Groot-fat lagere carb ketogeen dieet zoals Atkins ideaal voor gewichtsvermindering, beweert medische professional

Een bijzonder van de meest vooraanstaande overgewicht experts uit de industrie van de natie, Dr Eric Westman hoofd van de hertog Lifestyle Drugs Clinic. In tegenstelling tot de het grootste deel van de medische professionals die pleiten voor kleine ongewenst vet dieet plannen die geraffineerde koolhydraten zoals granen bevatten, Dr Westman van mening dat het hebben van extra vet en minimale koolhydraten is de weg te gaan om pond verlies te verbeteren, hoewel het verminderen van het risico op gewichtsproblemen en diabetes. Hij is mede-ontwerper van de ‘Nieuwe Atkins voor een nieuw U: Het beste dieet plan voor afstoten vet en Emotion Verschrikkelijk ‘(klik voor details)

In een recent werk interview met CBN Informatie, Dr Westman. beschreef hoe groot eiwit, superieure overtollig vet, lagere carb ketogeen gewichtsverlies plannen werken.

Koolhydraten leveren kracht. Aan de andere kant, als je eet meer koolhydraten dan je hele lichaam nodig, al die extra koolhydraten om te zetten in overtollig systeem extra vet.

‘Ik ging naar het winkelcentrum, en er was een gentleman,’ hij geclaimd. ‘Ik berekende hij kon leven voor een jaar zonder eten op, droeg hij dicht bij zo veel extra energie We lijken op dat:.. Is vet, maar het is echt gewoon de macht toegevoegd’

Toch, door het verminderen van koolhydraten tot 20 gram per werkdag, Westman stelt dat je weg kan smelten dat vet opgeslagen, ook al is het stimuleren van gewichtsverlies.

koolhydraten op te nemen volledig granen en fruit. Bijvoorbeeld, een stukje van de volledige tarwebrood heeft twintig gram koolhydraten en een enkele banaan heeft 27.

‘Ik anders uit vruchten en groenten,’ Westman gedefinieerd. ‘Ik zal ze nooit nooit zeggen in de identieke zin. Vruchten zijn significant in suiker. Groenten hebben aanzienlijk veel minder suiker.’

‘Zo willen we personen greens hebben,’ zei hij. ‘De vruchten zijn een elk individu nu en opnieuw te behandelen, zoals snoep of iets, dat je niet elke werkdag zou hebben.’

Hoe kan ik deze koolhydraten verwisselen? Converteren naar eiwit en vet, beweert Westman. Ontdekken uit extra over het Atkins eten plan:

  • ‘Nieuwe Atkins voor een nieuw U: The Ultimate eetplan voor het vergieten Lichaamsgewicht en Emotie Excellent’ (gewoon klik voor feiten)
  • ‘De Nieuwe Atkins voor een nieuw U Cookbook: 200 Basic en Verrukkelijke Low-Carb Recepten in dertig minuten of minder’ (klik voor meer informatie)
  • ‘De Nieuwe Atkins voor een nieuw U werkmap: een wekelijkse Maaltijden Journal op Enable You Drop Overgewicht en echt het gevoel Terrific ‘(klik voor details)
  • ‘ The All-New Atkins Advantage: De twaalf-Week Kleine-Carb plan om zich te ontdoen van het lichaamsgewicht, Accomplish Peak conditionering en Welzijn, en maximaliseer uw wilskracht om te komen tot Bestaan ​​Plans ‘
  • Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.