Gordon Trent Austin onderzoekt hoe naar Solid Tooth Maintain

Gordon Trent Austin merkt op dat tandbederf is niet alleen om genetische aanleg. Het hangt ook af van manier van leven en ziektekiemen publiciteit. Het verkrijgen van een holte of twee is niet de finish van de omgeving, dat wel. Er is echter hoop en een grote hoeveelheid die je kunt doen om je tanden te versterken.

Micro organisme om verval door ze te bedekken in een laag algemeen beschouwd als plaque bloot uw email. Wanneer plaque wordt achtergelaten in spreken om met het glazuur gedurende langere tijd kan de eerste laag van glazuur en soms zelfs eroderen (in intense situaties) het dentine onder het glazuur.

Het heeft de neiging om het gevoel te maken, dus borstelen minimaal tweemaal daags zodat deze laag van plaque snel en makkelijk verwijderd kan worden. Als resterende voor langere intervallen van tijd, kan plaque verharden tot tandsteen en groeien geleidelijk extra moeilijk uit te roeien zijn. Gordon Trent Austin ook factoren erop dat flossen is van cruciaal belang om zich te ontdoen van de plaque te ontwikkelen-up tussen de tanden.

suggesties Gordon Trent Austin’s op het houden van uw tanden krachtige en voedzame

Volgens de American Dental Association, de belangrijkste redenen waarom mensen vandaag de dag hebben gom ziekte en tandbederf zijn: het roken van sigaretten of pruimtabak onvoldoende mondhygiëne en het gebruik van medicijnen die de absorptie van calcium te blokkeren. Als je op dit moment hebt geëlimineerd het gebruik van tabak, hebben een typische orale hygiëne routine, en niet-calcium vertragende medicatie niet verwerven, je bent op de juiste bijhouden van. Toch zijn er nog enkele meer stappen die u kunt verwerven om krachtige tanden te maken.

Preserve gezond tandvlees

Het maakt perceptie dat als je wilt stevige tanden je eigenlijk moet gezond tandvlees te behouden. Als u bloedend tandvlees, een afspraak maken om uw tandarts te zien als de irritatie van het tandvlees ziekte kan actief te krijgen om je hele lichaam als gevolg van uw bloedstroom en leiden tot andere gezondheidsproblemen en fitness complicaties.

Gordon Trent Austin heeft ook aangemoedigd dat er een aantal voedingsmiddelen en voedingssupplementen erkend voor het helpen van uw tandvlees gezond te houden. Het kan waard uw hoewel zich te calciumsupplementen verrijkt met vitamine D (omdat deze vitamine helpt bij de absorptie van calcium) zijn. Een volwassene moet worden met onder 600-800 Global Models (IE) van calcium per dag

Als je toevallig niet hebben veel daglicht -. Een bron van vitamine D – u kunt gebruik maken van deze essentiële vitamine door invoering van maaltijden, zoals eidooiers, melk en vette vis in uw dieet plan. Vitamine C is ook goed voor gezond tandvlees. Kiwi’s, citrusvruchten en groene eco-vriendelijke greens zijn grote middelen van vitamine C. Gordon Trent Austin stemt ermee in dat wellness tandvlees zijn beste ankers voor sterke tanden.

Kijk naar wat je probeert te eten om behoud krachtige tanden

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die bijdragen aan zorg glazuur. Aan de andere kant kunnen sommige zetmeelrijke voedingsmiddelen en frisdrank ruïneren het goed te doen de taak die u plaatst in uw gezond-glazuur regime. Zure voedingsmiddelen kunnen het glazuur gekwetst en zetmeelhoudende voedingsmiddel kan misschien veranderen in suiker bij blootstelling aan speeksel meer dan tijd. Veel mensen kauwgom kauwen na het voeden op, maar als uw tandvlees bestaat uit hoge doses aspartaam ​​(die een aantal van de best beoordeelde merken doen) je toevallig op het voeden van extra schadelijke kunstmatige suiker in je tandvlees en glazuur dan nodig.

kaas, anderzijds, bijzondere uitdaging kazen, neutraliseren ziektekiemen. Milieuvriendelijk thee heeft een hoge concentratie van fluoride, dus het bezit van een kopje onervaren thee na de maaltijd kan een uitstekende praktijk te kweken misschien zijn. Voedingsmiddelen rijk aan fosfor, zoals vlees, vis en eieren zijn ook goede toevoegingen aan uw dieet programma voor het behoud van sterke tanden. Gordon Trent Austin beveelt ook het verkrijgen van een banaan net na het ontbijt, want deze vrucht is belangrijk in magnesium die waardevol is voor robuuste, gezonde email.

Een aantal kleine aanpassingen in wat je in te nemen en als je ze kunt gaan

een uitgebreide manier naar het produceren en onderhouden van stevige tanden.

De tandarts is meestal een goede

Uw tandarts is het om te beginnen met de haven te verbinden met als het aankomt om de zorg voor uw tanden en proberen om ze stevig te houden. Als je typische tandheelkundige onderzoeken-ups, zal uw tandarts gesproken wordt over de aanvankelijk aanwijzingen van tandbederf of gom conditie. Vergeet niet dat soort holtes onder het glazuur en kan een uitdaging voor u om ter plaatse totdat uiteindelijk het te laat is.

Zoals we hebben ontdekt, ziektekiemen te nemen aan de suikers en zetmeel in koolhydraten die nog in je mond in de tijd. Dus de duidelijke manier om een ​​aantal van deze die plaatsvindt te stoppen is om poetsen en flossen op een regelmatige basis. Gordon Trent Austin herhaalt dat als we gebruik tandheelkundige producten gemaakt van fluoride, een bezoek brengen aan onze tandarts consequent, eet een mooi-goed uitgebalanceerd dieet programma, kijk op wat we eten en maken bescheiden veranderingen in onze levensstijl, we veel te kunnen hebben krachtige, evenwichtige tanden, die een leven lang kan duren.

Category: Supplementen

Comments are closed.