Gezondheid Toegevoegd voordelen van Hibiscus Thee

De Hibiscus bloem

Hibiscus is een geslacht van bloemrijke planten in de familie Malvaceae. Nogal een paar honderd soorten behoren tot dit geslacht. Sommige lid soorten zijn jaarlijkse, en sommige zijn vaste plant. Ze zullen verbeteren in warmere locaties van de aarde, meestal in klimaten, variërend van temperatue naar tropische en niet droge gebieden.

De soort die zal worden vermeld in de lijst is, die normaal in tropische gebieden van de planeet. Het is een vrij groot formaat kruid, stijgt met 7-acht tenen hoog. De Hibiscus bloem, waaruit de thee wordt vervaardigd, heeft witte tot gebroken witte bloemblaadjes die van tijd tot tijd zal een paarse plek aan de basis. De kleur van de kelk is levendig karmozijnrood. De volledige bloem is ongeveer 3-4 cm lang.

Wat is Hibiscus thee

Hibiscus thee is wat vaak wel een ‘natuurlijke thee ‘. Het wordt gegenereerd uit de kelk van het. De thee is karmozijnrood gekleurd en wordt verbruikt en gebrouwen ofwel erg warm of koud. Andere namen kan door gaan zijn Roselle of rosella, flor de Jamaica, Chai Kujarat, bissap, gumamela, zuring of karmozijn zuring, bissap en karkarde. De flavonoïden in de calcyx, in individuele delfinidine en cyanidine, zijn wat zorgt voor de bloemen en de thee zijn karmozijnrode kleur. Het heeft een semi-zoete smaak dat de cranberry lijkt.

Bloed Spanning

p Er was een gerandomiseerd experiment uitgevoerd door Tufts College bij hun onderzoeken Centre op Ouder worden voor een waarschijnlijk gevolg dat hibiscus thee mogelijk kan hebben op het bloed van kracht. 65 volwassenen die ervaren van beide prehypertension of zachte hypertensie onder de leeftijd van dertig-70 die zijn niet met behulp van een bloeddruk geneeskunde werden geleverd beide gebrouwen hibiscus thee of een placebo dag-tot-dag voor een 6-weekse periode. Elk van de auteurs hadden hun bloed kracht genomen bij het begin van het experiment en daarna wekelijks voor de duur van de proef. Het resultaat was een aanzienlijke afnemende bloed kracht in zowel de systolische als de diastolische metingen voor mannen en vrouwen leverde de hibiscus thee. Ook werd vastgesteld dat de bloeddruk de grotere een deelnemer was de toegenomen effect. Het effect zal don af als het niet op een regelmatige basis geconsumeerd.

De invloed van hibiscus op bloed kracht werd lang hypothese voordat het werd geopenbaard in klinische studies. In tal van landen zijn deze als Iran, werd aanbevolen als een bloed spanningsregelaar.

Cholesterol

Drie beroemde proeven zijn uitgevoerd om te kijken naar het voordeel dat hibiscus kan hebben op cholesterol graden. Ze werden uitgevoerd in 2007, 2009 en 2010, respectievelijk. Het eerste experiment bestond uit tweeënveertig mensen opgesplitst in een paar teams. Ze werden niet gepresenteerd thee, maar een tablet die hibiscus extract bevat. Teams een, twee en drie hebben slechts een, twee gespecificeerd en een paar capsules 3 momenten van dag tot dag, respectievelijk. Aan het einde van de proef bleek dat de voordelen werden ontdekt in de eerste twee groepen alleen. Dus er enige aanbeveling dat eventueel kan zijn kan een bovenste beperken hoe sterk hibiscus moet worden gegeten voordat het ophoudt effectief te zijn. Dit is alleen waarschijnlijk echt zo veel als de cholesterol winst angstig niettemin. Deze ‘teveel dosis’ uitkomst is niet waargenomen in een van de andere positieve aspecten van hibiscus.

De proef 2009 daarentegen de invloed van hibiscus versus zwarte thee. Het bestond uit zestig personen, was de helft gepresenteerd hibiscus, en de helft zwarte thee, twee keer per dag. Aan het einde van de demo, was de conclusie dat hibiscus geprofiteerd elk HDL en LDL graden, terwijl de zwarte thee had alleen een voordeel voor de HDL.

De 2010 experiment was aanzienlijk groter, bestaande uit 222 mensen vandaag. Al deze personen hadden negatieve metabolische wijzigingen reeds bestaande in hun eenheden. Ze werden breken in drie groepen – de eerste werd gepresenteerd een gezonder dieet programma, de volgende ondervonden geen dieet veranderingen, maar werden aangeboden hibiscus, en de derde groep werd tevens beslist. De resultaten omvatten niet alleen hibiscus hebben een voordeel voor het cholesterolgehalte, maar ook om gezonde bloedsuikerspiegel.

Andere typische Benut

Hibiscus is toegepast niet alleen mondeling, maar plaatselijk zo mooi voor poriën en huid aandoeningen in Afrika. Afrikanen hebben traditioneel ook gebruik gemaakt van het als een natuurlijke behandeling om standaard bovenste luchtwegen welzijn onderschrijven.

Europeanen hebben ook gebruikt hibiscus voor hogere luchtwegen wellness. Het wordt ook gebruikt in Europa om constipatie te verminderen en om te helpen bij de verkoop van een betere circulatie.

Hibiscus thee heeft een aanzienlijke focus van natuurlijke zuren (15-30%). De een paar natuurlijke zuren die zijn vastgesteld zijn citroenzuur, appelzuur en wijnsteenzuur. Deze zijn bevestigd op een totale stijging te geven aan het immuunsysteem.

middel tegen kanker

Er is een verhoging in het onderzoek van de vegetatie geweest in de afgelopen paar jaar die worden beschouwd als hebben chemopreventive woningen. Chemopreventie wordt beschreven als het gebruik van een verbinding te mengen met kanker te remmen, afhouden, of omgekeerd carcinogenese. Een plant is vermeld chemopreventive te zijn wanneer het wordt gemaakt van molecuul soorten die worden erkend om anti-kanker eigenschappen hebben. De meeste extreem sterke antioxidanten zijn voorbeelden van deze verbindingen. In uniek zijn verschillende flavonoïden grondig onderzocht als te laat in de voortdurende inspanning om zich te ontdoen van kanker.

Hibiscus thee is geïdentificeerd om een ​​belangrijke focus van de anti-oxidanten hebben, en een breed scala van soorten . Het is gemaakt van anthocyanen, anthocyanidinen, catechinen en andere flavonoïden die ook zijn te vinden in groene thee. Een persoon beoordeling vastgesteld dat hibiscus thee heeft een grotere algemene concentratie antioxidanten dan doet onervaren thee, die wordt ook aangemerkt als het krijgen chemopreventive makelaars.

Voorzichtig

Hibiscus, ongeacht haar uitgebreide brede waaier van constructieve toepassingen en functies, moeten worden afgewend door te verwachten vrouwen. Het is gecategoriseerd als een emmenagogue of stimulans voor de menstruatie. Het zorgt voor een daling van progesteron graden, die het meest significant in het eerste niveau van zwangerschap. Drinken hibiscusthee door deze tijd kan uitkomst in een miskraam.

Dames die hopen op te vatten moet ook niet eten hibiscus. Het kan interfereren met de implantatie procedure

Last but not least, als gevolg van het feit dat hibiscus heeft de capaciteit om bloeddruk te verminderen, mensen die hypotensie hebben -. Overmatig minimale bloeddruk, moet niet nemen hibiscus .

Category: Supplementen

Comments are closed.