Gezondheid Toegevoegd voordelen van het vasten

vasten kan worden gebruikt als een methode calorie handgreep om overtollig vet vermindering van het menselijk lichaam. Het welzijn toegevoegde voordelen van het vasten zijn vrij uitgebreid bestudeerd en het is gebruikt voor honderden jaren in de conventionele geneeskunde.

1 specifiek onderzoek gedaan naar de gevolgen van een drie-werkdag snel op de menselijke stofwisseling te analyseren . Het analyseren ontdekten de beloningen in verband met het vasten zijn:

 • Geen minimaliseren in Vitaliteit Uitgaven – metabole vergoeding DID NOT geleidelijk omlaag
 • Een verminderen in RQ – wijst op een verbeteren in het lichaam vet verbranden
 • Greater bloedstroom
 • Verlaagde bloed insuline graden – Beschouwd als een bijzonder van de belangrijkste algemene gezondheidswinst van het vasten zijn
 • Verhoogde glucagonconcentraties – veel meer vertrouwen op hele lichaam overtollig vet als een gastoevoer
 • Verhoogde groeihormoon graden
 • Enhanced noradrenaline – Meer vetverbranding hormonen
 • Geen verbetering in cortisol – Geen reden om te veronderstellen dat de spiermassa wordt afgebroken
 • Het analyseren zich ook dat de hoeveelheid calorieën gedurende een dag vasten wordt verbrand en een niet-nuchtere werkdag zijn ongeveer identiek ( ongeveer 2000 CAL’s). Wat is er veranderd, zelfs zo, was dat gedurende het vasten een ton extra van deze calorieën belandde uit lichaamsvet.

  Dit onderzoek doet het bewijs voor de gedachte dat er wellness voordelen van het vasten. Vasten kan een krachtige strategie van het verminderen van calorie-inname en het toenemen overtollig vet verbranden zonder negatieve invloed op de stofwisseling of spiermassa massa.

  een veilige manier voor Speedy

  De eenvoudigste en meest veilige manier om snel is om een ​​24-uurs snel doen.

  In de aankoop te snel voor 24 enkele uren, kunt u alleen proberen te eten zoals je gewoonlijk zou doen rechts totdat een vooraf vastgestelde tijd op werkdag een persoon, en vervolgens snel tot uiteindelijk hetzelfde tijdstip de volgende dag. Ter illustratie, kan je je snel beginnen op maandag om 06:00 en maak je snel op dinsdag om 06:00.

  Door te vasten op deze manier je om met om elke werkdag te eten, maar u ook te maken met een 24 uur barst het verwerven van het voeden op. Dit zal uw metabolische stabiliteit gereset tussen gevoed en vastten en waarderen de voordelen voor de gezondheid van het vasten dat ongewenst vet verbranden.

  onderschrijven om te profiteren van het overtollige vet verbranden kun je ook oefenen tijdens deze periode te kiezen. Houd in gedachten, het is eigenlijk alleen een 24 uur snel, dus er is geen gevaar met werken. Van studie cursus zou je niet wilt testen en een marathon te bedienen. Gewoon deelnemen aan een aantal verstandige oefening die niet erg doet duren elk moment meer dan een uur. Dit zal verbranden alle vetzuren die worden geïntroduceerd in je bloedbaan door het hele snelle.

  Probeer te onthouden om uw vochtbalans concentraties behouden hele snelle.

  h2o of dieet plan frisdrank consumeren. Echt niet vruchtensap consumeren want het is hoger in suikers die zal ontkennen de calorie tekort ontwikkeld door het snel.

  meerdere keren per 7 dagen?

  U alleen moet doe een 24-uurs snel 2 keer per 7 dagen op het meest. Zelfs een keer per week biedt fantastische voordelen voor de gezondheid, maar 2 keer per week het beste zou zijn.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.