Griekse yoghurt glycemische index: Verminderde GI-dieet regime voor Fat Decline

Een gemakkelijke tutorial om gebruik te maken van yoghurt om te helpen met het lichaamsgewicht verval, zoals informatie over de betekenis van de glycemische index bij gewichtsbeheersing. Kleine glycemische levensmiddel dit soort van als yoghurt bijdragen aan veilig bloedsuiker . Betrouwbaar, gespannen Griekse yoghurt is bijzonder nuttig bij het minimaliseren van de honger en ondersteunen gezond pond daling .

Stable succes bloedsuikerspiegel in veel minder voedingsmiddelen hunkeren, het creëren van het veel gemakkelijker om gewicht te verliezen. Eenvoudige yoghurt levert een voedzame snack met een zeer lage glycemische index om uw drang naar voedsel te voldoen en ondersteuning van uw pond verlies inspanningen op het observeren behouden. Strategieën op ongecompliceerde aanpak yoghurt in uw dieet, en yoghurt beloningen inhouden voor pond reductie.

yoghurt

Plain yoghurt is een gezond, laag-glycemische voedingsmiddel dat kan helpen blijven om uw bloedsuiker te beveiligen. Proberen om je bloedsuikerspiegel in een gezond aanbod te houden ondersteunt mentale concentratie en fysieke welzijn, en stoepranden uw drang naar voedsel. Belangrijke GI voedingsmiddelen, deze verwerkte voedingsmiddelen, leiden tot een snelle stijging van de bloedsuikerspiegel door een crash wanneer uw bloedsuikerspiegel daalt aangenomen. Dit patroon kan leiden tot overeten en gewichtstoename.

glycemische index

De glycemische index rangschikt koolhydraten eten gericht op de uitkomst op bloedglucose, volgens de American Diabetes affiliatie. Levensmiddel dat rangschikken op vijftig of onder rekenen als verminderde glycemische. De glycemische index rangschikt voedingsmiddelen ten opzichte van glucose gelederen glucose als 100. Eenvoudige yoghurt heeft een lage glycemische index.

Het verzorgen van uw bloedsuiker door te werken met de glycemische index zorgt voor een gezonde techniek voor mensen vandaag met diabetes, hypoglycemie en iedereen die wil om te gaan met hun lichaamsgewicht en honger.

De glycemische index kan u guidebook om veel gezonder voedsel opties maken ter ondersteuning beschermen door jezelf van voortdurende ziekten. Een dieet programma groot in superieure GI bewerkte voedingsmiddelen van dit soort als snoep en wit brood plaatst u in een betere mogelijkheid voor het metabool syndroom, aanzienlijke bloeddruk, hart ziekte, soort-2 diabetes en sommige vormen van kanker, het Harvard College van Community Health zegt .

glycemische index Dieet plan Grenzen

 • De glycemische index is niet van plan om informatie en feiten over de gevolgen van het bedrag aan te bieden koolhydraat voedsel items op uw bloedsuikerspiegel. Nog een andere aangeduid als ‘glycemische lading’ procedure, levert een juiste beoordeling. Hebben om aandacht te besteden aan deel dimensionering is een essentieel voor het beheer van de bloedglucose en uw lichaamsgewicht, volgens de American Diabetes Association. De koolhydraten in yoghurt blijken uit lactose, een op een natuurlijke manier voorkomende suiker in melk. Sommige oudere mensen hebben probleem verteren lactose.
 • De glycemische index behandelt geen maaltijden samenstelling of topkwaliteit. Een chocoladereep kan misschien een verminderde GI dan havermout, dus het is essentieel om uw oordeel te gebruiken om voedzaam voedsel selecties te maken.
 • Yoghurt voor Fat Vermindering Ideeën

  Simple yoghurt presenteert het voordeel van steeds volledig vrij van suiker, kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen en andere additieven wijdverspreide om veel zaken yoghurt. Yoghurt is opgebouwd uit calcium en nuttige bacteriën.

  Basic yoghurt heeft een glycemische index van veertien, volgens de Very Low-Carb Resource internet site. Ter vergelijking, verminderd-overtollig vet yoghurt met fruit heeft een gemiddelde GI van 27.

  De extra vetgehalte van eenvoudige yoghurt varieert, variërend van niet-vette volle melk yoghurt. Het is echt belangrijk om verzadigd extra vet te beperken tot uw dreiging van coronaire hartkwaal te minimaliseren. De Verenigde Staten afdeling van Landbouw 2010 Dietary Pointers suggereren beperken verzadigd overtollig vet aan onder tien procent van uw totale calorieën, met een streefcijfer van hakken verzadigde vetten tot zeven pc

  Voorlopige gegevens wijzen met een lagere glycemische voedsel van plan bevordert gewicht daling.

  2011 Overgewicht Korting met Yoghurt bijwerken

  Ik heb verbrand £ 32. gezien het feit dat in december vorig jaar. Ik verheug me in yoghurt in een vroege ochtend smoothie, als snack met bessen of bevroren als vervanging bevroren dessert. Ik bevriezen basic of zuiver natuurlijke vruchten yoghurt zonder suiker. De meeste bevroren yoghurt zijn totaal van suiker en andere componenten ik de voorkeur te sturen duidelijk van.

  Gedeeltelijk ontdooien de yoghurt en serveren het met dim kersen, bosbessen of biologische aardbeien voldoet aan mijn zoet, met gezonde probiotica, calcium, antioxidanten en vitaminen. Zet samen met frequente oefening en een hele-voedsel dieet programma, yoghurt levert een aanpasbaar voedsel om een ​​lagere glycemische voedsel plan veel meer voldoening. Geselecteerde zuivelfabrieken geven lactose-helemaal gratis yoghurt en kefir. Lactose is een biologische suiker in zuivelproducten merchandise – het verhoogt de glycemische index van het levensmiddel en sommige volwassenen hebben problemen verteren lactose

  september 2012 update

  . Ik ben binnen een paar kilo van mijn bedoeling gewicht. Ik kreeg een paar pond. tijdens stresserende freelancen tegenslagen en was in staat om het overtollige gewicht te laten vallen in slechts een paar maanden met een verbeterde voeding en sporten.

  Griekse yoghurt overgaat tot een hoofdvoedsel spul. Het is echt een vrij goedkope bron van hoogwaardige eiwitten. Voor bergsport en tenting reizen, Ik handhaaf Griekse yoghurt in mijn koeler met blok ijs. Dit is een prachtige manier om inkomen te sparen en consumeren gezond voor de duur van de snelweg bezoeken. Het overtollig vet van zeer laag-vet en zelfs totale melk Griekse yoghurt kan deel uitmaken van een voedzaam eten plan te zijn, bood je niet op een beperkt eten plan voor de gezondheid-gerelateerde redenen.

  Een verstandige bedrag van vet in de voeding helpt om je voller voor een langere periode te behouden en vertraagt ​​de snelheid van het metabolisme van suikers, dit soort als melk suiker en fruit, zodat je blijft hele uitgebreide en nooit de bloedsuiker crashes die kunnen leiden tot etenswaren hunkeren en overeten.

  Krachtige training bustes spanning en maakt het mogelijk om verder te gezondere voeding op te houden op bijhouden van. Ik wil jullie allemaal een veel gezondere kalenderjaar. Begin met 1 of twee bescheiden verbeteringen, en u kunt uw volledige leven veranderen. Ik ben aanzienlijk veel energieker en echt het gevoel verbeterde over mezelf met een 33 taille dan ik deed toen ik droeg een 38.

  Begin dit moment en te behouden observeren van wat je eet en hoe veel je werkt uit. In een paar keer, zal je jurken losser voelen, zelfs als de nummers op de schaal die nooit gaan juist weg. Aanhouden, en je kunt het doen!

  januari 2013 bijwerken

  Een ander yoghurt voordeel is een goede spijsvertering. Een populaire probleem wordt opgeblazen gevoel, die kan je zoeken en kom naar nog grotere, in het bijzonder voelen in de buik. Pasta en andere maaltijden ontworpen met witte bloem kan bevorderen opgeblazen gevoel. Wanneer u yoghurt consequent verbruikt en snijd uit geraffineerde koolhydraten zoals verwerkte granen en suiker, kunt u versteld staan ​​hoe significant beter je outfits in goede vorm en dat je groeit om kosteloos van een opgeblazen gevoel zijn. Mijn buik aangebracht onmiddellijk na bepaalde maaltijden op te blazen als een zee bal – Ik zal niet voorbij laten gaan dat helemaal niet. Zoals altijd, raadpleeg dan uw medische professional over eventuele wellness problemen.

  Category: Dieten

  Comments are closed.