Grootste cardio voor torching maag ongewenst vet: HIIT voor gewichtsverlies

Inleiding tot HIIT: Misschien de beste cardio voor lichaamsgewicht daling! Torch uw maag met dit overtollig vet blast!

Het ongeacht geen uniek kan maken of u overgewicht of £ 30 £ 10, met behulp van Groot Intensity Interval Onderwijs (HIIT) kan hulp u zich te ontdoen van ongewenste maag overtollig vet sneller dan je voor mogelijk had gehouden. Bij Forge Oefening beschouwen wij dit is een van de beste cardio routines voor gewichtsverlies, en terwijl u toch gewicht te verminderen door middel van voedsel plan, lichaamsgewicht instructie en zelfs minimale diepte te oefenen (wandelen en joggen), HIIT is zeker om u te brengen naar de toekomst graad.

HIIT? Reveal!?

Zoals uiteengezet hoger dan HIIT is korter voor grote diepte interval coaching. De opdrachtgevers achter dit protocol wordt je stoer gaan voor een beperkte periode, dan hebben een energieke periode van herstel. Denk aan sprinten voor 25 seconden dan wandelen of joggen voor 60 seconden. U herhaalt deze actie een flink aantal gevallen toe te voegen tot 10 of zelfs 20 minuten voor prachtige resultaten.

Wat is het voordeel van HIIT?

HIIT kunnen leveren tal van extra voordelen aan elke persoon, in de eerste plaats biedt het je benen een krankzinnige workout, en het uitvoeren van HIIT vele malen per 7 dagen zal begeleiden naar een aantal echt serieuze groei energie in je benen. Waarschijnlijk de belangrijkste winst is HIITs mogelijkheid om fakkel extra vet, mooie principe de vetten cant houden! De rigoureuze werk releases vetzuren in het bloed om te worden verbrand voor brandstof, het ook zal ertoe leiden dat uw lichaam om menselijk groeihormoon te ontgrendelen en deze magische hormoon maakt om lichaamsvet te verbranden met behoud van mager spierweefsel. Een ander interessant resultaat is de capaciteit van HIIT om uw snelheid van het metabolisme verhogen, vanwege een snel na wegsmelten of EPOC effect effectief je verbrandt veel meer energie tijdens het doen Praktisch niets net na de training.

Complicaties met HIIT

Zoals elke routine, het is niet ideaal. Het is gewoon niet haalbaar om elke dag te voltooien zoals u zult uiteindelijk gaan in een punt uit meer dan-coaching, je bent op een nog groter risico als je gewicht doet de opleiding een groot aantal periodes een 7 dagen. Op lesdagen wanneer uw spiergroepen worden vermoeid, zijn waarschijnlijk veel nuttiger om te kiezen voor voortdurende staat cardio!

Hoe Extreme?

Voor de sprint deel van de HIIT protocol, kunt u beslissen voor een kleine periode van maximaal 10-30 seconden die voor grootste werk, deze aanpak potentiële klanten toelaat om een ​​te verbeteren in de release van de magische hormoon menselijke vooruitgang hormoon, zo effectief vrijgeven hogere concentraties van vetzuren in je bloedbaan .

Hoe meer tijd sprint intervallen van 30 + seconden een grote hoeveelheid meer werk, maar de inspanning en harde werk zal de dop van af als extra energie worden verbrand en glycogeen (suiker in onze spieren) handelaren uitgeput raken . Deze resultaten in beter lichaam vet verbrand opgemaakt trainen!

Recovery tijd!

Uw actieve restauratie protocol heeft een impact op HIIT resultaten. Dit is het stevig wandelen of joggen gedeelte dat eerder in de put up werd genoemd. De duur van het herstel is ten opzichte van uw dashboard periode. Sprinten voor 20sec en lopen voor 20sec geeft een verhouding van een: 1, op dezelfde sprinten voor 15secs en 45secs wandeling levert een 3:. Een verhouding

De extra tijd gestoken in het herstellen, de grotere inspanning en harde werk dat u kan worden toegepast op de komende interval, de verhoogde energie voordelen extra HGH starten en een tijd herstel interval veel voordeliger gevallen was overtraining een bedreiging.

Kortere restauratie gelegenheden resulteert in een hogere maken van melkzuur (dit is de pijn in spieren in de loop van de uitoefening), glycogeen resultaten in uitgeput een stuk sneller en er is vaak een groter direct na wegsmelten of EPOC effect. Dit protocol toch plaatst je in een grotere kans van boven-training.

Samenvatting

Ok naar onze mening de meest effectieve vorm van cardio, als je doel is het lichaam gewichtsverlies, is een mengsel van deze HIIT protocollen. Dit verkoopkansen tot een massale vrijlating van HGH, bevrijding van vetzuren uit hardnekkige ongewenste vetcellen afbreken van de koolhydraten uit je spiermassa en versterkt stofwisseling dat betekent extra calorieën verbrand in rust. Voor het eerst deel van de trainingssessie willen we korte sprints met meer tijd herstel (15sec door 45second jog aangenomen dash). Dit succes in vetzuur release, en verbeterde HGH secretie. Een milde warming-up wordt geïnstrueerd voor one.5mins, dan bereiken 8 sets van HIIT aan het algemeen een 10min workout.

Future we gooien in sommige LIIS, (zeer lage intensiteit continu conditie), uit te proberen voor 25 min. van milde joggen of stevig wandelen. Dit maakt het mogelijk voor onze spiergroepen beter om en helpt toorts van de vetzuren onthulden we in ons programma in de oorspronkelijke protocol.

Tenslotte we uitgebreid sprint uitvoeren met korte restauratie dit maximaliseren onze overtollig vet verbranden door volledig uitputten onze glycogeen retailers en resulteert in een krachtige direct na verbranden resultaat. Dit omvat slechts een minuut van de lente door slechts een moment van lichte jogging aangenomen, zijn het gaan uitdagend maar vasthouden aan het! Eens te meer houden aan een periode van ongeveer 10 minuten.

Bingo! Vijfenveertig minuten van hardcore HIIT cardio die u zal voorzien van de Grootste cardio voor overtollig gewicht te verliezen. Gebruik makend van dit schema laat u toe om fakkel buik overtollig vet sneller dan je haalbaar gedacht en is gegarandeerd te bewerkstelligen geen enkel verschil hoe veel lichaamsgewicht je nog hebt om te gaan!

Forge Health Tips!
– @ ForgeFitnessIre op twitter

a) Grote diepte interval training (HIIT) is het ideaal voor het vergieten van ongewenst vet

b) verbeteren van het op en verschillen uw dashboard gelegenheden HGH te verhogen of om te eten glycogeen verkooppunten

c) Varieer uw restauratie protocollen om HGH, zaklamp energie verhogen en staat restauratie

d) Gebruik een mix van HIIT protocollen voor een goede oefening routine: 10min klein interval, 25 zeer lage intensiteit cardio en een laatste tien minuten van meer tijd lente / herstel HIIT

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.