Grootste algehele gezondheid Behandeling Designs in Californië

p Dit is de grootste welzijn care aanpak in Californië. Het is gerangschikt dertig seconden in vergelijking met alle landelijke industriële medische behandeling opties en verwierf een koper bevrediging score van 86.one. Een HMO of Gezondheid en fitness Onderhoud Business, zoals deze voor te bereiden is normaal gesproken goedkoper voor de patiënt dan een Meest geliefd Leverancier Firm (PPO), die waarschijnlijk deel van de reden waarom consumenten zijn ongelooflijk tevreden met dit programma zou kunnen zijn.

Dit systeem heeft als beoordeling # 71 nationaal, maar heeft slechts een marginaal lager lid nakoming waardering (tachtig four.1) dan zijn Noord-Californië tegenhanger. HMO plannen zijn om besparingen te gaan op individuen in de vorm van lagere risico en co-betaalt door middel van leveranciers pre-screening kunnen. Een bedrijf in een HMO zich akkoord met de regels en kosten van de gezondheidszorg, en de mensen zijn alleen toegestaan ​​om naar deze geaccrediteerde leveranciers.

Dit HMO aanpak is derde in Californië maar 133 nationaal en gekregen een bevrediging score van 82 .. Het is niet schokkend dat de beste programma’s in Californië zijn zorgorganisaties de belangrijkste gewaardeerde landelijke gezondheid en fitness behandelingen plannen zijn ook zorgorganisaties. Ook wel zorgorganisaties geven minder beslissing, ze bieden ook minder moeite. Vereenvoudigde facturering en verminderde kosten zijn voor de hand liggende voordelen, en hoewel een stuk minder kwantificeerbare, waarschijnlijk mensen vandaag zijn extra blij met hun HMO strategie om de reden dat een belangrijke zorg zorgverlener wordt verwacht dat zij hun behandeling te overzien. Deze arts kan het hele beeld van uw algehele gezondheid te zien, vrij dan in een PPO, de plaats specifieke artsen misschien niet weten over uw algehele gezondheid geschiedenis.

Hoewel dit bereiden van # 168 in totaal, het toch krijgt een superieure klantenservice bevrediging score van 81.three. Even de HMO en POS, of positie van de onderneming, strategieën tevredenheid exact dezelfde, hoger dan Welzijn Net PPO aanpak. Een POS is een hybride van een HMO en PPO. De hoge ranking van deze opties versterkt de strategie die klanten zijn veel minder tevreden met de hogere kosten en de complexiteit van OEP’s.

Net als de Wellness Web bereiden # vier in de positie Californië, deze voorbereiding ook een klant genoegen score van 81,3 voor de HMO en POS-opties. Komen op # 171, dit plan is niet veel landelijke positie Health Net’s begeleiden.

Category: Supplementen

Comments are closed.