Godzilla vogelbekdier: Fossiele onthult grote vogelbekdier, emaille plaat gelegen omlaag Minder dan

Godzilla vogelbekdier, een dierbare bijnaam voor een oud dier, wordt steeds onderzocht dit 7 dagen, als een nieuw fossiel van deze ‘enorme’ zoogdier is ontdekt omlaag Minder dan een tijdje geleden. Meer substantiële dan een jongere, is ‘s werelds grootste vogelbekdier uitgestorven verlengd, maar op het moment woonde in wat nu staat als Australië tot 15.000.000 vele jaren terug, citeert nieuw bewijsmateriaal en tand gegevens, het CS Controle studies dit dinsdag 5 november.

Een Godzilla vogelbekdier zou een beetje overdreven zijn, maar dit enorme zoogdier zou heel wat mensen hebben geschokt tegenwoordig met zijn aanzienlijke afmetingen. Paleontoloog groepen van de Universiteit van Zuid-Wales in Australië niet zo lang geleden ontdekt 3 nieuwe soorten in punt door middel van slechts 1 mol fossiele ze kwamen overal in Queensland, Down Below.

Centered op de relatie procedures en ontdekte de meting van de kies, wordt de soort steeds getiteld Obdurodon tharalkooschild, zoals de oude vogelbekdier wordt verondersteld te zijn gegroeid net boven three.three voeten, ongeveer twee keer de afmetingen van de huidige extra verkleinwoord editie van de waterdieren.

Als de platypuses nu tand informatie te herzien om een ​​kies van Godzilla vogelbekdier ‘niet over, het fossiel laat wel zien dat dit een van een soort dier misschien zelfs veel duidelijker dan andere zoogdieren kan zijn geweest. Erkend voor zijn eend-achtige maandelijkse factuur, zwemvliezen tenen, en de exclusieve club van zoogdieren die eieren leggen, vogelbekdier email zijn ook enorm niet zoals andere mensen.

‘De hele ronde vorm ervan, zoals de rangschikking van de hobbels op de grote van de tand, de manier waarop individuen zijn georganiseerd in een aparte vorm, en de regeling, vorm en afmeting van de wortels zijn allemaal onderscheidend ‘, aldus een persoon van de klanten op de Australische paleontologie exploratie personeel. ‘Minstens aan een persoon die bekend is met wat ze zoeken op.’

Hoewel dit Godzilla vogelbekdier niet worden schrikken film gangers op elk moment snel, de historische fossiel van deze ‘gigantische’ dier vertoont ons een nieuwe blik op het dagelijks leven en het verleden.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.