Grondig reinigen Newborn Enamel – eenvoudige strategieën voor ouders

Voor een vader of moeder, kan het lijken alsof er voortdurend zo veel te doen. Verbeteren van de pasgeborene, voeden de peuter, burp de pasgeborene. . . borstel baby tand (of het tandvlees). Zeker, dat is juist, een nieuw advies van de American Academy of Pediatric Tandartsen zegt mama en papa moeten de tanden en het tandvlees van hun baby borstel dag-tot-dag. Dan all-around hun aanvankelijk verjaardag, of elke keer dat uw kleintje zal hun eerste tand te krijgen, is het tijd om een ​​beetje te verwerven voor hun 1 tandarts een kijkje nemen op zijn.

Zoals elk van uw baby’s primeurs, je wilt hun allereerste tandarts een kijkje nemen op een constructieve ontmoeting. Het bezit van uw jongen of meisje check out een pediatrische tandarts kan make hulp van de baby om te beginnen met tandarts bezoek aangenaam, als alternatief van angstaanjagend. Hoewel alle tandartsen gecoacht om de behandeling voor een cliënt van elke leeftijd, het nemen van uw kind naar een kids tandarts heeft een aantal profs. Een kids tandarts kantooromgeving is ontwikkeld om betovering kleintjes. Pediatrische tandartsen willen vertrouwen baby’s te maken en jongeren komen om superieur voelen als ze stoppen door.

een pediatrische tandarts verzorgt exclusieve zorg voor baby’s en Jongeren

Kleintje emaille zijn bedoeld om te worden misplaatst, maar dat betekent niet complicaties met melktanden suggereren zal geen invloed op de langdurige glazuur. Zal je kleintje hun langdurige tanden te behouden voor de ontspanning van hun leven. Een pediatrische tandarts controleert uw kind glazuur als ze zich ontwikkelen. Dit is belangrijk omdat onze tanden invloed hoe we bespreken, nemen en zelfs glimlachen.

Als er een kleintje heeft een holte, zijn ze meestal echt het gevoel pijn veel sneller en de holte kan lijken lijken uit het niets. Vanwege de compacte meting van tand en wortel van een kind, verval vermenigvuldigt snel en de zenuw raakt veel sneller dan met een volwassene beïnvloed. Een kleintjes tandarts plaatst moeilijkheden vlak voordat het begint of vordert veel te ver.

Pediatric tandartsen leveren ook advies aan moeder en vader. Het kan een uitdaging zijn om te weten wanneer uw peuter moet stoppen nuttigen van een fles of geen langdurig gebruik van een fopspeen. U kunt ook leren over voeding en hoe om te kiezen voor voedingsmiddelen die helpen uw kind bouwen stevige tanden en stop holtes. Een licentie pediatrische tandarts is extra ervaren om behandeling voor uw kind of een tand van het kind dan een standaard tandarts te wijten aan de exclusieve opleiding die ze krijgen.

Ideeën voor Cleansing Pasgeboren tandvlees en Enamel

Uiteindelijk is het tijd om te beginnen met de zorg voor uw kind de tand is bij levering. In principe tandvlees van uw baby te wrijven met een vochtig washandje op bad tijd. Als je baby groeit en begint te betrouwbare maaltijden te consumeren, zal je iets wil gebruiken om zich te ontdoen van bacteriën die kunnen leiden tot gaatjes. Elke etenswaren of dranken, met uitzondering van water, kunnen micro-organismen leiden vast te stellen op. Indien nog op de tanden, deze micro-organismen veroorzaakt bederf te beginnen.

Baby’s en peuters moet niet producten op basis van fluoride te gebruiken. Toch zijn er oplossingen die effectief werken om tandplak en micro-organisme van zuigeling tand veilig weg te nemen.

 • Specifieke antibacteriële tand doekjes zijn makkelijk te gebruiken. Een bepaald merk geïdentificeerd als Tooth Tissues, werd eigenlijk gemaakt door tandartsen. Deze zachte, wegwerpdoekjes veeg glazuur schoon en micro-organismen die kunnen leiden tot gaatjes te voorkomen.
 • Gebruik een zachte, buigzame tandenborstel voor een veiliger alternatief voor een typische tandenborstel. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser worden geplaatst om ze te behouden kiem-zonder kosten. Het gaat niet kietelen als een standaard tandenborstel, en de flexibele deal met helpt het minder ingewikkeld voor moeder en vader veel te.
 • Voor nog een optie, koop een vingertop tandenborstel. Moeder en vader kan dit systeem moeiteloos plek op hun vinger en wrijf het heel gemakkelijk meer dan glazuur van een baby. De getextureerde vloer laat afwrijven plaque off tandvlees en tanden.
 • Geniet van de voordelen van Het vestigen Zeer goede Habits Vroege

  Je begint om te zorgen voor glazuur van uw baby te overwegen op een vroege leeftijd beschikt over veel informatie voor moeder en vader. Door te beginnen om gewoon te zorgen voor uw kind glazuur als ze jeugdig, inboezemen je goede gewoonten op jonge leeftijd. Peuters aan de slag te gaan om hun sfeer dicht bij de leeftijd van drie of vier te behandelen. (Geliefde woord van een kind resulteert typisch in wezen: ‘Nee!’ All over deze leeftijd ook.) Als tand zorg en borstelen te ontwikkelen tot een gewoonte van te voren van deze tijd, moeders en vaders vaak worstelen aanzienlijk minder bij het helpen van hun kleine degenen ruimen hun email.

  Je kleintje krijgt als je ze naar de tandarts op jonge leeftijd, wanneer hun tanden zijn voedzaam. Dit laat hen zien het controleren van de tandarts als een constructieve factor. Wanneer een kind heeft naar de tandarts omdat van ongemak of een tandheelkundige problemen, ze groeien meestal te fearfult. Als uw kind hoeft te exclusieve procedure, het bekijken van een pediatrische tandarts kan ze komen veel meer op hun gemak voelen en veel minder bang.

  verzorging van het gebit van uw baby is 1 van de technieken die u uw kind helpen blijven voedzaam zijn. Als een vader of moeder, je bezighouden met een aanzienlijke baan in de ondersteuning van uw kleine slechts een zorg voor hun tanden. Op de dezelfde tijd, wilt u ook om bepaalde zorgen dat u hen in staat stellen uit te vinden hoe de behandeling voor hun tanden door hen zelf als ze meer volwassen. Lees gidsen over tand en tandheelkundige zorg met je kleintje om hen te helpen erachter te komen veel meer in staat. Of het testen van de veel speelgoed aangeboden om gezondere gewoontes te moedigen.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.