Great White Shark Teeth Feiten

Haaien hebben de sterkste kaken op aarde en de uitstekende witte is de belangrijkste van allemaal. Elke soort van haai heeft een divers gevormde glazuur, die worden gekenmerkt door hun dieet programma. De uitstekende witte haai is een carnivoor en wordt gekenmerkt door scherpe, puntige tanden. De enige andere dieren erkend als een grote witte haai aanvallen zijn andere goede blanken, potvissen en orka’s.

Zoals alle haaien, de goede witte heeft kaken die een van een soort van andere dieren, omdat zowel de bovenste en onderste kaken bewegen. Een prachtige witte haai zal zijn prooi, mishandeling hinderlaag door te bijten met de onderkaak en dan zijn hogere kaak. Hij schudt zijn hoofd weer en weer afscheuren van een enorm stuk vlees en slikken het gat.

Een grote witte haai, net als alle haaien, kan mogelijk tot 3.000 glazuur 1 keer met vijf rijen tanden op een gegeven moment. De ingang set van glazuur is de belangrijkste en doet het grootste deel van de bijtende. Zoals alle haaien, zou de goede witte haai groeien en extra dan twintig, 000 emaille in de levensduur te gebruiken. In frequent met alle haaien, de uitstekende witte zal nooit uit emaille lopen vooral omdat als een enkele vergoten wordt, een verdere draait vooruit van een spoel-achtige tanden reservoir van backup tand in de kaak en draait naar voren om over te schakelen van de 1 jaar oud.

De uitstekende witte haai heeft rijen tanden achter de belangrijkste soorten. De tanden zijn niet gehecht aan de kaak en zijn intrekbaar, als de klauw van een kat, die zich in het gebied wanneer de kaak wordt geopend. De fantastische witte haaien tand draaien om hun eigen as, verschuiven naar buiten wanneer de kaak wordt geopend en naar binnen wanneer de kaak wordt gesloten. Tand De uitstekende witte haai zijn verbonden met stam en senor-sensing zenuwcellen, die hun tanden aanzienlijk tactiele gevoeligheid geven.

Het goede witte haai voedt zich met compacte vis, andere haaien, schildpadden, dolfijnen en vinpotigen dit soort als zeehonden en zeeleeuwen. In een hap, kan een uitstekende witte overwegen in maximaal £ 30 van vlees, verslinden een totaal van ongeveer enkele honderden kilo’s vlees voor zowat elke voeding. Hoewel de grote witte heeft een superieur stofwisseling en heeft de vaardigheid om een ​​lichaamstemperatuur van all-around 14 levels beheren Celsius (zevenenvijftig levels Fahrenheit), kan het gaan maanden met uit te hoeven.

De massieve, scherp en diverse glazuur van de grote witte haai hulp hulp haar kritische rol als oceaan conciërge. De haai voedt zich met vele zeedieren, zoals de gewonden, zieken en zieke. Door het uitvoeren van dit, de haai ruimt de zee als het smakt zijn weg samen oppervlak van de oceaan tot een diepte van een, 280 meter diep, of 4, tweehonderd tenen.

De uitstekende witte haai is een van de 400 soorten haaien nu afgeschermd in Zuid-Afrika, Californië, Zuid-Australië en Tasmanië.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.