Groot eiwit, Superior Fiber Voedsel items voor voedzame hebben, Lichaamsgewicht Decline Eating plannen

janderson99-HubPages

Gewicht daling dieet programma’s meestal verbinden met voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en minimaal zijn in koolhydraten. Maar een flink aantal grote eiwitrijk voedsel van dit soort als vlees en gevogelte hebben nogal kleine vezels en kan constipatie veroorzaken. Ook de afwezigheid van de bulk die nodig is om honger en hun overtollig vet concentraties onderdrukken kunt invoegen energie. Hoewel verschillende voedingsmiddelen kan worden op ingesteld dat verschillende items die significant aan vezels en rijk zijn aan eiwitten, zoals vlees en groenten bevatten, kan dit deel metingen voor de maaltijden te verbeteren. Het is om die reden de moeite waard om individuele levensmiddel dat elke grote reeksen van vezels en eiwitten te kunnen opsporen.

Eiwit etenswaren calorie dichtheden hebben verminderd en neem een ​​langere tijd om te verteren en dus steunen om honger gevoelens uitstellen langere na een maaltijd. Eiwit is van vitaal belang bij het dieet voor het behoud van spiermassa massa.

Fiber is heel belangrijk voor de spijsvertering en het houden van regelmatige stoelgang. Er zijn twee categorieën van vezels: oplosbare en onoplosbare. Oplosbare vezels is waardevol bij het reguleren van bloedsuiker concentraties en het verminderen van cholesterol. Onoplosbare vezels helpt bij de vertering van maaltijden en kan het risico van darmkanker en constipatie te verminderen.

Na levensmiddel rijk aan vitaminen kan elke alle positieve aspecten verstoken van veel minder calorieën gegeten bieden. De hoeveelheid voorgesteld eiwitten en vezels verschilt met de leeftijd, geslacht, lichaamsgewicht en activiteitenniveau.

Hoe Substantieel Voedingsvezels wordt geadviseerd?

De meeste mensen in De Verenigde Staten krijgen slechts ongeveer vijftien gram vezels per werkdag in hun dieet, dat is slechts ongeveer 20-fifty% van hetgeen wordt voorgesteld.

Vrouwen onder 50 jaar oud zijn en tienermeisjes hebben ongeveer vijfentwintig gram vezel zowat elke dag.

Jongens onder vijftig een aantal jaren oud en tienerjongens moeten ongeveer dertig-38 gram voedingsvezels per dag.

soorten vezels

Oplosbare vezels – is ontdekt in verschillende granen en groenten: wortelen, selderij, komkommer, psyllium, bosbessen, gedroogde erwten, bonen, lijnzaad, noten, aardbeien, haverzemelen, peren, sinaasappels, appels, linzen, haver ontbijtgranen en havermout.

Oplosbare vezels kan worden vastgesteld beschadigd door de lichaamsbouw, maar echt geleidelijk en wanneer de huidige het vertraagt ​​de vertering van andere voedingsmiddelen.

Oplosbare vezels trekt ook h2o, zwelt en sorteren een gel produceert een gevoel van volheid in de buik, waardoor gewichtsverlies.

De gel bindt een verscheidenheid van voedingsmiddelen dingen en hard aan te pakken koopwaar deze cholesterol, suikers en vet en draagt ​​ze via het spijsverteringskanaal.

Onoplosbare vezels niet toe te voegen aan de vorming van deze gels. Dit vertraagt ​​de snelheid waarmee de buik leegt ook invloed op de bloedsuikerspiegel en stopt de pieken die insuline graden en honger beïnvloeden.

Oplosbare vezels kunnen ook helpen blokkeren en vertragen de opname van voedings-cholesterol.

Als de vezel de dikke darm de micro-organismen er afbraak (fermenteren) enkele van de oplosbare vezels voor kracht bereikt. Onoplosbare vezels zijn beduidend minder vergistbare dan de oplosbare

Onoplosbare vezels – wordt de bestaande in een enorme variëren van volledige granen en groenten :. knolgewas skins , fruit, druiven, rozijnen, afm bladgroenten, milieuvriendelijke bonen, komkommers, wortelen, tomaten, uien, kool, broccoli, selderij, courgette, bulgur, bruine rijst, couscous, gerst, noten, zaden, maïs zemelen, tarwezemelen totale granen en volkoren.

Onoplosbare vezels, niet zal oplossen in H2O en slechts gedeeltelijk verteerd door het gehele lichaam en dus gaan ze via de darm vrij intact.

Ze denk toch leveren bulk en ondersteunen tempo de beweging van voedsel spullen en afval door middel van uw darm en houd uw darmen voedzaam en vermijd toxische verbindingen die samen met de trage passage van maaltijden.

Onoplosbare vezels geeft ook een laxerende invloed dienen te beschermen tegen constipatie.

Welk type Fiber is Very best

De oplossing is dat je niet hoeft te zorgen over te krijgen als de meeste voedingsmiddelen bevatten de twee soorten. Een regelmatige eten plan omvat vijfentwintig: 75 verhouding van oplosbare tot onoplosbare vezels

Levensmiddelen dit soort als haver, psyllium, een verscheidenheid van zemelen en lijnzaad zijn rijk worden door twee onoplosbare en oplosbare Fibe.. De meeste mensen die eten ten minste vier tot vijf porties groenten en verfrissende fruit, zo effectief 5-7 porties van totale graan koopwaar voor elke dag zal voldoen aan de aanbevelingen vezel.

Het bureau omgekeerde vertoont de maaltijden die hebben de meeste voedingsvezels voor een honderd gram portie.

Hoe Aanzienlijk eiwit heb je nodig?

De hoeveelheid eiwit geadviseerd als een van dag tot dag toelage varieert met geslacht, leeftijd, lichaamsbouw massa en som van lichaamsbeweging. Mensen op plannen van het gewichtsverlies moet echt eten teveel eiwit om te helpen het verlies van spiermassa te voorkomen.

Voedingsmiddelen die rijk is Even eiwitten en vezels

In onderstaande tabel staan ​​de voedingsmiddelen die zijn maximum in de twee vezels en eiwitten in tal van teams:

vezels en eiwitten in Volledig klaar om te consumeren Granen

Sommige verwerkte ontbijtgranen enigszins hoge hoeveelheden vezels en eiwitten, maar sommige zijn ook rijk aan koolhydraten en extra suiker en zout. Kellogs Allbran ter illustratie heeft elf g eiwit en vijftig g vezels in 100g. Helemaal klaar om zemelen te eten heeft 9 gram eiwit en 18 gram vezels per 100 gram. De meeste van de andere granen een matige bereik van eiwit en weinig vezels.

vezels en eiwitten in zaden, bonen, erwten, noten en linzen

De zuivere levensmiddel met de maximale mengsel van vezels en eiwitten zijn roze linzen (10 g vezels, 30 g eiwit per 100g) en lijnzaad (achttien g eiwit en 27 g vezels)

Beans zijn ook welvarend in elk vezels en eiwitten met een gemeenschappelijke iemand kopje portie bonen conatining ongeveer 16 g eiwit 7 g voedingsvezels. Bonen zijn geschikt doordat ze beide even oplosbare en onoplosbare vezels. De vezels in linzen is grotendeels onoplosbaar.

Peas zijn nog een prachtige bron van vezels en eiwitten, maar ze hebben ook relatief aanzienlijke calorieën. Een typisch slechts een kopje erwten levert ongeveer 9 g van beide even vezels en eiwitten. Zoals linzen en bonen, erwten zijn niet een uitgebreide bron eiwit door zelf op je eigen en moeten andere eiwitbronnen moeten alle essentiële aminozuren te krijgen. Erwten zijn een welvarend levering van elk onoplosbare en oplosbare vezels.

vezels en eiwitten in Quinoa

Quinoa is het zaad van een lommerrijke, spinazie-achtige plant die werd gepromoot als een super maaltijden voor de reden dat van haar een heleboel welzijn positieve aspecten. Quinoa is een van de bijzondere plantaardige bronnen die de meeste essentiële aminozuren heeft en u een eiwitbron. Een een / 2 kopje gedroogde quinoa, dat zich uitbreidt tot een een / 2 kopjes wanneer gekookt levert 5 gram voedingsvezels en 11g van eiwit.

vezels en eiwitten in Brood en Treats

Deze voedingsmiddelen zijn de gemiddelde niveaus van vezels en eiwitten. Rogge crackers hebben 9 g eiwit en 23 g vezels voor elke 100g. Air-popped maïs heeft 13 gram eiwit en 14 gram vezels. Commerciële volkorenbrood heeft 16 gram eiwit en negen g vezels.

vezels en eiwitten in granen, pasta en meel

Ruwe tarwezemelen heeft 15 g of eiwit en tweeënveertig g vezel en Dim roggemeel is ook zeer welvarend in de twee met zestien gram eiwit en 24 gram vezels per 100g. Meel volkoren tarwe heeft een matige niveaus met 14 g eiwit en twaalf g vezels. Droge couscous heeft twaalf gram eiwit en 5 gram vezels en volkoren macaroni heeft 15 gram eiwit en acht g of vezels.

Category: Gezond eten

Comments are closed.