Gezondheid Voordelen van Apricot Seed of Kernel

Talrijk zijn gemeen met de voedingswaarde van inname van abrikozen. Zijn aanzienlijke mineraalgehalte helpt mensen met bloedarmoede, astma, tuberculose en bronchitis.

Echter, niet veel zijn gemeenschappelijk met de algehele gezondheid voordelen van abrikoos zaden of kernel. Hoewel omringd met controverse over zijn aanspraak op kanker, verhelpen het in het algemeen voordelen opwegen tegen de onderliggende zorg van de consumptie van abrikoos zaden.

Net als granaatappel en data , consumeren abrikoos zaad is echt typisch en goed vond in het Midden-Oosten en wordt beschouwd als een van hun gemeenschappelijke en kruidengeneeskunde.

Health extra voordelen van Apricot Seed of Kernel

Samengevat de voordelen voor de gezondheid van het nemen in abrikozenzaad of kernel zijn als volgt:

 • Er wordt beweerd dat vitamine B17 maakt in de preventie van kanker. Abrikoos zaad heeft het maximale aandeel van de B17 in een fruit en consumeren van dit zaad zal ondersteunen beschermen tegen kanker.
 • vitamine B17, en dus abrikozenzaad, helpt ook om significante bloeddruk
 • verminderen kan helpen te verminderen lijden verbonden met artritis.
 • Assist aan de basis algehele gezondheid en mooi-krijgt te ondersteunen. Daarom zal het de vaardigheid versterken om weerstand te bieden bacteriële infecties zoals verkoudheid en griep
 • meeste mensen vandaag consumeren abrikoos zaden niet alleen voor de over-all normaal goed-overgebleven, maar vooral vanwege de thuis om kanker te voorkomen. Sta ons dan dit verder meer.

  Controverse in haar verklaren om kanker te genezen

  Dr Ernts T. Krebs, een Amerikaanse biochemicus, had beter de theorie dat kanker niet wordt veroorzaakt door een bepaalde virussen of microben, maar een tekort aan essentiële voedingsstoffen. Hij concludeerde dat vitamine B17, algemeen erkend als Amygdaline of Laetrile, de meeste vormen van kanker kunnen stoppen. Dit was in 1952.

  Zijn bevinding werd echter niet door kanker wetenschappers geaccepteerd en omschreven als kwakzalverij

  Cyanide in B17

  Nog een uitdaging met vitamine B17 is de geschreven inhoud van slechts een onderdeel cyanide, 1 deel benzaldehyde en twee elementen glucose. Critici van B17 waarschuwde het risico van de consumptie van abrikoos zaden (die het hoogste gehalte materiaal van B17 of laetrile heeft) en zelfs voorgesteld dat het fataal kan zijn. Dit is grotendeels te wijten aan haar cyanide informatie.

  Will nemen in abrikozenzaad of kernel zijn dodelijk?

  Een abrikoos zaad is zowat de helft mg cyanide (Holzbecker, Moss en Ellenberger 1984). Afhankelijk van een verslag van het Comite voor de toxiciteit (2006), dosering van onder vijf -. Three.5 mg per kg lichaamsgewicht systeem kan dodelijk zijn. Bijgevolg moet een persoon van £ 175 moet nemen in 40mg tot 280 mg die gelijk is aan ongeveer 80-560 abrikoos zaden is, voor elke dag, voor het te zijn dodelijk.

  Er wordt beweerd dat ongeveer 5 milligram cyanide wordt beschouwd als hebben een kanker. Dit is gelijk aan het eten van tien abrikoos zaden voor elke werkdag. Er wordt ook beweerd dat de huidige meeste vormen van kanker vechten, zal je moeten hebben om 50 abrikoos zaden eten.

  Dit is allemaal onder de dreiging zone.

  Behalve voor de gewezen stervenden van twee Turkse kinderen na inname van abrikoos zaden (in 1957 en 1962. Echter, de totale werd niet gedocumenteerd), is er geen andere gedocumenteerde verlies van het leven dankzij cyanide vergiftiging (van inname van abrikoos zaden).

  Ter vergelijking gm. per gm. Aspirine is veel schadelijker dan laetrile. Toch is het vaak het grootst om abrikozenzaad kiezen in kleinere hoeveelheid aanvankelijk en praten met een arts die procedures natuurlijke geneeskunde voor eventuele extra hulp. Dit zal de hele welzijn beloningen van abrikoos zaad geven.

  Zal het de behandeling van mijn kanker als ik ben momenteel in Fase 4 en hoger dan?

  Helaas, vanwege de lage dosering van B17 in abrikoos zaad, zal het geen groot resultaat op de meeste vormen van kanker die een belangrijke Fase 4 heeft bereikt en eerder genoemde. hebben

  verwerven Apricot zaden of pitten

  Om de ideale gezondheid te krijgen winsten van abrikoos zaad, moet u alleen Raw abrikozenzaad verwerven als sommige anderen zullen de waardevolle enzym gesloopt in de planologische procedure.

  consumeren Apricot Zaden

  Abrikoos zaad is bitter van smaak En het moet worden gekauwd totdat uiteindelijk het vloeibaar. Om te helpen met deze bittere smaak, had ik een klein beetje honing samen met het zaad. Nu, ik verwerven ze direct als ik had gekregen gebruikt om de stijl.

  Het is het meest effectief gegeten voorafgaand aan voedsel.

  Waarom Botanisch meestal gebaseerd Cures niet volgens Media

  Er zijn nogal wat botanisch gecentreerde behandelingen voor aandoeningen die de meeste vormen van kanker omvatten, die niet worden vermeld in de mainstream media.

  Sommige van deze alternatieve geneeswijzen zijn redelijk geprijsd en als je de plant in uw achtertuin, het is bijna zonder kosten!

  Dus waarom hun algehele gezondheid beloningen niet opgemerkt of zelfs onderdrukt door de media? In zeker gevallen zal de media rapporteren over de risico op het krijgen van ‘geneesmiddelen’ die verschillende botanische.

  Zou het te wijten aan het feit dat deze goedkope botanische en pure behandelingen verbruikt in de winsten van de grote farmaceutische providers? Dat geen sluitend onderzoek uitgevoerd om de prestaties of zijn kant-uitkomsten beslissen.

  Om goed te zijn, zelfs de medicijnen verkocht door deze farmaceutische organisaties zijn facet-uitkomsten.

  Het motief wordt grootste erkende ze, maar als een shopper, doe je onderzoek en op zoek naar uit discussieforums op deze verschillende behandelplannen net voordat je in op de routine.

  Toch herinner me dat de meeste botanische meestal gebaseerd oplossingen zijn mogelijk vruchten of gewassen, zodat je echt consumeren vruchten of groenten relatief dan het nemen van medicijnen.

  Andere Maakt gebruik van Apricot Seed of Kernel

  Apricot Seed in Cooking

  De winst van abrikoos zaad is nu toegankelijk in olie verscheidenheid!

  Het wordt gebruikt voor het koken en in het aroma van amaretto, een regelmatige Italiaanse likeur.

  U kunt het ook gebruiken als slaolie. Het is echter een dure olie, maar zijn wel een paar gezondheid extra voordelen misschien wel perfect zijn hoge prijskaartje te rechtvaardigen.

  Apricot Seed Oil in Beauty

  Abrikoos olie is rijk aan sterois, vetzuren, vitamine E en A en kan helpen hydrateren en voeden de huid met name voor droge huid ervaren. Het wordt veel toegepast in cosmetica speciaal in lotions, zepen en poriën en de huid lotions.

  De olie is gunstig geabsorbeerd door de huid en zal een olieachtig residu niet vertrekken. Daarom is het algemeen bekend als een massage olie en zonnebaden olie.

  Het wordt ook toegepast als een basis in de aromatherapie blends.

  moet ik proberen Apricot Seed of Kernel ?

  Zoals ik had het eerder over had, de een flink aantal voordelen van voeden op abrikozenzaad of kernel aanzienlijk zwaarder weegt dan de media over het risico van cyanide in de B17.

  Dat gezegd hebbende , doe je bezitten analyse en kies het voor je zelf.

  De inkomende links en de video hieronder kan je eerst beginnen om uw analyse.

  Geef nooit op in uw look voor voor organische algehele gezondheid en therapieën die zijn goedkoop.

  Test mijn andere Gezonde Fruit Hub

  Je kan heel goed willen op uit te kijken op de gezondheid Toegevoegd voordelen van granaatappel en ook de algehele gezondheid voordelen granaatappel Vinegar. Granaatappel is aan antioxidanten geladen en geeft tal van extra voordelen, zoals een gezonder en zeer heldere huid en rimpel gratis huid.

  Welzijn Winsten van Data Azijn bestaat uit onderdrukking van honger en eetlust, dus geweldig voor het lichaamsgewicht daling. Het helpt ook bij het voorkomen van abdominale kanker.

  Onder de vele Welzijn Beloningen van Mulberry nemen de versterking van de eye-bezienswaardigheden, helpt met haar vooruitgang en zwart worden van grijs haar.

  U mag zich dit niet voorstellen, maar onder het Welzijn Gain van Mineral H2o geven je een gezonde en spectaculaire haar. Dus je haar wassen met mineraalwater om deze winst te waarderen.

  Produceren op HubPages en Make Inkomen

  Als u houdt van het lezen van artikelen of blog posts over gezond wonen en willen deel je bezitten persoonlijke ontmoetingen op evenwichtige woonachtig, schrijf hier op HubPages dan

  Hoewel het eenvoudig en geheel gratis aspect van HubPages zijn, kunt u ook geld te verdienen. Klik gewoon hieronder op HubPages om een ​​deel van te zijn.

  verdere activa over gezondheid en fitness Winsten van Apricot zaden of pitten

 • Dr Ernst T. Krebbs en vitamine B17 Laetrile
 • Pure Cures ‘Ze Je moet niet willen dat je weet over – Wikipedia, de vrije encyclopedie-kosten
 • Laetrile: Het creëren van een Fantasy. Food and Drug Administration editie ‘s
 • De Supreme meeste vormen van kanker Conspiracy

  Disclaimer

  Dit verslag over de welzijn voordelen van abrikoos zaden of kernel, wordt geleverd voor slechts en kan niet worden opgevat als gezondheidsgerelateerde begeleiding of instructie je feiten.

  Zorg ervoor dat u overleggen met uw juiste gezondheid en fitness dienstverlener voor elke algehele gezondheid en medische gekoppeld onderwerp of als u een record van medische kwesties.

  Category: Dieten

  Comments are closed.