Gezondheid, voedingswaarde en medicinale voordelen van Radijs Radijs en bladeren

Radijs koken in India

Radijs is een bekende groente in India. Het is veel in Noord-India. In Zuid-India mensen gebruik van radijs als een ingrediënt van de gemeenschappelijke Zuid-Indiase gerecht sambar en Poriyal (Indiase groente droog gerecht) (Poriyal in tamil, thoran of upperi in malayalam). Radijs is een groente met een verbazingwekkende koeling huis. Radijs koelt het gehele lichaam en heeft een flink aantal welzijn voordelen. Beide even radijs wortels en de bladeren hebben grote dieet positieve aspecten. Radijs wordt erkend als mooli in Hindi. In India zijn er verschillende varianten van de radijs met tinten wit, roze, paars etc.

Cancer vechten attributen van radijs

Omdat een donjon van vitamine C en foliumzuur, radijs is met veel therapeutische voordelen. Het potentieel van radijs voor de bestrijding van kanker en tumoren de neiging om het een kostbare plantaardige maken. Radijs koelt de spijsvertering techniek en het hele lichaam. Zijn geneeskrachtige eigenschappen in staat te beschermen tegen de meeste vormen van kanker in de mond, dikke darm en darm. Als het helpt de spijsvertering en fopspenen buik het is heel goed voor de bestrijding van maag meeste vormen van kanker. Moderne wetenschappelijke studies tonen duidelijk aan dat de therapeutische voordelen van radijs bevatten het vermogen om de vooruitgang van de meeste vormen van kanker cellen te staken. Radijs is als gevolg geïdentificeerd te blokkeren borst meeste vormen van kanker, buik, eierstokkanker en prostaatkanker.

Radijs voor urine-infectie en nieren moeite

Radijs is de meest effectieve plantaardige verhelpen voor urine een infectie. Als u urineweginfectie of nier een infectie te krijgen, nemen radijs in uw dieet regime. Radijs wordt beschouwd voor zijn potentieel om de nieren te ontgiften en spoel af infectie. Radijs is een waterrijk groente. Plaats radijs in uw groentegerechten. Maak droog radijs curry door gewoon opnemen kokosnoot. Bestaan ​​uit de bladeren van radijs ook voor dit gerecht. Droge schaal vervaardigd van radijs is behoorlijk lekker. Met radijs zou duidelijk urine en maken grote plassen. Neem in radijs in verschillende variëteiten (zoals borden). Pickle kan ook worden geproduceerd met behulp van radijs.

Radijs voor extra lichaamswarmte

Als je last hebben met overtollige lichaamsbouw warmte gedurende de zomer periode, radijs kunt u besparen. Radijs zou ook uw systeem schoon door het stimuleren van het spoelen van de verontreinigingen. Het helpt lichaamsbouw doen weg met de giftige stoffen als gevolg van urine. Radijs wordt dus gezien als een groente die een ontgiften functie kan doen in lichaamsbouw. ​​

Radijs voor vet daling

Include radijs droog gerecht elke dag in uw dieet. Radijs, met zijn hogere vezel artikelen vergemakkelijkt overgewicht daling voor het niet calorieën te voegen aan uw dieet. Uw vetreductie plantaardig dieet regime zou in uw dieet programma in extra voeding te ontwikkelen door als mooli (radijs). Radijs is een minimale calorie voedsel spul zelfs ook al is het een wortel.

Radijs voor constipatie en aambeien

Als u problemen met beweging en lijdt aan obstipatie, adviseer ik voeden met extra radijs en zijn bladeren. Radijs kalmeert excretory procedure zoals het is netjes en fiber-overvloedig. Het consumeren van veel radijs zou constipatie en aambeien op afstand te houden. Werken met een of twee gram radijs sap per dag zou diverse wellness-en therapeutische voordelen. Als u wilt uw spijsvertering en uitscheidingsstelsel techniek van groot welzijn te houden, bevatten meer radijs in uw dieet programma.

Radijs voor jeuk, infecties en eczeem

Wordt gevuld met water en ruwvoer radijs is goed voor de huid. Droge huid en warmte uitslag kan worden behandeld met behulp van radijs. Het toepassen van radijs plakken op deal met assists in de zomermaanden. Het doet verzachten de huid en behandelt warmte puistjes en huiduitslag. Pasta van radijs en radijs bladeren wordt blootgelegd aan een uitstekende behandeling voor de huid jeuk, ongemak en eczeem. Pasta van radijs bladeren en radijs sap is fantastisch voor de huid. Het toepassen van radijs sap op confronteren gedurende 2 minuten ligt te voorkomen rimpels, scheuren en zits. Het is ook ontdekt te verwijderen van zwarte plekken en warmte puistjes. Voeden met radijs biedt gezonde huid. Zoals radijs is interessant en het drinken van water geladen zal het behouden poriën en de huid vochtig en gehydrateerd.

Radijs voor geelzucht

Indiase woning therapieën voor geelzucht maken met menselijk-lichaam koeling greens. Radijs wordt beschouwd als de beste plantaardige oplossing voor geelzucht. Geelzucht is de beste all-natuurlijke lichaamsbouw koelvloeistof. Voeden met radijs zou zuiveren en nette algemene lichaam. Neem in radijs per dag gedurende een periode van dertig dagen als je getroffen door geelzucht. Radijs heeft vreselijke gevolgen van de lever. Het doet handhaven lever gezond.

Radijs voor galblaas bacteriële infecties

Als je radijs consequent verbruikt, zou je in geen geval overkomen galblaaskwaal. Radijs doet een ontgifting carrière en reinigt galblaas. Voor galblaas infecties, kunt u overwegen om een ​​plantaardig voedsel plan met extra radijs. Galblaas infectie en meer complicaties kunnen voor een groot deel worden voorkomen door de consumptie van radijs.

Radijs verbetert de immuniteit elektriciteit

verkrijgen van radijs in uw dieet plan je immuniteit elektrische stroom zou stimuleren zoals het is een vitamine C geladen groente. Gebruik van radijs zou dus zorg je uitgerust om te vechten naar verkoudheid, koorts en andere een infectie. Radijs zou helpen produceren immuniteit naar verschillende soorten ziekten.

Radijs voor warmte-uitslag en insectenbeten

warmte uitslag op de huid en insectenbeet, een pasta van radijs bladeren kunnen worden gebruikt . Het zou kalmeren de huid en geneest.

Radijs voor een gezond hart-en

Radijs, steeds rijk aan vitamine C, helpt ons om onze cholesterol gedaald. Het kan om die reden besparen u van hartaanvallen. Ook de anti-oxidanten in radijs beschermen hart van omstandigheden.

Radijs voor hypertensie

Radijs, de grote groente is vol met kalium. Bloeddruk mensen zouden dus zeer gebaat is door zich te voeden op radijs. Maak radijs onderdeel van uw dieet uw verminderen uw bloeddruk

Radijs voor menstruele pijn en complicaties

nemen in radijs wordt waargenomen te verlagen van menstruatiepijn, rugpijn en buik pijn. Het zou ook te stabiliseren het bloeden voor de duur van de looptijden.

Radijs voor seksuele gezondheid

gebruik van radijs wordt waargenomen uitstekende resultaten over het gehele lichaam hebben dat het biedt fantastische welzijn seksuele welzijn.

Radijs voor buik wormen

consumeren radijs sap lege maag is geïdentificeerd om een ​​remedie voor buik wormen zijn.

Radijs voor totale gezondheid

Radijs verbetert de spijsvertering en verbeteren de eetlust. Met radijs biedt stofwisseling en voorkomt mollig, hoofdpijn en indigestie. Verdienen radijs deel van het voedsel plan is ook ontdekt te worden het verbeteren van op de bloedsomloop.

Bladeren van Radijs

Bladeren van radijs is veel gezonder dan radijs. Bladeren van radijs is de opslagplaats van calcium en vitamine C. Droog groenteschotel kan klaar maken gebruik van radijs bladeren zijn. Het kan ook worden bereid met dal. Het is een geliefd bladgroente in Noord-India.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.