Gezondheid Voordelen van vitamine D3

Vitamine D3 speelt een belangrijke rol in de groei van de hersenen en een 2008 onderzoeken van verhoogde autisme lasten in de Somalische kleine kinderen duiden op een waarschijnlijke website link naar maternale D3 tekort. Als een steroïde hormoon, Vitamine D3 speelt een cruciale functie in de emotionele ontwikkeling en grove motorische coördinatie. (Zie bronnen.)

De meeste mensen krijgen een voldoende toevoer van vitamine D3 van de zon, maar met de versterkte bewustzijn van huidkanker tegen zon publiciteit, kan iedereen die uit de buurt van de zon of mensen die zware sunblock implementeren sturen eventueel ondergaan van een vitamine D3-deficiëntie. Paar maaltijden geven geschikte Vitamine D3 maar vis, levertraan en eieren bieden compacte hoeveelheden van het hormoon. Gelukkig supplementen bieden een alternatieve manier om vitamine D3 in het lichaam te verbeteren. (Zie bronnen.)

Vitamine D3 helpt bij de absorptie van calcium in het lichaam, die nodig zijn voor de botdichtheid. Supplementaire doseringen van de vitamine kan mogelijk verminderen de ernst van osteoporose en superieure bloeddruk in de leeftijd die niet voldoende publiciteit krijg ontvangen om de zonne. Andere voorwaarden botdichtheid, dit soort als rachitis, zijn duidelijk in ondervoede kleine kinderen, die zou voortvloeien uit het skelet misvorming. Deze kinderen bevinden zich normaal gesproken in het straatarme landen waar hun ondervoede moeders borstvoeding geven hen.

De dreiging van het krijgen van veel te veel extra vitamine D3 is zeer minimaal. In feite zou een mens moeten om grote porties van vitamine D3 eten, dan een periode van maanden voorafgaand aan het bereiken van een schadelijke stadium. Dr R.Vieth onthulde een uitputtende evaluatie van de toxiciteit graad van vitamine D3 in 1999, in het American Journal of Medical Voeding, verzachtende ongegronde vrees voor toxiciteit verlaagde podium.

De geadviseerde dagelijkse hoeveelheid (ADH) van tweehonderd IE vitamine D3 per werkdag geeft extra bescherming in de richting van een hoge bloeddruk, melanoom, psychische ziekte, overgewicht, artrose en osteoporose. Uitbetaling van een paar uur voor elke week in de zon met enige zachte zonnecrème zal alle vitamine D3 je wilt leveren via de normale absorptie van ultraviolette stralen. Indien blootstelling aan de zon is geen optie, voedingssupplement uw eten plan met Vitamine D3 capsules. (Zie de methoden.)

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.