragen van een koperen armband. Rechts regime dieet en het uitoefenen van zijn ook van vitaal belang, samen met het nastreven van bestellingen elke arts.

Een bijzonder van de meest typische vorderingen van de koperen armband voor honderden een lange tijd is geweest dat koperarmbanden genezen gewrichtspijn van aandoeningen zoals artritis. Dit werd algemeen goedgekeurd voor een lange tijd, maar langs de weg gezondheidswerkers en wetenschappers begonnen om de waarheid te twijfelen aan de achterzijde van dit beweren. Niettemin, in 1983, Australische gezondheidswerkers GR Struthers en DL Scott van de St. George Healthcare faciliteit uitgevoerde studies op diverse optie oplossingen voor het verlichten van artritis lijden. Hun effecten bleek dat slachtoffers artritis gevonden aanzienlijke vermindering van gezamenlijke pijn bij het dragen van koperen armbanden. Hoewel ze niet precies gegarandeerd waarom, hun studie bevestigde dat de toepassing van koperen armbanden, geen steun te verminderen artritis pijn. Zij concludeerden dat artsen moeten samen met andere remedie strategieën voor artritis pijn rekening houden met koperen armbanden.

Category: Supplementen

Comments are closed.