Goedkope zorg Act variabelen in verminderde algehele gezondheidszorg lading uitbreiding vergoeding

Een rapport van de Raad Wit Bezit van Economische Adviseurs (CEA) op woensdag wees erop dat in aanvulling op de financiële en de algehele gezondheid beloningen dankzij de Economische Care Act (ACA), de regeling is ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor een belangrijke vermindering van in de groei prijs van wellness zorg kosten en een lager in de algehele medische behandeling besteden door betalers.

Welzijn verwerkingslonen ontwikkeling is op zijn minst dure in ongeveer vijftig verschillende jaren en wellness zorguitgaven door betalers is op zijn goedkoopst in bijna 50 jaren. Daarnaast is gezondheid en fitness zorg beschietingen uit te verminderen in alle drie de grote betalers: verzekeringen niet-openbare, Medicare en Medicaid. Gemeenschappelijke gezondheidszorg investeren ontwikkeling heeft versterkt slechts 1,3 pct per jaar sinds 2010 en het gemiddelde welzijn behandeling verkoopprijs vooruitgang heeft verheven door slechts een procent per kalenderjaar boven de vergelijkbare interval.

‘Trends in Welzijn Zorg Expense Advancement en de rol van de Economische Care Act ‘wees in het bijzonder op dat de verminderde vooruitgang vergoeding is niet alleen omwille van de uitstekende economische neergang en de aanhoudend zwakke herstel. De aanhoudende lagere prijzen in persoonlijke kosten verzekering en de afname van groei in Medicare prijzen wijzen vrij om ”structurele’ wijzigingen in de Verenigde Staten welzijn zorgsysteem, een conclusie gestage met een flinke menselijk lichaam van de moderne onderzoeken’, zoals gezegd door de rapport.

Bijgevolg veel ACA, ook erkend informeel als Obamacare, heeft opgeslagen welzijn behandeling vergoedingen afgenomen door middel van bepalingen in de wetgeving die hoge betalingen stoepranden tot niet-openbare verzekeraars en gezondheid gerelateerde providers. Vanwege het feit dat de ACA moedigt hoge goede kwaliteit behandeling van leveranciers als alternatief dan zich te concentreren op kwantiteit-voornamelijk gebaseerd behandeling is de wetgeving ook afgenomen zorginstelling overname premies.

In het verslag wordt opgemerkt dat ‘spillover resultaten’ van de ACA indruk op Medicare kostenreductie hebben welzijn zorg prijs expansie te verminderen met 0,5% per kalenderjaar gezien het feit dat 2010.

Deze persoonlijke besparingen zullen het hele financiële systeem een ​​positieve invloed hebben. Het rapport haalde Congres bestedingsplan Zaken (CBO) feiten die concluderen dat de ACA zal het tekort te verminderen met $ 100.000.000.000 meer dan de up komende 10 een lange tijd en nog een andere 83000000000 $ in de komende 10 jaar.

‘Naar boven het lange werken, tragere vooruitgang in de algehele gezondheid uitbetalen vertaalt zich specifiek tot grotere lonen en woning criteria,’ aldus het rapport opgemerkt.

CEA voorzitter Jason Furman schreef in een Witte Huis blog site bespreken de resultaten van het rapport,

‘1 van de ACA kritische doelen was het uitroeien van aanzienlijke inefficiënties in de Verenigde Staten wellness zorgproces dat de vergoedingen te verhogen en compromis kwaliteit van de zorg van patiënten. Recente kennis aanwezig die de gezondheid en fitness behandeling besteden en prijsklassen breiden op hun langzaamste premies in vele jaren blijkt dat een of ander ding heeft aangepast voor de veel beter. Wanneer deze duidelijke vertraging waarschijnlijk heeft veel zal veroorzaken, en deze triggers zijn toch niet volledig begrepen, de direct beschikbare bewijs suggereert dat de ACA is bij te dragen aan deze eigenschappen, en, wat meer is, is het dienen om verbeteringen aan te brengen om de kwaliteit van de zorg voor cliënten. ‘

In

Ondanks de wet gunstige invloed op de financiële toestand en het leven van honderden miljoenen Amerikanen in de hele regio, Republikeinen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de Amerikaanse Senaat in hun maakt een poging om de Redelijk geprijsd Treatment Act in te trekken, het forceren van een federale overheid shutdown in oktober met een hebben voortgezet meer uitvoerbaar GOP sluiting van de Amerikaanse regering van bestuur op zijn manier in januari 2014.

Category: Gezond eten

Comments are closed.