Goede informatie over geestelijk welzijn Disorders, Geestelijke Ziekte en de herstelling Model

27 juni 2012 -. Aangeboden hier is een bliksem tour en ingemaakte erfgoed van psychologische zorg en procedure Er is ook een inleiding tot de Herstel Ontwerp en waarom de restauratie model is superieur informatie.

Psychologisch Welzijn en psychologische kwaal zijn voortdurend in de media deze tijden. Allemaal veel te vaak de oorzaken zijn negatieve. Dus, zonder de noodzaak van nog verder oponthoud, laat krijgen de slechte informatie uit de weg in eerste instantie.

 • Elke individuele Stijgende hoeveelheden mensen vandaag de dag in het Westen lijden aan psychische kwaal (Door in element meer druk levensstijl, meer recreatief drugsgebruik en hogere alcohol gebruik)
 • Een frequente gemeenschap misvatting is dat deze met psychische ziekte zal naar alle waarschijnlijkheid zijn gewelddadig en gevaarlijk
 • De totaal vooroordeel versus psychische ziekte tegenwoordig in alle landen is aanzienlijk, evenals het hoge

 • Prejudice is aanzienlijk slechter in sommige landen dan andere (deels vooral omdat psychische ziekte niet begrepen wordt of het idee in strijd is met het gebied samenleving)
 • Analyse van metalen kwaal kan hard en subjectieve You cant principe scannen of examen voor de meeste vormen van psychische gezondheid kwesties
 • Er is ook een frequente discussie tussen geestelijke gezondheidszorg deskundigen over ongeacht of verschillende omstandigheden, deze soorten als temperament kwaal, in feite bestaan ​​
 • Wat is geestelijke kwaal?

  Een psychische stoornis of psychische ziekte kan worden beschouwd als een psychologische of gedragsproblemen monster die resulteert in nood of handicap die niet regelmatig deel uit van de traditie van de getroffen persoon.

  Het begrip en de prognose van de geestelijke wellness situaties zich heeft aangepast over tijd en hele culturen, en er zijn verder versies in de classificatie van psychische stoornissen van staat tot land.

  Ongeveer een derde van de mensen over de hele wereld verslag conferentie criteria voor de grote soorten psychologische kwaal op enig moment in hun levensstijl. Deze groepen omvatten angstgevoelens aandoeningen zoals fobieën en obsessief-compulsieve stoornissen.

  Dan zijn er stemming voorwaarden dit soort depressie en bipolaire stoornis die allebei van die depressieve en manische episodes omarmt. Er zijn ook problemen die psychotische schizofrenie, waanvoorstellingen en dysfunctie omvat. Andere categorieën van psychische aandoeningen te betrekken persoonlijkheid en inname van aandoeningen.

  Inrichtingen en Asylums

  Totdat uiteindelijk het sluiten van de vorige eeuw, in Europa en Amerika, personen met ernstige psychische kwaal neiging om geïnstitutionaliseerd. Ze zouden beiden weg worden verborgen in het huis of vastgehouden in een asiel.

  Sommige van deze bedrijven hebben mogelijk gepresenteerd goede behandeling en, als gevolg van het feit dat de Victoriaanse geïntegreerde periode tal van acties van dit soort als tuinieren, workshops, kunst en ambachten en zelfs een brouwerij.

  Dat gezegd hebbende, een bijzonder van de essentiële doelstellingen van deze asielen bleek de scheiding van de mentaal getroffen van de rest van de cultuur een vorm van psychologische apartheid zijn.

  Behandeling in de Gemeenschap?

  Vanaf de jaren zestig, in het westelijke omgeving, is er een geleidelijke verschuiving afwezig van deze substantiële instellingen met een gevangenis-achtige partities geweest om ‘zorg in de gemeenschap ‘. In mijn land afzonderlijk, de Britse eilanden, deze verouderde asielen zijn ofwel gesloten of zijn veranderd in veel traditionele ziekenhuizen.

  Helaas een van de essentiële automobilisten voor verandering was en is dollars. Bedden in verouderde ouderwetse gestichten belandde prijzig en het verlaten van de geestelijk onwel veel meer onbevooroordeeld zijn is meer effectieve prijs, maar heeft ook nadelen.

  In combinatie met deze methode, is een neiging tot meer dan medicatie voorschrijven in te kopen om ‘ control ‘van het probleem. Het voorschrijven van geneesmiddelen op recept is goedkoper dan het aanbieden van behandeling of het coachen van de lijder om ofwel controle over hun situatie of triomferen over het. De geneesmiddelen op recept bedrijven hebben ook een gevestigde nieuwsgierigheid naar recept-geneesmiddel op basis meestal behandeling plannen.

  Vergeet niet te begrijpen, ik ben niet suggereren een terugkeer naar ouderwetse gestichten. Dat gezegd hebbende, ben ik bang dat voldoende financiering is toegankelijk te maken positieve zorg in de gemeenschap bevoegd is om effectief te opereren. Met andere woorden en zinnen, het is echt zorgzaam

  In mijn eigen volk geestelijk onwel kan echter concluderen geïnstitutionaliseerde, niet door een asiel, maar vanwege het feit dat ze zijn niet in staat om terug te keren naar de werkplek. Ze kunnen vaak vinden op hun eigen geïsoleerde en eenzaam en het is geen toeval dat een vrij aanzienlijk deel van de geesteszieken concluderen slapen stoer of in de gevangenis.

  het herstelmiddel

  Dus hoe zit het met de Recovery Model? Waarom is het zo’n zeer goede informatie voor degenen die zullen moeten toelaten?

  Om meerdere kan het lijken als wijdverspreid gevoel. In de restauratie product een persoon die geestelijk ziek beschouwd wordt geïnspireerd om plicht te kiezen voor hun eigen herstel. De patiënt (of dienst Consument in het Verenigd Koninkrijk NHS jargon) is een consument die hun eigen weg naar herstel kiest.

  De centrale aanname is dat de meeste mensen in staat zijn om de richting van een geheel of gedeeltelijk herstel van hun psychisch welbevinden dat probleem. In andere zinnen niemand moet echt idealiter worden verlaten met slechts een levenslange medicijnen cocktail te eten.

  Maar wat bedoelen we met Recovery?

  Restauratie kan gezien worden als een constructieve bepaalde reis bij de verwezenlijking in het dagelijks leven. Voor sommigen zal dit een totaal herstel van de unieke voorwaarde stellen.

  Het zou nog in een positie te behouden in een werk en verblijf extra of minder onafhankelijk van het welzijn behandeling techniek en zelfs een verblijf in een positie impliceren tot doel, zonder medicatie. Langs de weg van de individuele meestal krijg je een beeld van zichzelf de moeite waard, tegenkomen ondersteunende relaties en empowerment.

  Ze zullen ook echt het gevoel gebundeld in cultuur en mogelijkheden (zelfmanagement) te verkrijgen waardoor ze om te gaan met hun beginsituatie.

  Self-administratie geeft aan het leren wat triggers afleveringen, wat vermindert tekenen of symptomen en krijgen inspraak in types hebben genezing inclusief die geneesmiddelen op recept te verkrijgen.

  Anonieme Alcoholisten

  Het idee van de Recovery Design is niet nieuw. Het is ontstaan ​​met de Anonieme Alcoholisten en de twaalf maatregelen voor herstel en werd aanvankelijk stevig geleid in de christelijke godsdienst. Het toepassingsgebied werd later uitgebreid tot andere geloven en die mensen zonder geloof helemaal bevatten. Het wordt ook gebruikt om andere verslavingen dit soort als gokken en recreatieve drug krijgen.

  Voor Alcoholisten Nameless, de centrale plaats van ‘God’ werd veranderd in ‘een hogere macht’ om de toepassing ervan uit te breiden in een multi- culturele moderne samenleving. De huidige restauratie Goederen zoals toegepast op geestelijk welzijn erkent het belang van spiritualiteit in het herstel en moedigt die op de weg naar herstel te controleren of hun spiritualiteit.

  Samenvatting

  Duidelijk niet iedereen zal in staat zijn te omarmen dit uitstekend en er is geen intentie om een ​​individu onder druk te houden aan dit model.

  Voor al die uitgerust en enthousiast om de uitdaging aan te gaan, toch is er de hoop vergemakkelijken echte verandering in hun eigen leven en worden gemachtigd om het beheer te nemen van hun bezit lot.

  Het herstel ontwerp wijzigingen van de individuele / beoefenaar aansluiting waardoor de persoon in het midden, het beheer van hun eigen herstel en de artsen om te zetten in veel meer facilitators.

  Het ontwerp is op dit moment resterende aangenomen in veel landen zoals de Verenigde Staten van Amerika en Europa simpelweg omdat het wordt aanvaard dat de klassieke psychische gezondheid behandeling plannen zijn niet altijd bijzonder welvarend geweest.

  Voetnoot

  U kunt misschien verbazen wat me ertoe deze te genereren. Heel goed een andere persoon die dicht bij me werd geïdentificeerd met een bipolaire kwaal wat een lange tijd terug en haar geleidelijk herstel ongelooflijk veel volgde dit artikel.

  Ze ging blijft een intramurale op een psychiatrische afdeling om terug te keren naar College en draaien in een algehele medische behandeling ervaren, gespecialiseerd in psychologisch welzijn. Ze is nu werk doet ongelooflijk goed bij het verschuiven van het leven van mensen met psychische gezondheidsproblemen en is een winnaar van de restauratie model.

  Ze heeft nog steeds de analyse, maar voor het grootste deel van de tijd in staat is om haar te beheren kwaal en de focus op het stimuleren van anderen op de dezelfde tijd.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.