Gezondheid Voordelen van Papaja

Papaja vrucht is gekregen van papaja boom (). Deze boom is algemeen gekweekt in de tropische regio van de wereld. Nogal wat gezondheid en fitness voordelen zijn verbonden aan het gebruik van papaja. Sommige individuen beschreven algehele gezondheid winsten worden hieronder vermeld naar beneden.

een. Papaja heeft fantastische antioxidant effect.

Papaja fruit bevat stoffen zoals vitamine C, vitamine E en beta-caroteen. Deze verbindingen zijn effectief anti-oxidanten. Deze anti-oxidanten hulp vangen de vrije radicalen die zich bezighouden met een kritisch oog op de voortgang van kanker, hart-conditie en een aantal andere leven bedreigende omstandigheden.

twee. Papaja gebruik spijsvertering.

Papaja is opgebouwd uit vele onderdelen die de spijsvertering bevorderen. Een goede illustratie van al die bestanddelen is verteringsenzymen papaïne. Ook papaja fruit bestaat uit vezels en dit draagt ​​ook bij aan een goede vertering van voedsel in het menselijk lichaam.

3. Papaja verhoogt male efficiëntie.

papaja bestaat uit een eiwit genaamd arginine, een materiaal dat is bewezen dat de bloedstroom te verbeteren om heer-kap en daardoor de uitbreiding van de potentie van de penis.

vier. Papaja gebruik voorkomt voortgang van hart-ziekten

papaja in staat voorkomen cholesterol zich in het gehele lichaam. Wanneer cholesterol bouwt in het gehele lichaam, het kan soort plaque in de wanden van bloedvaten en dit kan vroeg of laat prospects om een ​​beroerte of hartaanval

5. Papaja bevat essentiële vitaminen zoals vitamine A, vitamine C en vitamine E.

Papaja vrucht is een uitstekende bron van vitamine A, vitamine C en vitamine E en een persoon kan deze natuurlijke vitaminen krijgen door het creëren zorgen dat hij / zij consumeert onfatsoenlijk fruit elke dag. Vitamine A speelt vele belangrijke rollen in het systeem en deze op te nemen onderhoud van een goede visie en wegvangen van vrije radicalen in het systeem. Vitamine C levert een aantal functies, zoals toediening van koude en het stimuleren van het hele lichaam immuniteit hoewel vitamine E heeft een fantastische antioxidant.

zes. Papaja heeft een aantal mineralen zoals calcium en ijzer.

Calcium is essentieel voor een sterk bot terwijl ijzer is nodig voor de synthese van bloedcellen. Dit betekent dat het consumeren van papaja blikje bijstand 1 creëren van een robuust bot en stopt bloedarmoede

Papaja heeft ook veel andere welzijn functies zoals:.

Sap van papaja helpt bij het verlichten van infecties van de dikke darm .

Papaja vrucht heeft anti-inflammatoire resultaat

Papaja helpt bij misselijkheid en obstipatie

Het dieet waarden van papaya voor elke 100 gram zijn:.

Power-163 kJ
Energie-39 kcal
Suikers-5.90 gram
Koolhydraten-nine.81 gram
Nutritional fiber-one.8 gram
Extra vet-0,14 gram
Eiwit-. eenenzestig gram
Vitamine A-328 microgram (41%)
Vitamine B1-0,04 milligram (3%)
Vitamine B2- 0,05 milligram (4%)
Vitamine B3-0,338 milligram (2%)
Vitamine B6-. een milligram (acht%)
Vitamine B9-38 milligram (10%)
Vitamine C-zestig one.8 milligram (vierenzeventig%)
Calcium-24 milligram (twee%)
Iron-. tien milligram (1%)
Magnesium-tien milligram (drie %)
Fosfor-5 milligram (een%)
Kalium-257 milligram (5%)
Natrium-drie milligram (%)

Ook papaja blad en papaja zaad zijn van medicinale waarde en je zou kunnen overwegen de tijd nemen om te lezen over hen. Als u niet een soort dat papaja fruit eet voorafgaand aan dan kunt u misschien kijken nu begint. Papaja fruit is verwerkt in verschillende soorten vruchtensap en een hoeveelheid van deze vruchtensappen hebben geneeskrachtige waarden die u misschien deze verwerkt een te nemen als je het biologisch fruit niet kunnen ontdekken.

Category: Supplementen

Comments are closed.