Groot verschil tussen een woning algehele gezondheid Aide en een woning Attendant

Job taken zal veranderen afhankelijk van de federale en nationale richtlijnen zo mooi als werkgever beleid. Allebei van die bedienden en woning gezondheid assistenten verrichten huishouden en eigen zorgtaken. Welzijn assistenten zijn ook verantwoordelijk voor het geven van standaard welzijn behandeling nodig heeft van dit soort bloeddruk controleren, schakelen dressings, en het beschermen van de gezondheidszorg apparaten.

Huishoudelijke gezondheid en fitness behandeling assistenten worden meestal begeleid door een medische behandeling professional, meestal een geregistreerd of gecertificeerd praktische verpleegkundige. Huisbedienden kan mogelijk op soortgelijke wijze worden begeleid door een verpleegkundige, maar kan ook onder het toezicht van een niet-health care specialist van dit soort als een sociale werknemer, of onmiddellijk gebruikt door hun klant of haar familie.

Terwijl beide even algehele gezondheid assistenten en verzorgers kan worden ervaren op de taak, wellness-assistenten waarvan de diensten worden vergoed door Medicare of Medicaid moeten worden gecertificeerd door hun staat. Certificering gewoonlijk eist dat de aide eventueel beëindigen van een 75-uur instructie toepassing of slagen voor een competentie-examen.

Category: Supplementen

Comments are closed.