Gezondheidsproblemen Connected Met Kat Urine

Cat urine wordt gemaakt van chemische gassen van dit soort als ammoniak en aminen (een ammoniak-derivaat) die ofwel geabsorbeerd of afkomstig is uit afvalbakken en andere bestemmingen de plaats katten plassen. Ammoniak (NH3) wordt gegenereerd als giftig verkwisten wanneer een kat stofwisselingsproces afbreekt ureum. Menselijke urine is ook opgebouwd uit ammoniak (hoewel in mindere concentraties), net als thuis schoonmakers, meststoffen, planten, bodem, drinkwater en lucht, waarvan de meeste mensen worden blootgesteld aan dag-tot-dag een aantal diploma. Een bescheiden hoeveelheid ammoniak gassen uit kat urine zijn, voor het grootste aspect, geabsorbeerd door kattenbakvulling, maar meer substantiële porties en concentraties kan invloed hebben op mensen, vooral jeugdige kleine kinderen, ouderen en mensen met ademhalings-situaties of gecompromitteerd immuunsysteem eenheden. Maar toch, met een veilige en verantwoorde maatregelen, zelfs deze op belangrijke mogelijkheid kan een duidelijke blootstelling blijven.

De meest verspreide methode blootstelling aan ammoniak via de luchtwegen procedure, via inhalatie, waarbij hoesten, loopneus, zere keel, slijm, hoofdpijn en duizeligheid kunnen veroorzaken. In significante concentraties, kan inademing kortademigheid, bronchitis, longontsteking, vernauwing van de keel en sterven. Het houden van een kattenbak in een goed geventileerde omgeving, weg van de menselijke beweging, helpt om te ontsnappen aan de blootstelling van de luchtwegen te houden. Kattenbak adressen ook hulp aan gasvormige dampen bevatten, maar behalve perfect gehouden, zal kitty het inademen van de dampen als alternatief, dus het wellness in gevaar te brengen. Voor extra veiligheid, kunnen personen hebben op een masker om de blootstelling te minimaliseren inademing.

spreken met poriën en de huid, ammoniak in grotere concentraties als mensen waargenomen in huis schoonmakers, kan leiden tot roodheid, branderig gevoel of blaarvorming. Nest scoopers, strooisel liners, handschoenen en zelfreinigende afvalbakken te ontdoen van zwerfvuil te spreken met de huid.

Eyes blootgesteld aan ammoniakdampen kan veranderen in geïrriteerd, traan, smelten of zwellen. In superieur concentraties, kan ammoniak leiden tot blindheid. Voor extra beveiliging kan personen bril gebruiken om weg van het oog het bezit komen van te houden met ammoniak dampen.

krijgen weg te houden van de blootstelling aan concentraten van ammoniak in kattenurine, houdt Kitty’s kattenbak goed schoon en vasthouden aan de een bepaalde doos voor elke kat regel. Transformeren nest algemeen. Klonteren, of klei strooisel zorgt voor de eenvoudige verwijdering van de kat urine, die idealiter kan worden uitgevoerd op een dag tot dag basis. Nesten ontworpen van silicagel (kristallen), planten (grenen, maïs, ceder) en gerecycleerd krant onthouden geuren en dampen, maar moeten vaak worden verbeterd te hebben, bijna wekelijks, zoals urine uiteindelijk opbouwt tot concentraties die kan niet voor een langere tijd worden opgenomen. Ook, meestal het reinigen van de doos met een warm sopje drinkwater en bleekmiddel, en over het algemeen positief is er een ruime som van zwerfvuil in de doos van uw kat: een paar tot 4 centimeter moet echt genoeg zijn

.

De mogelijkheid van de menselijke gezondheid en fitness blootgesteld aan ammoniak in de basis is afhankelijk van de duur, de concentratie en de route van blootstelling. De hiervoor genoemde bedreigingen zijn het meest populair als een mens is blootgesteld aan ammoniak in aanzienlijke concentraties en / of voor langere tijd niet wordt de situatie met het reinigen, goed onderhouden kattenbak.

Category: Supplementen

Comments are closed.