Grootste Home remedies voor Zits

Slechts een van mijn geliefde benaderingen om te gaan met een breakout en te blijven om het minder dan greep houden is met sommige serieus prachtige woning behandelingen voor zits. Deze hebben een heleboel grote winsten. Anders dan het simpele feit dat ze zijn volledig natuurlijk, leuk om te gebruiken en gemakkelijk te maken, maar ook prachtig werken zo mooi! Huismiddeltjes voor het genezen van acne kan helpen het ongemak en jeuk die puistjes levert over het algemeen met het te verlagen, en kan helpen om de ontsteking te verminderen, vermindering van infecties, en helpen de acne herstellen sneller.

Get Begon met Woning Cures Voor Zits Nu!

In dit schrijf-up, zal ik met u delen een aantal van mijn geliefde in het huis van behandelingen voor acne. Je zou moeten hebben om uit het hoofd naar uw supermarkt of wellness-food spullen winkel voor een aantal van de ingrediënten, maar ik ben positief dat je elk klein ding dat u wilt eerder bij de hand om uit te checken op zijn minst een van deze zal hebben woning oplossingen voor acne.

1 woord voorzorg vooraf krijg je begonnen. Dit is normaal acne behandelingen we hieronder gebruiken en ze zijn bedoeld zacht en niet vervelend. Sommigen van hen, die als het citroensap en steeg h2o remedie hieronder uitgelegd, kan op 1 een beetje prikken. Maar als je ontdekken een van hen zeker irriterend voor de huid te zijn, stoppen met het toepassen van hen

Nu we hebben gekocht dat recht, laten overplaatsen naar de residentie behandelingen hen zelf:.

Pepermunt

pepermunt menthol, die zowel een anti-inflammatoire en een analgeticum, wat betekent dat het zal helpen de pijn veroorzaakt door puistjes zo goed als de irritatie.

U wilt af beginnen met een aantal verse pepermunt bladeren. Als u niet over pepermunt te komen, kunt u ook gebruik maken van groene munt, maar pepermunt is het beste. Plet de bladeren gebruik van een vijzel en stamper, en gebruik deze beide het sap en de gemalen bladeren om uw ervaring. Laat het gedurende 5-10 minuten en dan schoon te maken het af.

Je kan dit zo vaak herhalen als u wilt. Ik wil dit doen op de avond voordat waarschijnlijk bed of vlak na een veeleisende werkdag op het werk doen, zo kom ik de geur van de pepermunt te kalmeren en zo effectief rustgevend.

Havermout En Honing masker

Havermout kan helpen om je poriën te reinigen als gevolg van scrubben je huid en absorbeert geen olie. Het zal ook helpen om de ontsteking te verlichten. Honing werkt als een huid toner.

Maak een persoon portie havermout, die normaal 1/two kopje havermout gemengd met een kopje drinkwater, maar controleer het pakket als sommige fabrikanten zijn te onderscheiden. Hoewel het echt is blijven warm, mengsel in ongeveer een / 4 kopje honing toe en roer perfect. Gevestigde het opzij om af te koelen, dan gebruiken om uw gezicht gebied, met zorg aan uw ogen te voorkomen. Ga weg het op voor ongeveer 10 tot twintig minuten, maar zorg ervoor om het schoon te maken toen en niet om het te verlaten op een langere als het zal beginnen om zich te uitdagend om op te stijgen.

Lemon Sap En Rose Drinkwater

Zowel citroensap en rose drinkwater hebben antibacteriële huizen. Ook citroensap is een samentrekkende, en steeg h2o werkt als een huid toner. De roos h2o werkt ook aan het citroensap minder zuur voorafgaand aan de uitvoering van de poriën en de huid te maken.

Meng gelijke delen citroensap en rozenwater en implementeren om uw huid met een watje. Het kan eventueel steken oorspronkelijk, maar dat mag niet verleden voor een langere tijd dan een moment of zo. Als u nog openstellen zweren op uw huid, zou ik niet suggereren dat dit te genezen als het mogelijk zou steken zeer slecht.

Was het af kort na ongeveer 15 minuten tot 50 procent per uur,

Een andere voorzorgsmaatregel die u nodig hebt te verwerven met deze behandeling is dat je echt niet wilt dat uw huid direct zonlicht bloot snel na het werken met citroensap op je gezicht, zodat het mogelijk groter zou kunnen zijn om het te doen een nacht tijd, vooral in de zomermaanden, wanneer je veel waarschijnlijker zou kunnen zijn in de zonne-out zijn.

Homeopathische Oplossingen voor puistjes

Dit zijn geen veelal betrokken bij de groep van thuis behandelingen voor acne om de reden dat ze niet zijn opgebouwd uit producten die u kunt verkrijgen liegen dicht bij uw huishouden, maar ze zijn een goede manier om zorg te dragen voor uw acne duidelijk.

Homeopathie is algemeen intrigeerde me, en de gedachte aan de achterzijde van het verscheidenheid van wilde, maar het kan zeer krachtig en nuttig zijn, dus ik zou voorstellen mits het een keer te proberen. Kortom, met homeopathie, een ongelooflijk bescheiden som van een stof die in het algemeen zou leiden tot een dilemma wordt gebruik gemaakt van het adres dat zeer identieke problemen. En als ik weinig zeggen, we chatten op een moleculair niveau. Zelfs critici van homeopathie zeggen dat het niet in staat zijn om schade omdat het volume zo klein. Ik heb individueel homeopathische behandelingen waargenomen zeer nuttig te zijn

Hier zijn enkele homeopathische behandelingen voor acne die u kunt overwegen:.

Antimoon tartaricum
Calcarea carbonica
Hepar sulphuris calcareum
Pulsatilla
Silicea (ook genoemd Silica)
Zwavel

U zult waarschijnlijk nodig hebt om deze te krijgen bij een homeopathische apotheek, maar uw omgeving algehele gezondheid van voedsel verkooppunt kan heel goed hebben ze. Bespreek de homeopathische apotheker om erachter te komen welke het grootst zou zijn voor je conditie.

Hoe de behandeling van acne littekens bij Property

Acne littekens kan echt ongemakkelijk, vooral als je een groot deel van hen. Hoewel het moeilijk kan zijn om huismiddeltjes vinden voor puistjes littekens, deze videoclip laat u verschillende benaderingen die je kunt omgaan met hen, zonder de noodzaak van de ingreep.

Huishoudelijke behandelingen voor Cystic puistjes

Cystic acne kan ingewikkeld te adres, vooral omdat het niet zal aankomen op een hoofd. Deze film vertoont hoe je het kunt aanpakken thuis.

Category: Gezond eten

Comments are closed.