Gezondheid Voordelen van Cayenne Pepper

Cayenne peper is gebruikt voor honderden jaren als specerij om voedsel en voor therapeutische welzijn moeilijkheden. Het is een warme specerijen die een hete pittige stijl aan de maaltijden presenteert. Er zijn een heleboel van de algehele gezondheid voordelen van cayennepeper . Capsaïcine is de energetische component van Cayenne peper waardoor het erg warm zal maken. Het heeft vitamine A, C en alkaloïden. Het moet echt worden gebruikt op 1 in kleine dosis van een persoon vierde van theelepel tot vijftig procent een theelepel gemengd met drinkwater. Citroen kan worden opgenomen om beter te stylen. Het heeft een bruisend pittige stijl.

Lijden Relief
Het heeft anti-inflammatoire huizen en het verlicht de pijn bij artritis, artrose, reumatoïde artritis. Capsaïcine remt de verbinding P die een neuropeptide en de zender pijn hersenen. Capsaïcine is vrij productief voor het verlichten van hoofdpijn, sinus hoofdpijn en migraine complicaties. Voor ongemak reductie, kan capsaïcine gebruik van drie of vier momenten gemaakt worden per dag door het aanbrengen op de plaats van de pijn. Het merendeel van de pijnstillende crème op de markt heeft capsaïcine in hen.

Verminder bloed spanning
Het verbetert de bloedsomloop en normaliseert de bloeddruk. Het stopt interne en externe bloeden. Het verlaagt de bloeddruk en waardevol voor mensen met onvoldoende circulatie.

Verlagen cholesterol
Cayenne peper verlaagt LDL-cholesterol, triglyceriden en helpt om atherosclerose te verminderen. Het stimuleert fibrinolytische oefening en stopt de vorming van bloedstolsels, al deze helpen hart-of herseninfarct te hakken. Capsaïcine stopt hartaanval door het verminderen van cholesterol en het versterken van de bloedsomloop. Dit is slechts een van de meest cruciale.

ontlasten sinusitis
Het zal helpen om slijm te bevorderen afscheiding uit de neus en het verlichten van neusverstopping. Het heeft ook krachtige antibacteriële huizen die hulp om zich te ontdoen van microben in de sinussen. Het is zeer krachtig tot continue sinus bacteriële infecties te stoppen.

Bevorderen de spijsvertering
Het verhoogt enzym creatie en maagsappen. Dit, in verandering, kan helpen om voedsel te verteren beter. Het brengt een grotere darm peristaltische beweging, het ondersteunen van de spijsvertering en de eliminatie.

Mend zweren
Capsaïcine kan ontdoen van inflammatoire darm ziekten en zweren. Dit materiaal kan ook buik zweren te verminderen door het doden van micro-organismen H. pylori.

Afvallen
Capsaïcine verbetert metabolische oefening die helpt om calorieën en ongewenst vet te verbranden. Het vermindert de drang naar voedsel en zal helpen met aanzienlijk minder calorie-inname.

Verminder de meeste kankers
Rapporten hebben geconstateerd dat cayennepeper longkanker kan voorkomen. prostaatkanker de meeste vormen van kanker en leverkanker. Dit is te wijten aan het vermogen van capsaïcine, die de ontwikkeling van tumoren kan stoppen.

Mend kiespijn
Het verlichten van verblijfplaats heeft te lijden en kan kiespijn en tandvlees aandoeningen te verlichten . Het kan worden gebruikt om de pijnlijke tand en tandvlees om het ongemak te verminderen.

Ontgiften van het hele lichaam
Cayenne is een bloedsomloop stimulerend. Het kan de lymfe-en bloedsomloop programma te reinigen. Het kan een uitstekende detox zijn wanneer gemengd met citroensap en honing. Het reinigt de lever. Cayenne thee met citroen sap kan worden gebruikt als een drankje in de vroege ochtend. Dit is slechts een van de heel wat nuttige toegevoegde voordelen van cayennepeper .

Category: Supplementen

Comments are closed.