Gordelroos Vaccin Tips voor de algehele gezondheid behandeling Personeel

Gordelroos is een ziekte die vaak voorziet in de verzwakte immuniteit bevolking en is erkend extra heersen in meer volwassen mannen en vrouwen. In werkelijkheid, de Centra voor de kwaal Management (CDC) verhalen die de gordelroos virus vindt meestal plaats in de meeste lijders vijftig jaar en meer volwassen. Het is een virus dat kan leiden tot een doorbraak in iedereen die heeft ervaren Waterpokken en breakouts kan herhaaldelijk gebeuren. Het virus kan worden overgedragen bepaalde persoon tot persoon door druppeltjes in de lucht of door het aanraken van de vloeistof die druipt van de blaren. Het virus kan een incubatie de twee tot een paar maanden. Zodra de breakout optreedt kan langs een paar dagen tot enkele weken. De pijn en irritatie van het virus kan ook gedurende een korte periode of kan ook eerder voor een aantal maanden.

De gordelroos vaccin, erkend als Zostavax, wordt gebruik gemaakt van in volwassenen zestig jaar en ouder om een ​​uitbraak te voorkomen. Het vaccin zelf is gemaakt van een verzwakte vorm van het virus Waterpokken en het moment gepresenteerd kan krachtig zijn tot zes jaren. Het wordt niet gebruikt als behandeling voor een bepaalde persoon die heeft nu een gordelroos uitbraak. De lading van het vaccin wordt gedekt door de meeste persoonlijke verzekering organisaties en Medicare. De web-site voor de CDC ervaart dat het vaccin is gebruik gemaakt van op ongeveer twintig, 000 mensen in de VS en wordt verondersteld veilig te zijn.

personeel

Gezondheidszorg die niet hebben gehad Waterpokken misschien een verhoogd kans op het krijgen van het virus. Alle gezondheidszorg leveranciers die de klus te klaren met patiënten die krijgen immuungecompromiteerde (deze als de meeste kankers particulieren) of ouderen moet het vaccin toegediend krijgen tot vermindering van het goed te doen verspreiden van de aandoening om hen zelf of met sommige anderen dat ze de zorg voor. Medewerkers in de gezondheidszorg doet het werk met een gordelroos patiënt moet waarborgen van dit soort als jassen, handschoenen en speciale maskers. Het vaccin kan ook worden aangeboden aan werknemers in de gezondheidszorg die een verhoogd mogelijkheid zelf en het wordt aangeraden voor die personen van zestig jaar en eerder genoemde. Toch medewerkers moeten over praten met een huisarts voorafgaand aan het krijgen van het vaccin. Het vaccin wordt niet aangemoedigd voor meisjes die zwanger zijn of voor mensen met HIV, een gecompromitteerd immuunsysteem proces, of iedereen die allergische reacties op andere vaccins hebben gehad.

zijn

Als je dat doet gaan gordelroos u moet uw leidinggevende melden meteen. Omdat gordelroos wordt beschouwd als een besmettelijke ziekte een aantal professionele medische voorzieningen konden niet toestaan ​​dat hun personeel in de gezondheidszorg uit te voeren totdat uiteindelijk de laesies droog en korst meer dan en / of tot een huisarts keurt een terugkeer naar de klus te klaren. Op dit punt de gezondheidszorg medewerker niet beschouwd als besmettelijk vele anderen.

Category: Supplementen

Comments are closed.