Gezondheid positieve aspecten van de koffie door Mijn Cook diner E book

Koffie en zijn beloningen

Koffie is de meest bekende stijl van drank de omgeving rond. We horen meestal items zoals,, want de geur is zo stevig en aangenaam, het voelt uitstekend aan wakker worden met de geur van een vers gezette pot espresso. Koffie smaakt niet alleen en ruikt erg goed, maar heeft ook welzijn extra voordelen. Sommige van deze positieve aspecten zijn die mensen nuttigen van een kopje koffie per dag niet krijgen Form 2 diabetische problemen, dementie, Parkinson, zeker kanker, beroerte etc. Espresso komt uit koffiebessen die worden geplukt, gedroogd en gestript om de ultieme merchandise te krijgen, in het bijzonder de espresso bonen. Koffiebonen worden vervolgens geroosterd ongeveer vijfhonderd F en toegestaan ​​om uit te houden tot ze verdubbelen in omvang en pop 2 keer, wat meestal betekent dat de boon is nu helemaal klaar voor gebruik. Mensen hebben doorgaans espresso wanneer ze zin slaperig in staat om te blijven wakker te zijn te zijn. Dit is mogelijk vooral omdat koffie zelf hecht aan de adenosine receptoren in onze hersenen, dus probeert ons wakker te houden. Dus hebben het niet ‘s nachts als je wilt goed sluimeren. Ik heb een paar vormen van koffie beschreven onder samen met hun voordelen.

Espresso

Espresso is de geconcentreerde vorm van koffie en is dikker in consistentie in tegenstelling tot de andere typen. Espresso variëteiten het fundament voor de andere koffie variëteiten die als latte, cappuccino, macchiato, mokka of Americano. Espresso heeft veel meer cafeïne per hoeveelheid apparaat dan zijn tegenhangers, maar wordt geserveerd in kleinere delen. Espresso is vooral gebruikelijk en een favoriet voor een enorme hoeveelheid van personen over het milieu.

Enkele voordelen van de consumptie van espresso in de ochtend zijn dat het mogelijk voorkomen diabetische problemen, Parkinson en darmkanker. Het verhoogt ook onze algemene immuun proces en mannen en vrouwen ontdekken dat ze bereiken veel beter mentaal vlak na het verkrijgen van een kopje espresso als het behoudt ons mentaal alert. De om te beginnen met een kopje espresso heeft antioxiderende eigenschappen en is gelegen op meer dan een gemeenschappelijke kopje espresso zijn. Dit is voor de reden dat van de manier waarop het wordt gebrouwen. Espresso is goed bereid door stoom door de gemalen koffie op superieure snelheden om zijn smaak en anti-oxidanten houden.

Cappuccino

Cappuccino is een bekende soort van Italiaanse koffie en wordt beschouwd zo als een ontbijt drank in Italië. Het is ook goed vond de hele wereld meer dan en mensen massaal naar cafes om hun geliefde cappuccino hebben. Vrijwel alle cafes hebben cappuccino op hun menu. Cappuccino komt in tal van variëteiten, die als iced cappuccino, conventionele cappuccino, cappuccino droge, vochtige cappuccino en vele anderen. Cappuccino is een beste voorbeeld van melk en espresso uitgevoerd rechts.

Een aantal extra voordelen van inname van een kopje cappuccino zijn dat het verlaagt het cholesterolgehalte en dit is waarschijnlijk zo omvat genoemd flavonoïden die ondersteunen bij dit proces antioxidanten. Andere positieve aspecten zijn dat het consumeren van cappuccino vermindert symptomatische galsteen ziekte en verbetert de algemene vertering in ons hele lichaam. Het helpt u ook verbranden ongewenst vet extra moeiteloos.

Macchiato

Macchiato is ook erkend als espresso macchiato. De Italiaanse periode macchiato suggereert gemarkeerd of gebeitst. Het is gemaakt op verschillende manieren onderscheidend landen wereldwijd. In Italië wordt vervaardigd met behulp van dikke melkschuim in een kopje en het gieten van een enkele espresso neergeschoten door middel van het centrum van het schuim. In Amerika is de espressoschot gegoten met een kleinere roestvrije metalen schot pot met een tuit om een ​​extra nauwkeurige merk te realiseren in het schuim. Macchiato is noch een latte of een cappuccino. Het is een espresso ‘gemarkeerde’ op de best beoordeelde met een klodder schuim om te gaan met de espresso en zet deze uit de lucht. Hoewel een beetje verbruiken, kan een Macchiato een enkele van de meest uitdagende espresso gecentreerd dranken te bereiden. Er zijn verschillende stijlen van macchiato dit soort als latte macchiato, caramel macchiato, iced caramel macchiato, hazelnoot macchiato enzovoort.

Er zijn een groot deel van de extra voordelen van het verwerven van koffie, maar in constrained bedragen. In de omstandigheid van macchiato, het helpt u te blijven mentaal alert gedurende de werkdag en is gelegen te stoppen dementie. Skinny macchiato heeft aanzienlijk minder melk en is ideaal voor mensen die calorie bewust. Het staat ook houd je bloed kracht onder controle. Het bestaat uit antioxidanten zoals cafeïne en chlorogeenzuur die ons beschermen tegen kanker en andere aandoeningen. Het consumeren van twee kopjes koffie per dag vermindert het risico op hartaandoeningen ook.

Category: Dieten

Comments are closed.